- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.361
Ol tabi fistikYesssincecik olcam ben kocam gelince şok olcakkkk
Ben daha detoksa başlamadım öğün sayısını saatini değiştirdim son çare detoks artık bakalım haftaya ne değişecek
benimki artık alıştı yine kulüptemisin diyorKızlar eşim diyo ki hayırdır guneslencem diye geçtin oraya iki saattir gizli gizli kimle msjlasiyosunaahaahaaa çok güldüm
Çok sağol canım birinciliği bekliyoruuzzzHepinizi tebrik ederim kizlar
B Baharyagmuru35orkide1453 @kaptinn melisa- ucukgenclik @dugi @ELF_LR35
yuzdemiz cok iyi
Sağol canım sende bol bol yüz eksiyle dön izmireHarikasın darısı başıma
orkide1453 B Baharyagmuru35 kızlar sizi özellikle tebrik ediyorum artılarınız gitmiş eksiye bile gitmişsiniz çok iyi düşüş yapmışsınız @kaptinn sende öyle
Ayyy koptumbenimki artık alıştı yine kulüptemisin diyor
Pazartesi artı olmasaydım daha çok gitmiştiHepinizi tebrik ederim kizlar
B Baharyagmuru35orkide1453 @kaptinn melisa- ucukgenclik @dugi @ELF_LR35
yuzdemiz cok iyi
Ay inşallah canımmhadi bakalım canım umarım işe yarar
Hoş geldinn. Şimdiden bol eksiler diliyorum.Hoşbulduk.
Boyum 162 cm, kilom 72. 6 ay içinde verdiğim 12 kilonun 10 kilosunu maalesef 5 yılda geri aldım. Pazartesi günü diyetisyene gittim. Boyum 2 cm kısalmış. Bu beni tedirgin etti. D vitaminim çok düşük çıktı. Kilo problemim en çok da buna bağlı sanırım. Damla olarak D vitamini almaya başladım. 5 yıl önce gittiğim diyetisyenimin bana verdiği diyet çok etkili olmuştu. O yüzden ona uygun beslenmeye başladım. Desteklerinizle harekete geçip fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Hoş geldinn. Tekrar kilo almana üzüldüm. İyi anlatım ben de hep aynısını yapıyorum.merhaba ben yeni katildim. haziranin basinda diyete basamistim 75.5 bugun 73 kilo olmusum. boyum 1.65. bu arada gecen sene 13. takimdaydim ayrilali baya oldu ve verdigim kilolari dikat etmemem seebebi ile tekrar aldim
mutlaka iç canım ben de çok etkilediğini düşünüyorum hiç kılo veremediğim zamanlarda oluyordu bide bu su direk göbekten incelttiBunu ben de hazirlattrp burda içeyim çok mantıklı ❤
Kıyamamm çok geçmiş olsun.Bugün kedimi veterinerden alıyoruz kızlar. Antibiyotik tedavisine devam edecekmişiz. Yavru farenjit olmuş. Hala tehlikesi varmış.
Hoşgeldin canım 2 ayda çok iyi kilo vermişsin geri kalanlarıda çok kolay verirsin inşallahSelam herkese :) buraya davet edildim kendimi kısaca tanıtayım. 25 yaşındayım öğrenciyim. Boyum 1.73 kilom 87. Hedefim 60. Yaklaşık 2 ay kadar oldu diyete başlayalı 98 kilodan 87 ye indim.
Daha önce de kilo alıp verme hikayelerim oldu, bir çoğunda buradaydım, eski yaşam tarzıma döndüğümde tekrar kilo aldım. İnsülin direncim de ortaya çıkınca kilo vermem epey zorlaştı. Ama bu bir kısır döngü olduğu için kırmaya çalıştım tekrar kilo vermeye sağlıklı beslenmeye başladım umarım bu sefer yolunda gidecek ve hedefime ulaşacağım inanıyorum
Siz de kendinizi kısaca tanıtırsanız çok sevinirim :)
İnşallah Allah yardımcısı olur şifa bulur canımBugün kedimi veterinerden alıyoruz kızlar. Antibiyotik tedavisine devam edecekmişiz. Yavru farenjit olmuş. Hala tehlikesi varmış.
Hoş geldinn. Ben 24 yaşındayım. Boyum 1.50 kilom şu an 82.7Selam herkese :) buraya davet edildim kendimi kısaca tanıtayım. 25 yaşındayım öğrenciyim. Boyum 1.73 kilom 87. Hedefim 60. Yaklaşık 2 ay kadar oldu diyete başlayalı 98 kilodan 87 ye indim.
Daha önce de kilo alıp verme hikayelerim oldu, bir çoğunda buradaydım, eski yaşam tarzıma döndüğümde tekrar kilo aldım. İnsülin direncim de ortaya çıkınca kilo vermem epey zorlaştı. Ama bu bir kısır döngü olduğu için kırmaya çalıştım tekrar kilo vermeye sağlıklı beslenmeye başladım umarım bu sefer yolunda gidecek ve hedefime ulaşacağım inanıyorum
Siz de kendinizi kısaca tanıtırsanız çok sevinirim :)
Hoşbuldum :)Bugün aramıza katılan yeni diyet arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz.
Hoşbuldumm teşekkür ederim, hepimize bol eksiler :)Hoş geldinn. Şimdiden bol eksiler diliyorum.
Hoşbuldum :) teşekkür ederim inşallahHoşgeldin canım 2 ayda çok iyi kilo vermişsin geri kalanlarıda çok kolay verirsin inşallah
Burda birbirimizi gazlaya gazlaya çok iyi kilolar veriyoruz eminim sanada çok iyi gelcek
Bende 25 yaşındayım 22 aylık bi oğlum var 1.71 boyundaym son 1 2 kilom kaldı mezuniyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?