Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok sağol canım birinciliği bekliyoruuzzz
Sağol canım sende bol bol yüz eksiyle dön izmire

Selam herkese :) buraya davet edildim kendimi kısaca tanıtayım. 25 yaşındayım öğrenciyim. Boyum 1.73 kilom 87. Hedefim 60. Yaklaşık 2 ay kadar oldu diyete başlayalı 98 kilodan 87 ye indim.
Daha önce de kilo alıp verme hikayelerim oldu, bir çoğunda buradaydım, eski yaşam tarzıma döndüğümde tekrar kilo aldım. İnsülin direncim de ortaya çıkınca kilo vermem epey zorlaştı. Ama bu bir kısır döngü olduğu için kırmaya çalıştım tekrar kilo vermeye sağlıklı beslenmeye başladım umarım bu sefer yolunda gidecek ve hedefime ulaşacağım inanıyorum
Siz de kendinizi kısaca tanıtırsanız çok sevinirim :)

Hoş geldinn. Şimdiden bol eksiler diliyorum.

merhaba ben yeni katildim. haziranin basinda diyete basamistim 75.5 bugun 73 kilo olmusum. boyum 1.65. bu arada gecen sene 13. takimdaydim ayrilali baya oldu ve verdigim kilolari dikat etmemem seebebi ile tekrar aldim
Hoş geldinn. Tekrar kilo almana üzüldüm. İyi anlatım ben de hep aynısını yapıyorum. ama şimdi yeni bir başlangıç tabi kii

Hoşgeldin canım 2 ayda çok iyi kilo vermişsin geri kalanlarıda çok kolay verirsin inşallah
Burda birbirimizi gazlaya gazlaya çok iyi kilolar veriyoruz eminim sanada çok iyi gelcek
Bende 25 yaşındayım 22 aylık bi oğlum var 1.71 boyundaym son 1 2 kilom kaldı mezuniyete

Hoş geldinn. Ben 24 yaşındayım. Boyum 1.50 kilom şu an 82.7 50 kiloya inmek istiyorum. Benim de defalarca kilo alma verme tecrübem oldu. İnsülin direncin yüzünden bi dönem şeker ilacı kullandım. Hatta bu hafta tekrar baktırıcaö değerlerime. Hepimiz sağlıklı bir şekilde veririz umarım kilolarımızı.

Bugün aramıza katılan yeni diyet arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz.
Hoşbuldum :)

Hoş geldinn. Şimdiden bol eksiler diliyorum.
Hoşbuldumm teşekkür ederim, hepimize bol eksiler :)

Hoşbuldum :) teşekkür ederim inşallah
Tanıştığımıza memnun oldum çok az kalmış mezuniyetee çok sevindim :)) başta kaç kiloydun şimdi kaç oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…