Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım darısı herkesin başına :)

Hava çok sıcak haftaya hep 36 olucakms sicakta 20 dk salona yürüdüm . 55 dk da burda spor ypicam yürüyüş bandindayimm öpüyorum 77 sana geliyorum
Bizim burasida serinledi biraz yagmur uyarisi yapmislar ama hic yuruncek gibi degil nem var esiyo ama bi degisik

Sonuc listeleri hazırlanmadı canım aksama ben hazırlıcam sıra bizim takımda
Tek takım kaldı birincilik size geliyor
Bug un paylaşmışlar ama oraya liste ondan kafam karıştı yaa birinci biz miyiz inşallah sen naptin canım nasıl gidiyor kilonu koruyorsundur eminim

Bug un paylaşmışlar ama oraya liste ondan kafam karıştı yaa birinci biz miyiz inşallah sen naptin canım nasıl gidiyor kilonu koruyorsundur eminim
Evet canım bugün bir takım yüzde düzeltmesi yapmıs sonuc listelerinde
Iyiyim canım sen nasılsın cook güzel kilo vermissin bugün bende buralardayım her zaman ki gibi 53-54 arası gidiyorum bu ara hiç kilo veresim yok belki yazın tekrar 52 ye düşerim

Gayet iyisin canım sorma ben kisin o kadar spora rağmen veremedim açlık sekerim yüksekti yediklerinle alakalı demişti doktor direnç de var demişti ramazan da tekrar vermeye basladim sonra saldım ama bu hafta toparladım inşallah bi de spor yapsam süper olur

Tesekkur ederim canim ❤
Bu sefer dikkat edip inşallah hedefine ulasırsın canım sporu ihmal etme spor yarısması yapın o zaman takımdakiler mecburen spor yapıyor :)

İlk menumu paylasiyorum hadi bismillaahhh

Sabah:2 yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir
Oglen:1 kase corba 3 dilim karpuz
Aksam:2 tabak tavuk yemegi corba salata

Aksam fazls kacirdim ama erken yedim yedikten sonrada disari ciktik parka yuruduk fln bundn sonrasi kahve icerim bide su baska bisey yemem

Tesekkur ederim canim ❤
Bu sefer dikkat edip inşallah hedefine ulasırsın canım sporu ihmal etme spor yarısması yapın o zaman takımdakiler mecburen spor yapıyor :)
Aynen ben ayarlamaya söz verdim ama grubu o şekilde kulllanmayi hiç bilmiyorum liste takım yapicam bakalim

Aynen ben ayarlamaya söz verdim ama grubu o şekilde kulllanmayi hiç bilmiyorum liste takım yapicam bakalim
Yapmaya baslasan alısırsın canım ben gün gün yazıyorum
Yapanların puanını alt alta yazıyorum sonra diğer güne geciyorum
Menü sayfamızda yazıyorum daha kolay oluyor cok vaktimi almıyor

Akşam fazla olmuş zaten sen de fark etmişsin ama onun dışında iyi görünüyor afiyet olsun :)
Akşamları acıkıyorsanız ara öğün yapmanız iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…