Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu saatee kadar 2lt suyumu içtim öğle yemeği olarak ta
yarım dilim karpuzz 1.k.k kadar beyaz peynir yedimmmmmm....

merhaba kızlar evdeyim sonunda çok dolu bir gün geçirdim ölüyorum yorgunluktan
menümü yazıyım
sabah 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, peynir domates salatalık şekersiz çay
öğlen işlerim çk yoğundu anca 2 de yiyebildim biraz yogurtlu makarna az yağda haşlanmış tavuk 1 kase mercimek çorbası
ara öğün hiç yapmadım bu gün yapılmıo işte zaten ama meyve falan belki yarın yiyebilirim
akşam 1 dilim kepek ekmekle 1 kepçe sütlü şehriye çorbası, 1 tane biber dolması
çok mu yemişim bu gün ideal mi anlamadım makarna gözümde büyüyor sanırsam

keşke bizdede düğün olsada gitsem çok sıkıldım bu yaz kimse evlenmicek galiba bizde... sülalede tek bekar ben kaldım:)

fazla gibi değil bence :) neler yaptın bugün?

evet şimdi ben yediklerimi yazıyım

sabah 6 da üçgen peynir büyüklüğünde kadayıf tatlısı ve magnum

öğleden sora nesfit yedim 6kaşık+100 ml süt

4 5 çubuk kraker incelerden
alabalık

sonra alabalık ve mantar sote karışımı bişi yaptım yağsız az tuzlu

spordan sonra ennnnn sevdiğim şeyi yapıcam. tarçınlı süt ve 5 tane etiform

bu arada 1 litre su içtim geriye 1,5 litre kaldı onuda hallederim

akşam yemeğin çk güzelmiş afiyet olsun cnm

senin bölüm neydi bu arada?

hukuk okuyorum cnm 3. sınıf bitti işi öğreniyim diye avukat yanında staj yapıorum

sabah
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
biber
1 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek

öğle
1 dilim kek
3 kaşık kısır
2 bardak şekersiz çay

ara
meyve

akşam yemedim daha yer miyim bilmiyorum :44:

canım dondurma çekiyor ama yemeyecem. light sütlü tarçın yapayım bende tatlı isteğim gitsin defolsun s..tir olsun. zaten ne geldiyse şuu tatlı hevesimden geldi başımaa.bu hafta vermem şart. hepimizin vermesi şart. bu kadar kalabalık bi grupla 6. olmak hiiiiç yakışmadı bize . tekrar ilk 3 e girdiğimiz günlere dönmeliyiz. aslı sende bu hafta vermezsen diskalifiye oluyosun bende çatlakta..3 ümüz özellikle vermeliyiz.. ASLI BENİ DUYDUN MU. MOTİVASYONU KAYBETMEK YOK BAK ANLAŞMAMIZI UNUTMA. KALK SPOR YAPALIM OSMANA KADAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…