- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.461
Çok teşekkür ederimBaşlangıç ve güncel kilonuza bakıldığında ne güzel bir değişim var. Tebrik ederim sizi.
Keske 2 ayda kuculse o mideYokk değilimhem sıcaktan hem de 2 aydır diyet yapa yapa midem küçüldü sanırım ben buna bağladım
Liste olunca herkes korktu mu ne merak ettim. Ben bu hafta egzersiz yapıcam canım.Kızlar şimdi spor yapacak kimse yok mu yazmadınız bana
Valla ben cok isterimde daha yeni diyete basladim spora bi sure sonra baslamayi planliyirm kilo vermem durunca falanKızlar şimdi spor yapacak kimse yok mu yazmadınız bana
İnşallah canımbu yil hepimizin yili olsun
Ya ben ona inanmak istiyorum hahahahKeske 2 ayda kuculse o mide
İyi akşamlarr. Liste bu ilk sayfadaki spor listesi mi acabaKızlar şimdi spor yapacak kimse yok mu yazmadınız bana
Ben yazmistim canim pazartesiden itibaren yaparim diye, haftasonu misafirim var baslayamamKızlar şimdi spor yapacak kimse yok mu yazmadınız bana
İnananarak basarabilirsin benceYa ben ona inanmak istiyorum hahahah
Evet canım istediğin sporu yapıyorsun ilk sayfadaki puanlama var ordan hesapliyorsun beni etiketleyip yazıyorsun günlük sporuniİyi akşamlarr. Liste bu ilk sayfadaki spor listesi mi acaba
Güzelmişş ben varım o zaman.Evet canım istediğin sporu yapıyorsun ilk sayfadaki puanlama var ordan hesapliyorsun beni etiketleyip yazıyorsun günlük sporuni
Cnm benide ekler misin ?Arkadaşlar spor yapmak isteyenler bana bildirsinler liste oluşturacağım
Selam canim hosgeldinSlm kizlar gunaydin ben izine ayrilmistim geri dönebiliyor muyum ?tugbaFB canim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?