Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah klasik kahvalti 1 dilim ekmek ogle patates kizartmasi salata aksam yok yemem daha bu saatten sonra suyu fszla ictim sistim
Kizlar benim menuleri simdilik idare edin zamanla duzelticem

Kizlar iyi akşamlar. Biraz alakasız olcak ama sizin de bebeleriniz var sorayım dedim. Diş çıkarma döneminde ateş 39.1 olur mu? Kızım ateşlendi hastanedeydik ama doktor bi şeyi yok diştir dedi

Kizlar iyi akşamlar. Biraz alakasız olcak ama sizin de bebeleriniz var sorayım dedim. Diş çıkarma döneminde ateş 39.1 olur mu? Kızım ateşlendi hastanedeydik ama doktor bi şeyi yok diştir dedi
Cok gecmis olsun bizde ilk dislerde hastalandk biraz ama atesi hic o kadar cikmadi baska doktora mi goturseniz acaba

Cok gecmis olsun bizde ilk dislerde hastalandk biraz ama atesi hic o kadar cikmadi baska doktora mi goturseniz acaba
Teşekkür ederimm. Şu an biraz düştü. 5er saat arayla ateş düşürücü ver, yarın da polikliniğe kontrole getir, dedi. Bakayım sabaha kadar kontrol edicem. Yükselirse tekrar başka hastaneye götürürüz artık.

Ates dusurucusunu ver ikik banyoda yaptir ince giydir insallah sabaha kadar gecrrde doktora gerek kalmaz

Oturunca gobek cikmis masallah gayet iyisin bence boyun uzun sanirim
Diil canım 1.62 yim ama çok spor yaptgm için 63kiloda en dar kıyafetle bile böle ayaktayken yada yatınca artk düz duruyor kıyafet tamamen dar üste yapışıyor icimde korse vs. Hiçbirseyde yok ve bu saate kadar yedik ictk baya alkol filan ictk hem şim halim şuan hemde en dar üste yapışan kıyafetle ve oturunca bile anca bukadar çıkıyor 50lere gelince de artk oturunca bile dümdüz olacak spor sayesinde yoksa 50kiloda arkadaşlarım var göbeklerioturunca bukadar tamamen spor farkı

Oğlum 9 aylıkken ateş beni yanılttı diş sandım ama acil sünnet oldu. Geçenlerde yeğenim ateşlendi dişe yormuşlar uyardım hastanede viral enfeksiyon olduğunu söylemişler. Temkinli olmak lazım.

Oğlum 9 aylıkken ateş beni yanılttı diş sandım ama acil sünnet oldu. Geçenlerde yeğenim ateşlendi dişe yormuşlar uyardım hastanede viral enfeksiyon olduğunu söylemişler. Temkinli olmak lazım.
Geçmiş olsun size de. Yoktur inşallah kötü bi şey. Götürücem sabah tekrar hastaneye.

Spor cok farkettiriyoo spor yapan 60 kiloyla spor yspmayan 50 kilo ayni gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…