- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.501
Ben de aynen canım şu an ikisini de banyo yaptırdım sıra bende ve yarın iş var offCok yoruldummm bugun butun gun ev isi yaptim simdi bebemi kv aldi goturdu de oturdum biraz dinleneyim oyyy kesin 1 kilo verdm
Banyodan sonra nasip olursa guzel bi uyku uyursun dinlenirsin yarina kadar insallahhhhBen de aynen canım şu an ikisini de banyo yaptırdım sıra bende ve yarın iş var off
Cok gecmis olsun bizde ilk dislerde hastalandk biraz ama atesi hic o kadar cikmadi baska doktora mi goturseniz acabaKizlar iyi akşamlar. Biraz alakasız olcak ama sizin de bebeleriniz var sorayım dedim. Diş çıkarma döneminde ateş 39.1 olur mu? Kızım ateşlendi hastanedeydik ama doktor bi şeyi yok diştir dedi
Teşekkür ederimm. Şu an biraz düştü. 5er saat arayla ateş düşürücü ver, yarın da polikliniğe kontrole getir, dedi. Bakayım sabaha kadar kontrol edicem. Yükselirse tekrar başka hastaneye götürürüz artık.Cok gecmis olsun bizde ilk dislerde hastalandk biraz ama atesi hic o kadar cikmadi baska doktora mi goturseniz acaba
Ates dusurucusunu ver ikik banyoda yaptir ince giydir insallah sabaha kadar gecrrde doktora gerek kalmazTeşekkür ederimm. Şu an biraz düştü. 5er saat arayla ateş düşürücü ver, yarın da polikliniğe kontrole getir, dedi. Bakayım sabaha kadar kontrol edicem. Yükselirse tekrar başka hastaneye götürürüz artık.
Geçmiş olsun umarım kötü bir şey olmadan düzelirKizlar iyi akşamlar. Biraz alakasız olcak ama sizin de bebeleriniz var sorayım dedim. Diş çıkarma döneminde ateş 39.1 olur mu? Kızım ateşlendi hastanedeydik ama doktor bi şeyi yok diştir dedi
Oturunca gobek cikmiskızlar size en dar kıyafetle son halim spora ve dansa devamEki Görüntüle 2281610 Eki Görüntüle 2281611
Düşmüştü çıkmış yine 38.5 yıkadık şimdi, şurubunu verdim, emzirdim uyudu bakalom. İnşallah geçer sabaha kadar.Ates dusurucusunu ver ikik banyoda yaptir ince giydir insallah sabaha kadar gecrrde doktora gerek kalmaz
Teşekkür ederim inşallahhGeçmiş olsun umarım kötü bir şey olmadan düzelir
Diil canım 1.62 yim ama çok spor yaptgm için 63kiloda en dar kıyafetle bile böle ayaktayken yada yatınca artk düz duruyorOturunca gobek cikmismasallah gayet iyisin bence boyun uzun sanirim
Oğlum 9 aylıkken ateş beni yanılttı diş sandım ama acil sünnet oldu. Geçenlerde yeğenim ateşlendi dişe yormuşlar uyardım hastanede viral enfeksiyon olduğunu söylemişler. Temkinli olmak lazım.Kizlar iyi akşamlar. Biraz alakasız olcak ama sizin de bebeleriniz var sorayım dedim. Diş çıkarma döneminde ateş 39.1 olur mu? Kızım ateşlendi hastanedeydik ama doktor bi şeyi yok diştir dedi
Geçmiş olsun size de. Yoktur inşallah kötü bi şey. Götürücem sabah tekrar hastaneye.Oğlum 9 aylıkken ateş beni yanılttı diş sandım ama acil sünnet oldu. Geçenlerde yeğenim ateşlendi dişe yormuşlar uyardım hastanede viral enfeksiyon olduğunu söylemişler. Temkinli olmak lazım.
Spor cok farkettiriyoo spor yapan 60 kiloyla spor yspmayan 50 kilo ayni gibi duruyoDiil canım 1.62 yim ama çok spor yaptgm için 63kiloda en dar kıyafetle bile böle ayaktayken yada yatınca artk düz duruyorkıyafet tamamen dar üste yapışıyor icimde korse vs. Hiçbirseyde yok ve bu saate kadar yedik ictk baya alkol filan ictk hem şim halim şuan hemde en dar üste yapışan kıyafetle ve oturunca bile anca bukadar çıkıyor 50lere gelince de artk oturunca bile dümdüz olacak spor sayesinde yoksa 50kiloda arkadaşlarım var göbeklerioturunca bukadar tamamen spor farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?