- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.061
Zaten sabah baş dönmesiyle uyandım. Bugün bol bol sıvı tüketeyim akşama kadar da dinlenirim.Sağol canım
Canım kaslar şaşmıştır sen bugün spora çok yüklenme kaslar dinlensin tuttukları suyu bıraksın yarına gerçek kilon ortaya çıkar merak etmeödem atıcı bir şeyler de içmeyi unutma canım
Olamaz canım bayram haftasının başında olmuştum. Stres yaptım cuma tezi teslim edemezsem okuldan atılcam. Onun korkusu da var üstümde o yüzden de vücudum kasıldı sanırım belki bu yüzden erken de olabilirim. Ben de bilmiyorum.Merhaba. Regli zamanın yaklaşmış olabilir mi acaba
Ben onu şişer diye okudum ama hiç algılamadım bileucukgenclik gene harf hatası olmuş sana kaslar şişmiştir yazacaktım şaşmıştır yazılmış canım bugünde spor yapabilirsin ama perşembe yapma kaslar dinlensin şişliği atar cumaya kilo düşer
Kesinlikle canim ❤❤❤ bir de insan zayıfladikca daha iyi farkediyor kendine şaşıyor hatta ben nasıl bu kilolara cikmisim nasl boyle dolasmisim diye ben kendime inanamıyorum valla insan kiloyu asla kabullenmemeli zayıf olmak çok güzel valla kendimize yazık etmişiz resmen her kilo verdikçe daha iyi anlıyorum bunu canım kalanlarında hepsini verelim bidahada hiç almayalım
Çok üzüldüm. Umarım yolunda gider her şey yetiştirirsinn. Ferah tut içiniOlamaz canım bayram haftasının başında olmuştum. Stres yaptım cuma tezi teslim edemezsem okuldan atılcam. Onun korkusu da var üstümde o yüzden de vücudum kasıldı sanırım belki bu yüzden erken de olabilirim. Ben de bilmiyorum.
canım cuma gündüz giremem dersen perşembe akşamı mutlaka bildir kilonuKızlar slm internetim bittiği ve aşım ücretinin fazlalığından dolayı giremiyorum bilginiz olsun akşamları ancak evden girebilirim dün çok üzgünüm diyetime uyamadım bugün yeni bir gündür diyerek yeniden başladım öpüyorum hepinizi
bu kadar çok tartılma bence yedim alır mıyım die korkunca oluyodur su iç pazartesi perşembe tartıl bariTartı bana doğum günü kazığı atıyor dün 78.3 du şimdi 78.7 nasıl oluyo bu iş ya bi de dün diyet beslenip üstüne 10000 adim + 40 dk koşuyla karışık yuruyus 15 dk da eliptik yaptığım halde . Deli galiba .
Ödem olabilir mi ? Dün 3 minik salatalik tursusu yemiştim
Ödem olabilir bence. Mesela ben sebze ağırlıklı beslediğim zaman diyetteyken ertesi gün artı görebiliyodum. Sebze su tutar derler ya. Turşu da desteklemiştir belki.Tartı bana doğum günü kazığı atıyor dün 78.3 du şimdi 78.7 nasıl oluyo bu iş ya bi de dün diyet beslenip üstüne 10000 adim + 40 dk koşuyla karışık yuruyus 15 dk da eliptik yaptığım halde . Deli galiba .
Hoşgeldiniz. Takip edilmek ne güzel duygu.Kızlar selam . Ben 13.takımdayım ama muhabbetlerinizor çok hoşuma gidiyor arada gelip okuyorumhakkınızı helal edin
olsun canım hepimiz bi şekilde aldık kilolarımızı ve sende istediğin zaman verebilmişin yine yapabiliriz, bu yarışmanın amacı daha motive olarak daha hızlı verebilmek, ayrıca yediklerimiz bize o an fazla gelmiyor ama bunu gün sonunda yazıya dökünce gerçek ortaya çıkıyor o nedenlede günlük menü bildirme zorunluluğumuz varHoş buldumm. Kuralları okudum. Kendimden bahsedeyim hemen.
Boyum 1.50. P.tesi sabahı tartıda 85.6yı gördüm. Bugün itibariyle 83.9 olmuşum. 24 yaşındayım, öğretmenim ama işsizimevliyim, 9 aylık bebeğim var. Hayatım boyunca kilo problemim oldu. Hep kısa sürede çok kilo alıp verdim. En büyük başarım 73den 50 kiloya inmekti. Koruma konusunda çok başarısısın. Aşamadığım bir yeme sorunum var. Hangi duyguyu yaşarsam yaşayım yemek istiyorum. Şu an istediğim 35 kilo verip 50-51 kilo olmak.
Doğum günün kutlu olsun bu arada. Nice sağlıklı, mutlu senelerin olsunn.Tartı bana doğum günü kazığı atıyor dün 78.3 du şimdi 78.7 nasıl oluyo bu iş ya bi de dün diyet beslenip üstüne 10000 adim + 40 dk koşuyla karışık yuruyus 15 dk da eliptik yaptığım halde . Deli galiba .
hosbuldumHoşgeldiniz. Takip edilmek ne güzel duygu.
( Ben de arada sizlere bakıyorum. )
Tartı bana doğum günü kazığı atıyor dün 78.3 du şimdi 78.7 nasıl oluyo bu iş ya bi de dün diyet beslenip üstüne 10000 adim + 40 dk koşuyla karışık yuruyus 15 dk da eliptik yaptığım halde . Deli galiba .
Tartı bana doğum günü kazığı atıyor dün 78.3 du şimdi 78.7 nasıl oluyo bu iş ya bi de dün diyet beslenip üstüne 10000 adim + 40 dk koşuyla karışık yuruyus 15 dk da eliptik yaptığım halde . Deli galiba .
bence tartı oyun oynamıyor canım dün bunların hepsini yemişin ek olarak daha 4 yk kuru fasülye ayran içmişin (ayrıca listende turşuyu yazmayı unutmuşun sanırım sen minik diyosun ama turşu direk ödem yapar, çiğ köfte şişli yapar, sucukta aynı şekilde ödem , çikolataya girmiyorum bileSabah
1 yumurtalı 3 ince dilimli sucuklu omlet
Yarim.dilim ekmek tam bugday
Çay
Zeytin
Domates
1 kk peynir
Ara
Türk kahvesi
2 kare çikolata ( malesef )
Ara
Sütlü Sekersz nescafe
Öğlen
4 çiğ kofte
1 bardak ayran
Akşam
Yarim kase ezogelin corbasi
100 gr et sote
1 dilim cavdar ekmeği
Ara
Sütlü kahve Şekersiz
Spor
15 dkka eliptik bisiklet
30 dakka 6.5 hızla tempolu yürüyüş
10 dk hızlı koşu
Ve ayrıca da ek olarak 7200 adim
1 saat ev temizliği de yaptım .
canım sadece okuma gir muhabbetlerin arasınaKızlar selam . Ben 13.takımdayım ama muhabbetlerinizor çok hoşuma gidiyor arada gelip okuyorumhakkınızı helal edin
O zaman başlayayımcanım sadece okuma gir muhabbetlerin arasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?