- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.421
Teşekkür ederiz canim
Tebrik ediyorumAyaklarım.koptu
. Yazdığımdan beri yeni oturuyorum . Eşimi bekliyorum gelip alicak. 7200 adim 30 dk tempolu yürüyüş 5 ek kürek çekme aleti 20 dkka eliptik rekoru. Ayakta yapılan eliptik . Ordan çikp biraz dolaştım
Mantıklı canimYapmaya baslasan alısırsın canım ben gün gün yazıyorum
Yapanların puanını alt alta yazıyorum sonra diğer güne geciyorum
Menü sayfamızda yazıyorum daha kolay oluyor cok vaktimi almıyor
Ooo birinci mi olmuşuz tebrik ediyorum bizi
Haftalık liste mi?Arkadaşlar spor yapmak isteyenler bana bildirsinler liste oluşturacağım
Ben ara ogun isini becerenuyorm csnim fazla kaciyo kahve fln yetiyo ona da firsatim olmadi bugun zamanla duzelticm artik kolay degil 1.5 senedir yiyormAkşam fazla olmuş zaten sen de fark etmişsin ama onun dışında iyi görünüyor afiyet olsun :)
Akşamları acıkıyorsanız ara öğün yapmanız iyi olabilir
2 ogun mu besleniuosun canim yoksa bugunlk muydu az olms sankiMenüm
Sabah: iki dilim kaşar peyniri, 4-5 dilim kavun birkaç tane kiraz ve çilek
Akşam: 2 köfte ve 4-5 patates fırında, birkaç tane çilek, 10 badem
Çok dengesiz ve saçma bir menü oldu bugün
Günlük puanlama yapicam perşembe akşamı sonuçlandırırız bide cumaya etkisi ne olmuş kilo vermede bakarizHaftalık liste mi?
Ne sinavi cnm ?Tebrik ediyorumgüzel bir spor olmuş. Ben maalesef haftaya sınavım olduğu için yerimden kalkmadan ders çalışıyorum sürekli. Spor yapacak hiç vaktim yok 1 hafta boyunca sınavdan sonra başlayacağım
Bnce olmuş afiyet olsunnMenüm
Sabah: iki dilim kaşar peyniri, 4-5 dilim kavun birkaç tane kiraz ve çilek
Akşam: 2 köfte ve 4-5 patates fırında, birkaç tane çilek, 10 badem
Çok dengesiz ve saçma bir menü oldu bugün
Beni dahil edebilirsin canim pazartesi basliyorumGünlük puanlama yapicam perşembe akşamı sonuçlandırırız bide cumaya etkisi ne olmuş kilo vermede bakariz
Oo cok iyiMenü
2 ince dilimli 1 yumurta li omlet
Çay
3 yeşil zeytin
2 ince dilim cavdar
Ara
1 kare bitter
Kakaolu süt
Öğlen
5 6 tane sarma
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
100 gr et sote
1 bardak ayran
1 dilim cavdar
Ara
1 misir
Çay
Spor
7378 adim Şuan
30 dk tempolu yürüyüş koşuyla karışık
20 dakika eliptik
5 dk dambil ile çalışma
5 dk kürek çekme aleti 400 m filan anca oldu çok zordu
Hahah o zaman tabi zorlamak olmaz ama mesela öğlen yemeğiyle akşam arası 2 kaşık yoğurt falan olabilir :) akşam fazla kaçırmamak içinBen ara ogun isini becerenuyorm csnim fazla kaciyo kahve fln yetiyo ona da firsatim olmadi bugun zamanla duzelticm artik kolay degil 1.5 senedir yiyorm
Evet iki öğün yiyorum aslında bundan daha da az yiyorum bu ara midem almıyor hiçç.2 ogun mu besleniuosun canim yoksa bugunlk muydu az olms sanki
O zaman haftaya katılırım ben :)Günlük puanlama yapicam perşembe akşamı sonuçlandırırız bide cumaya etkisi ne olmuş kilo vermede bakariz
Benim daha okulum bitmediNe sinavi cnm ?
Olsun 1 hafta sonra yaparsın sende
Ben çok beğendim :) afiyet olsunnMenü
2 ince dilimli 1 yumurta li omlet
Çay
3 yeşil zeytin
2 ince dilim cavdar
Ara
1 kare bitter
Kakaolu süt
Öğlen
5 6 tane sarma
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
100 gr et sote
1 bardak ayran
1 dilim cavdar
Ara
1 misir
Çay
Spor
7378 adim Şuan
30 dk tempolu yürüyüş koşuyla karışık
20 dakika eliptik
5 dk dambil ile çalışma
5 dk kürek çekme aleti 400 m filan anca oldu çok zordu
Tebrik ederiim başarılarının devamını dilerimKızlar üçüncü olmuşum inşallah bireysel ve takım derecelerimiz devam eder böyle
KatılıyorumTesekkur ederim canim ❤
Bu sefer dikkat edip inşallah hedefine ulasırsın canım sporu ihmal etme spor yarısması yapın o zaman takımdakiler mecburen spor yapıyor :)
Canım korsesiz daha güzel durmuş benceKızlar buzdolabı alıcaz bozuldu olmuyor . Ona bakmaya çıkmıştık . Doğum günü hediyemi eşim çok zevksizdr almadıysan ben seçeyim dedim. Sec dedi . Bir elbise aldim duz siyah istiordumda bulamadım . Enine çizgiler kilolu gosterr aslında ama çok bgendim . Korse giyicem içine . Bu korsesz hali olmuş mun ?
Eki Görüntüle 2280031 .
Farkindayim yanlar ve gobek birazda popo var ama 68 olunca tam olucak . Şimdilik korseyle idare edicez korseli halinide atymmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?