- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.041
Sagol canimO daha büyük bir irade hiç diyeti bozmazsiniz o zaman daha süper valla helal olsun . Zaten diyorum hep sanada bastan beri eşim.hep alıyor dondurmalar tatlılar hep.yemiyorsun hiç süper valla . Benim eşim.bi baklava aldı ramazanda ben hemen 1 tanecik yedim dayanamayip . Allah tan almıyor
Sagol canimdağına göre kar veriyor seninki iyiki böle diil Sen tatlı çok seviyorsun hatta bir ara çikolatasız duramıyordun filan diyet tatlılar yapmaya çalışıyordun ama sonra sende ciddi azalttın bak isteyince kendini odaklayınca oluyor canım birde seviyorum diye kendine bu şekilde telkin verme tatlıyı hayatımdan çıkardım hicde eksikliğini duymuyorum damak tadından silinmiş bile gibi telkinler vermen daha doğru olur beyin duyduğunu inandığını gerçekleştir o şekilde inanmasına izin verme gerçekten ben nasıl baklava yemişim bukadar ağır birşey sevilirmi diye düşüneceksin ilerde ve gerçekten şuanda ben tatlıyı görünce canım çekmiyor bide aşırı ağır geliyor damak tadından artık şeker iyice silinmiş canım sende damağına unutturabilirsin bu tatları ozaman hem en önemli şeyi başarırız birdajmha kilo almamayı ❤
İnşallah canım bugün yürümekten baldırlarım ağrıdı. Eve geldiğimizde artık elime aldığım bardağı tartamadım. Titremeye başladı kolum.Çıkmazsın insallahh
Kesinlikle canim ❤❤❤ bir de insan zayıfladikca daha iyi farkediyor kendine şaşıyor hatta ben nasıl bu kilolara cikmisim nasl boyle dolasmisim diye ben kendime inanamıyorum valla insan kiloyu asla kabullenmemeli zayıf olmak çok güzel valla kendimize yazık etmişiz resmen her kilo verdikçe daha iyi anlıyorum bunu canım kalanlarında hepsini verelim bidahada hiç almayalımDoğru diyorsun gerçekten olmasada oluyormuş . Hiç gerek yokmuş insan onu anlıyor.
Yağ kötü görüntü başka birşey değil
Teşekkür ederimm. Hoş buldum. İnşallah çok hevesliyim o gün içinn.Kizilbodur aramıza hoşgeldin çocuğunun doğum gününde umarım en güzel fotoğraf seninle olur.
cnm eğer başımdan sıkıntım olmasa sıvı diyeti yapcam içim temizlensin diye ama korkuyorum inan yellowcum bgn gidiyorsun tatile bol bol eğlen dinlen gez tadını çıkaracağına eminim iyi tatiller cnmAz yesen ne olcak ki zaten emzikli bebeği olmayanlara az yiyorsun denilmesine gıcık oluyorum bana da biri devamlı diyordu ama ben yazmakdan vazgeçmek yerine ona herseferinde ben emzirmiyorum niye çok yiyim diyordum .biz zaten bazilarina emzirme de az yiyorsun diyoruz ama süt için gerekli olduğu halde meyveyi,sebzeyi,kuruyemisi menüden çıkarmış yada yok denecek gibi yiyorsa sütü olmaz diye olsada kalitesiz olur diye diyoruz. kilo yüzünden bir bebeğin gelişimini bile bile etkilemesi insanın doğru diil ondan emzirenlere gereğinden çok az yiyorsa uyarılmalı ama işte bir dönem de emziren biri aç durup kaliteli emzirdiği halde bebeğe besleyici sut yapan hiçbirşey yemediği halde kalkp tepki olsun diye biz az yiyorsun diyip duruyordu emzirenden kaliteli beslediğimiz haldesen emzirmiyorsun gerekirse aç dur ne olmuş organların dinlenir
boy avantajı işte ben de seviyorum bu desenleri bi tane denemiştim o zamanlar 67 68 falanım aman allahım popom bi fırladı bi daha deneyemedim gayet iyi duruyorsun ve gör bak bırakmayınca birden 1er 2şer inecek kılon seninKızlar buzdolabı alıcaz bozuldu olmuyor . Ona bakmaya çıkmıştık . Doğum günü hediyemi eşim çok zevksizdr almadıysan ben seçeyim dedim. Sec dedi . Bir elbise aldim duz siyah istiordumda bulamadım . Enine çizgiler kilolu gosterr aslında ama çok bgendim . Korse giyicem içine . Bu korsesz hali olmuş mun ?
Eki Görüntüle 2280031 .
Farkindayim yanlar ve gobek birazda popo var ama 68 olunca tam olucak . Şimdilik korseyle idare edicez korseli halinide atymmi
Işte o tatlıya engel olabilsem malesef eşim tatlı hastası çeşit çeşit alır aldı mı tek de değil sütlü tatlıdan şerbetliye benim haberim dahi olmaz kizdigimda yeme sende der tatlıyla çok mutlu yellow un dediği gibi benim nefsim kaliyo geriye ama şu aralar durduramıyorum gerçekten üst üste geliyor arkadaşlarla buluşmalar azıcık al canım zayıfladın sen demeler toparlayamadım bayramdan beri ama düzenimi oturtup topraliycam bugün başladım cislara girmiycem hiç sporda oldu mu tamamdır zaten spor olmadığından böyle oldumBen de tatilde aldim 1,2 kg . Oldum 80.4 .Spor salonuna yazılıp 4 gün üst uste gidince 800 gramı gitti 79.6 oldu sonra . Sonra da adet oldum ,adet bitti o ara spor yaptım derken haftasonu simit ve dondurma yediğim halde heralde adetin şişliği inince şuan 78.3 oldum .
Onerim eve tatlı sokma ben de ucundan alırsam devamını yediğimi bildigimden almıyorum . Gerçi bugün eşime aldığımdan minik.bi cikolata yemiş bulundum ama . Arada dondurnadan birsey olmaz . Birde spor yspip az kacamak yaparsan da sabit kalıyor . Alacağını prk sanmam abartmayip spor yaparsan
Sağol canımcnm eğer başımdan sıkıntım olmasa sıvı diyeti yapcam içim temizlensin diye ama korkuyorum inan yellowcum bgn gidiyorsun tatile bol bol eğlen dinlen gez tadını çıkaracağına eminim iyi tatiller cnm
Canım kaslar şaşmıştır sen bugün spora çok yüklenme kaslar dinlensin tuttukları suyu bıraksın yarına gerçek kilon ortaya çıkar merak etmeGünaydın kızlar
Onca eziyete hala artıyım ben. Sinirim bozuldu, hala ayak bileğim ağrıyor.
Merhaba. Regli zamanın yaklaşmış olabilir mi acabaGünaydın kızlar
Onca eziyete hala artıyım ben. Sinirim bozuldu, hala ayak bileğim ağrıyor.
canım bugün çıkıyorsunuz yola dimiucukgenclik gene harf hatası olmuş sana kaslar şişmiştir yazacaktım şaşmıştır yazılmış canım bugünde spor yapabilirsin ama perşembe yapma kaslar dinlensin şişliği atar cumaya kilo düşer
Merhaba. Regli zamanın yaklaşmış olabilir mi acaba
Hoş buldumm. Kuralları okudum. Kendimden bahsedeyim hemen.Kizilbodur hoşgeldin canım
1. sayfadaki kuralları okumadıysan okumanı rica edecektim
başlangıç ve hedef kilonu da belirtir misin?
Hint kınasında bende kıl çıkımı olmadı ilk duyuyorum dövme konusunda da ne bileyim eskiler hep cenaze namazı kılınmaz çok günahtır filan derler ya doğrudur veya değildir işimi şansa bırakmıyorum diyelimDini açıdan hiçbir sakıncası olmadığını bir çok din adamı açıkladı zaten mantıkende sonuçta nasıl ordan ter dışarı çıkıyorsa aynı şekil su da içeri giriyor ama gene de herkesin görüşü kendine göre değişebilir hint kınası yapılana yerde çok kıl çıkıyor diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum çıkartıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?