- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.741
canım dondurma çekiyor ama yemeyecem. light sütlü tarçın yapayım bende tatlı isteğim gitsin defolsun s..tir olsun. zaten ne geldiyse şuu tatlı hevesimden geldi başımaa.bu hafta vermem şart. hepimizin vermesi şart. bu kadar kalabalık bi grupla 6. olmak hiiiiç yakışmadı bize . tekrar ilk 3 e girdiğimiz günlere dönmeliyiz. aslı sende bu hafta vermezsen diskalifiye oluyosun bende çatlakta..3 ümüz özellikle vermeliyiz.. ASLI BENİ DUYDUN MU. MOTİVASYONU KAYBETMEK YOK BAK ANLAŞMAMIZI UNUTMA. KALK SPOR YAPALIM OSMANA KADAR..
yesem ne olur sanki
canım sen bişey almıştın ya hani hap nasıl faydası var mı
durgun olabildiğince durgun
sen nassın kaptan
ben olmuyorum ki ben geçen hafta vermedim sadece ondan önce verdim ben canım sadece küçük bir oynama olduğu için çizelgemi düzeltmedim küçük bir oynama için kendimi yormayım dedim çizelge öyle kaldı
ben mi
ben kararsızım ya karışık duygular içindeyim
tatil az kaldı ya bi gitseydim evime
haa yeni geçti elime.cumadan sonra başlaycam canım. hem kilo ne kadar gitti bilirim.
tembel seni. küççük oynama yok artık tamam mı aslı. bak bende kararlıyım haftaya inşallah büyük oynaycazzz. 16 temmuzda 70 olamam mı?
ben çıkar ve spora gider.. siz konuşa durun ben sizi geçeyim de görün kilo vermede. hıh... irras seni de ben öperr aslıyı öpmem o depresyona giriyo yine cozutmaya meyilli. o yüzden protesto ediyorum aslıyı spor da yapmıyo. valla öğrencim olsa eviree çeviree döverim onu irrascım. aslı duymasın da bu sölediklerimi tamam mı aramızdaa...
ben geldim......
cildiyeye gittim kurdeşen tıp dilinde ürtiker olmuşum sıkıntı stres dışarı vurmuş bir liste verdi yenmemesi gerekenler diye iğne ve ilaç verdi daha sonra kadın doğuma gittim özlemişim alttan baktırmayısmear yapılacak bir ay sonra PMS yani adet öncesi sendromu varmış östörejen seviyem tavan yapıyormuş buda benim aşırı gerin aynı gün içinde sevinç ve üzüntülü olma durumu yapıyor başım ağrıyor neyse 2 tane sgk nın ödemediği ilaç verdi adetime 10-12 gün kala kafein,tuz,sigara asla kullanma dedi şu 2 haftadır para saçıyorum hastanelere......
ordan hastanenin yanında alişveriş merkezi var oraya gittik oğlanı traş ettirdim aman allahım öyle yakışıklı oldu ki bayıldık saat 3 gibi soya soslu tavuk yedim yanında ki erişteyi yemedim salata yedim ekmek de yemedm şiimdi karnım taş gibi tok birazdan yeşilçay içerim...
ben çıkar ve spora gider.. siz konuşa durun ben sizi geçeyim de görün kilo vermede. hıh... irras seni de ben öperr aslıyı öpmem o depresyona giriyo yine cozutmaya meyilli. o yüzden protesto ediyorum aslıyı spor da yapmıyo. valla öğrencim olsa eviree çeviree döverim onu irrascım. aslı duymasın da bu sölediklerimi tamam mı aramızdaa...
tamamdır canım
aslı bakma kız sakın buraya
ben geldim......
cildiyeye gittim kurdeşen tıp dilinde ürtiker olmuşum sıkıntı stres dışarı vurmuş bir liste verdi yenmemesi gerekenler diye iğne ve ilaç verdi daha sonra kadın doğuma gittim özlemişim alttan baktırmayısmear yapılacak bir ay sonra PMS yani adet öncesi sendromu varmış östörejen seviyem tavan yapıyormuş buda benim aşırı gerin aynı gün içinde sevinç ve üzüntülü olma durumu yapıyor başım ağrıyor neyse 2 tane sgk nın ödemediği ilaç verdi adetime 10-12 gün kala kafein,tuz,sigara asla kullanma dedi şu 2 haftadır para saçıyorum hastanelere......
ordan hastanenin yanında alişveriş merkezi var oraya gittik oğlanı traş ettirdim aman allahım öyle yakışıklı oldu ki bayıldık saat 3 gibi soya soslu tavuk yedim yanında ki erişteyi yemedim salata yedim ekmek de yemedm şiimdi karnım taş gibi tok birazdan yeşilçay içerim...
aslı sizin faceniz varmı
var canım malesef
var canım malesef
niye maalesef canım ya ne güsel dimi face
neyse ekliyimmi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?