- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.101
Haftasonu da B Baharyagmuru35 dondurma ve bisey daha yedim diyordu ama unuttum bugünde pasta yiycem diyordu kaçamakların gene çoğalıyor mavicim sonra tam gidecekken gene geri geliyor kilolar aman dikkatbence tartı oyun oynamıyor canım dün bunların hepsini yemişin ek olarak daha 4 yk kuru fasülye ayran içmişin (ayrıca listende turşuyu yazmayı unutmuşun sanırım sen minik diyosun ama turşu direk ödem yapar, çiğ köfte şişli yapar, sucukta aynı şekilde ödem , çikolataya girmiyorum bile)
Keşke rakip olmasaydıkayy sen rakibimizdin dimi bak tüh
çokta eksilmede bizi geçmeyin
Ayran aşı çok dikkatimi çekti sanırım onu yapacamananas detoksu öneririm çok iyi attırıyor kırılma yaşarsın bence
Ayran aşı çok dikkatimi çekti sanırım onu yapacam
Hepiniz çok sağolun
Keşke rakip olmasaydık
Canım duraklamaya geçtik galiba bende senle yakın tarihlerde ve aynı kilo da başladım ben de 1ocak da 73kilo idim 63.2 son gördüğüm kilo oldu26 şubatta başladım ama 3 haftadır yerimde sayıyorum gitmiyor
Evetttttt seni de takip ediyorum başa baş gidiyoruz.inşallah senin metabolizma da tatilde güzelce şaşırır da dönünce pit pit gider yağlar. Ben buraya gelirim artık sizin takımı çok sevdimCanım duraklamaya geçtik galiba bende senle yakın tarihlerde ve aynı kilo da başladım ben de 1ocak da 73kilo idim 63.2 son gördüğüm kilo oldusende 73den 62.8 olmuşsun ve aynı benim gibi son 3-4 haftan takılı geçmiş vücut 10kilo atınca durakladı artk kendini dinlendiriyor galiba bu arada hedefimiz de aynı bende 57-58 olmak istiyorum ama şu duraklamayi kırmamız lazım bugün tatile çıkıyoruz 10fun sonra geri dönüp diyete tekrar başlıycam 57leri görürüz inslh tabi bu rakamlar daha kalıcı kilolarımız olduğu için bizi zorliycak ben dönünce atalım hepsini uğra buraya gene umarım dönmeden sen duraklamani kırmış olursun tabi belki benim de tatilde rahat bırakınca gelince de sıkı diyete girince vücut şaşırıp direnci kırar diye düşünüyorum
ayran aşı banada artı olarak dönüyor bünyeden bünyeye değişiyor demekki aman biz uzak duralım tubi bide elma detoksu ile de artı olmuştum
Ahh hiç suçu yok bebemin. Anası yedi yedi doymadı yine yedi.olur mu ne kusuru gayet açıklayıcı olmuş
bebekten kilo alman dedim ama o masumun günahı yokmuşannesi her türk annesi gibi evlendikten sonra almış kiloları metabolizman o zmaanlar gibi kaldıysa 35 kiloyuda çok rahat ve kısa sürede verebileceğini düşündüm şimdi tabi ki senin önceliğin bebeğin bir yudum bile içse o kardır, zaten emzirdiğin için menülerinde sütü artıran şeyler mutlaka olmalı olmazsa kızlar kızar valla baştan söyleyim
yellowun metabolizması tatilde şaşım şaşım şaşıracakEvetttttt seni de takip ediyorum başa baş gidiyoruz.inşallah senin metabolizma da tatilde güzelce şaşırır da dönünce pit pit gider yağlar. Ben buraya gelirim artık sizin takımı çok sevdiminşallah 57 oluruz benim hedefi Ağustos başında 59.9 bile olsa 5 lileri görmek bende tatile çıkacağım o zamana kadar ne kadar gitse kar
Sanırım bulgur ve bakliyat olduğu icin şisiriyor patates detoksuna bakim bideayran aşı banada artı olarak dönüyor bünyeden bünyeye değişiyor demekki aman biz uzak duralım tubi bide elma detoksu ile de artı olmuştumen iyi patates ve hurma eksi yapmıştı beni
Ben anca 63e geldim ama ikinci tatile inşallah benimde hedef 59.9 olur temmuz sonuna doğru tekrar tatile çıkıcam ama okadar kısa zamanda 3-4 kilo vermeyide başaramıyorum zaten ama genede umut işte hahahaEvetttttt seni de takip ediyorum başa baş gidiyoruz.inşallah senin metabolizma da tatilde güzelce şaşırır da dönünce pit pit gider yağlar. Ben buraya gelirim artık sizin takımı çok sevdiminşallah 57 oluruz benim hedefi Ağustos başında 59.9 bile olsa 5 lileri görmek bende tatile çıkacağım o zamana kadar ne kadar gitse kar
kız farklı farklı detoks isimleri verip çok detoks yapan grup olarak göstermeyelim kendimiziayran aşı banada artı olarak dönüyor bünyeden bünyeye değişiyor demekki aman biz uzak duralım tubi bide elma detoksu ile de artı olmuştumen iyi patates ve hurma eksi yapmıştı beni
2. Tatile de 63le çıkarsan sen ona dua et diyorsun yaniyellowun metabolizması tatilde şaşım şaşım şaşıracakdönünce uzunca bi süre aldığını vermekle geçirir herald
şimdi kızının yine iyi zamanları iyice hareketlenmeye başladığında kilolarla peşinden koşmak zor olacak daha çok yorulacaksın (aynısını yaşadım çünkü), o nedenle o zamana kadar ne kadar versen kar, ilk zamanlar çok vereceğin için kaçamaksız devam edebilirsen çok iyi olur senin için, her kaçamak yaptığında metabolizmanla oynamış oluyorsunAhh hiç suçu yok bebemin. Anası yedi yedi doymadı yine yedi.bu sefer ben de inanıyorum kendime. önce bebeğim sonra kendim için sağlıklı olmak istiyorum. Emziren bi anne olarak bebeğimin aldığı her damla sütün kalitesi tabi ki çok önemli. O yüzden uyarılara, eleştirilere tamamen açığım. Bakalım anne kız bir orta yol buluruz elbet.
Patatesin minarel oranı çok yüksek canım özellik le magnezyum filan yüksek olduğu için çok wc ye çıkartıyor ama yoğurt+patates diil sadece patates olan benim uyguladgm ve yanında da ödem çayı ile birlikte uyguladm benSanırım bulgur ve bakliyat olduğu icin şisiriyor patates detoksuna bakim bide
3 gun bende yapayım belki 61 görürsem o zinciri gider ve düşmeye devam eder patates aklıma yattı çok teşekkür ettimPatatesin minarel oranı çok yüksek canım özellik le magnezyum filan yüksek olduğu için çok wc ye çıkartıyor ama yoğurt+patates diil sadece patates olan benim uyguladgm ve yanında da ödem çayı ile birlikte uyguladm ben
Çok haklısın kaçamak yapmamam lazımm. Zaten şimdiden zorlaniyorum. Kanguruyla dışarı çıkıyoruz ben kan ter içinde. İki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum. Hamileyken bu kadar zorlanmadım valla.şimdi kızının yine iyi zamanları iyice hareketlenmeye başladığında kilolarla peşinden koşmak zor olacak daha çok yorulacaksın (aynısını yaşadım çünkü), o nedenle o zamana kadar ne kadar versen kar, ilk zamanlar çok vereceğin için kaçamaksız devam edebilirsen çok iyi olur senin için, her kaçamak yaptığında metabolizmanla oynamış oluyorsun
Rica ederim canım ödm çayını da veriyim başka arkadaşlarımda denedi güzel özdem atıyor3 gun bende yapayım belki 61 görürsem o zinciri gider ve düşmeye devam eder patates aklıma yattı çok teşekkür ettim
Bu malzemelerin zencefil harici hepsi var canım onu da alıp yapayım çok teşekkür ederim yaRica ederim canım ödm çayını da veriyim başka arkadaşlarımda denedi güzel özdem atıyor
1demwt maydonoz
1limon
1soğan
10çubuk tarçın
1kök zencefil
2 lt su ile kaynat dinlenince süz 1er litre olarak 2ye böl buzdolabina koyup 1i bir gün diğeri öbürgün 2gün içilicek o günde de 5er saat ara ile 3öğün patates yenilicek patates doyama kadar sınırsız ama yağ ve tuz olmıycak ister haşla ister yağlı kağıt ile fırına ver canım baharat serbest bu çay ve bol su ile 2günde bu detoks çok güzel verdiriyordiyetisyenimin verdiği liste bu canım vücudu harekete geçiriyormuş 2gün yeterli ama sonraki günler hafif ve yavaş geçiş yaparak beslemelisin detoks ertesi sakın ağır gıda yeme yoksa direk depoluyormus vücut ondan hafif yemeklerle geçiş süresi yap bir kaç gün hemde giden kilo sabitlenir hemde dahada gitmeye devam etmiş olucak
Aynen bende başlayınca tuzsuz yağsız yiyemedim sonra aynene senin dediki yaptm çokta lezzetli oldu seve seve yedim ☺Bu malzemelerin zencefil harici hepsi var canım onu da alıp yapayım çok teşekkür ederim yadilim dilim yapıp fırına vereyim üstüne kekik pul biber baharat da atayım cook lezzetli olur .. ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?