Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar slm internetim bittiği ve aşım ücretinin fazlalığından dolayı giremiyorum bilginiz olsun akşamları ancak evden girebilirim dün çok üzgünüm diyetime uyamadım bugün yeni bir gündür diyerek yeniden başladım öpüyorum hepinizi

Zaten sabah baş dönmesiyle uyandım. Bugün bol bol sıvı tüketeyim akşama kadar da dinlenirim.

Bncede kilo kimseye yakışmıyor

Çok üzüldüm. Umarım yolunda gider her şey yetiştirirsinn. Ferah tut içini

canım cuma gündüz giremem dersen perşembe akşamı mutlaka bildir kilonu

bu kadar çok tartılma bence yedim alır mıyım die korkunca oluyodur su iç pazartesi perşembe tartıl bari

Ödem olabilir bence. Mesela ben sebze ağırlıklı beslediğim zaman diyetteyken ertesi gün artı görebiliyodum. Sebze su tutar derler ya. Turşu da desteklemiştir belki.

olsun canım hepimiz bi şekilde aldık kilolarımızı ve sende istediğin zaman verebilmişin yine yapabiliriz, bu yarışmanın amacı daha motive olarak daha hızlı verebilmek, ayrıca yediklerimiz bize o an fazla gelmiyor ama bunu gün sonunda yazıya dökünce gerçek ortaya çıkıyor o nedenlede günlük menü bildirme zorunluluğumuz var
daha önce kilo verme deneyimini de bizlerle paylaşırsan seviniriz
bebeğini emziriyor musun? ve nasıl kafanda uygulamak istediğin diyet programı var mı?

Doğum günün kutlu olsun bu arada. Nice sağlıklı, mutlu senelerin olsunn.

Kızlar her gün tartıldığımız için böyle oluyor. Vücut su tutuyor kaslar şişiyor vs içerde neler olup bittiğini tam olarak bilemiyoruz maalesef. Ben mesela hurma detoksu yaptığımın ertesi günü 800-900 gram artı gördüm tartıda. Üstelik çok sağlıklı beslenip spor da yapmıştım. Artık karar verdim tartı günlerimiz hariç tartılmayacağım. Hiç canını sıkma illa ki kilo vermişsindir ama vücutta kalan su yaktığın yağdan daha ağırdır ondan artı görürsün. Sabırlı ol canım illa ki sonuç alacağızzz

bence tartı oyun oynamıyor canım dün bunların hepsini yemişin ek olarak daha 4 yk kuru fasülye ayran içmişin (ayrıca listende turşuyu yazmayı unutmuşun sanırım sen minik diyosun ama turşu direk ödem yapar, çiğ köfte şişli yapar, sucukta aynı şekilde ödem , çikolataya girmiyorum bile )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…