Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhabalar. Burda yeniyim ve vermek istediğim çookk kilom var. Senelerdir forumda uzaktan sessiz sedasız okuyucuyum. Bugün dedim ki okuduğun yetmedi mi biraz da konuş. bakalim neler olacak. Hepimize bol eksilere.
Hoşgeldin canımm.
Kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun??
Olur canım hepimizin çok.kilosu var vermesi gereken önemli olan başlamak karar vermek

Ahahahahahah canım aslında ben gruba ilk girdigimd3 yazıyordum milet çok az yiyorsun falan diyordu ondan sonra da az yiyemedim biraz paylasmaktan soğudum yani
Az yesen ne olcak ki zaten emzikli bebeği olmayanlara az yiyorsun denilmesine gıcık oluyorum bana da biri devamlı diyordu ama ben yazmakdan vazgeçmek yerine ona herseferinde ben emzirmiyorum niye çok yiyim diyordum .biz zaten bazilarina emzirme de az yiyorsun diyoruz ama süt için gerekli olduğu halde meyveyi,sebzeyi,kuruyemisi menüden çıkarmış yada yok denecek gibi yiyorsa sütü olmaz diye olsada kalitesiz olur diye diyoruz. kilo yüzünden bir bebeğin gelişimini bile bile etkilemesi insanın doğru diil ondan emzirenlere gereğinden çok az yiyorsa uyarılmalı ama işte bir dönem de emziren biri aç durup kaliteli emzirdiği halde bebeğe besleyici sut yapan hiçbirşey yemediği halde kalkp tepki olsun diye biz az yiyorsun diyip duruyordu emzirenden kaliteli beslediğimiz halde sen emzirmiyorsun gerekirse aç dur ne olmuş organların dinlenir

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. Burda yeniyim ve vermek istediğim çookk kilom var. Senelerdir forumda uzaktan sessiz sedasız okuyucuyum. Bugün dedim ki okuduğun yetmedi mi biraz da konuş. bakalim neler olacak. Hepimize bol eksilere.
Hoşgeldin aramıza canım ☺ konuşmakla iyi yaptn başlamak bitirmenin yarısıdır demişler

Hoşgeldin canımm.
Kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun??
Olur canım hepimizin çok.kilosu var vermesi gereken önemli olan başlamak karar vermek
Hoş buldumm.
Bu sabah itibariyle 84.7 kiloyumm. Boyum 1.50 ve 35 kilo vermek istiyorum. Ama 30a da raziyim biraz balık etli.

Hoş buldumm.
Bu sabah itibariyle 84.7 kiloyumm. Boyum 1.50 ve 35 kilo vermek istiyorum. Ama 30a da raziyim biraz balık etli.
Spor yapma şansın varsa öneririm canım olduğunu kilodan daha da sıkı gösteriyor insani hem daha kolay gidiyor kilolar . Zaten sen biliyorsundur zararlı şeyleri de yemeyince hoop gidiyor kilolar üzülme . Demesi kolay yapması zor diyeceksin haklisin ama zamanla oda kolaylaşacak.

İnşallah giderler. 3 ay sonra bebeğimin doğum günü var. En azından o zamana biraz vermek istiyorum. Eşimle akşamları yemekten sonra yürüyüş yapalım dedik. Şansımıza son günler hep sağanak hava serin. Çıkamadık bir türlü bebekle. Ama yarından itibaren leslie yapicam. Söz veriyorum kendime.

Yarin doğum günümde 1 dilimlik pasta almaya karar verdim . Eşim sevmez dedim.nolur benim için yarısını ye tmm dedi . Dilimlik pastanın yarısını yiyip tüm gün yemeklerden kısıp çok spor yapsam izin var miii
Ama doğum günüm . Hem pizza kebap gece 12 de sucuklu ekmek hayalleri hepsini yaptim tatilde ve eksideyim ( hayvan gibi spora abaninca tabi zor olsada eksiye indim ) hepsini yaptim bi ppasta kaldi onu da yapiyim yasakli hicbirsey 68 69 olana kadar yokk

Cardio oneririm ilk gun 10 dk yapıyorsun yapabiliyorsun ama sonra gün gün üstüne koyuyorsun . Videosunu atarım sana . 3 ay sonra bence en fazla 74 olursun .o da en az hesapladim dahada verirsin bence

Canım magickk in öyle bir seçim şansı yok onun ve benim eşim eve tatlı alamdan gelmiyorlar asmada dinlemezler yani biz yapmasada dışardan gelirken çeşit çeşit alıp geliyorlar ben ilk diyete başladığımda kızıyordum baktım adamın huzuru kaçıyor sonra kendime kızdım burası onunda evi canı istiyorsa öyle mutluysa yiyecek bende nefsime hakim olcam çocukluğum dışarda gezerken canımız çekiyor diye tüm restorantları kapattircazmi yok nefsimize hakim olucaz ozaman evdede bunu aynı şekilde yasam şekli yapıp o tatlılar irda yokmuş gibi iz Getirmiycez iş beyinde biter zaten bitiremezsek hedefe vardıktan sonra 2ayda hepsini geri alırız biz kendimize dur diyecez bazı gıdalara beynimize zehir olarak kaydedersek yaşam şekline dönüştürmemiz daha kolay olur

Cardio oneririm ilk gun 10 dk yapıyorsun yapabiliyorsun ama sonra gün gün üstüne koyuyorsun . Videosunu atarım sana . 3 ay sonra bence en fazla 74 olursun .o da en az hesapladim dahada verirsin bence
Teşekkür ederim çok sevinirim. O gün nolursa olsun bir fotoğrafımız olcak. Keşke demek istemiyorum.

O daha büyük bir irade hiç diyeti bozmazsiniz o zaman daha süper valla helal olsun . Zaten diyorum hep sanada bastan beri eşim.hep alıyor dondurmalar tatlılar hep.yemiyorsun hiç süper valla . Benim eşim.bi baklava aldı ramazanda ben hemen 1 tanecik yedim dayanamayip . Allah tan almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…