Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba arkadaşlar. Bugün 8'de kalktım. Sabah listemi uyguladım. Sonra tekrar yattım. Uzun süredir özlemişim tembellik etmeyi. Ara öğün de biraz geç oldu. Ev temizliği yapıp akşam kızımla yüzmeye gideceğim.

Bu arada siteden geç te olsa bana mesaj geldi. Önceki takma adımı kullanamıyordum. Hem şifremi unutmuştum hem de soyadım, e-mail adresim değişmişti. Eski hesabım da aktif hale geldi. Ne yapmam gerekiyor. O hesapta da birikmiş anılarım var.

kız resmen dövdü bizi HazırLATIyım
(kalk tugba kalk sana bi detoks suyu bile hazırlayan yok kaldır totonuda kendin yap)
Aahaahaaa
Barda yaptrmdim içtm bunu ben aslinda limon ve naneyi cintonik olarak da burda iciyodum oda zayıflarsa keşke su olarak da yaptrdm bugun bide Plaja inerkende şişeye hazırlattım bol buz attrdm içinede öyle iciyorum
Kızlar hergün havuz başında hem zumba yapyrm hem step yapıyorum hem havuz içi ayrobigi yaptgm o çok zorluyor bacakları havuzun dışına çıkarıp sırt üstü vücut havuz içinde dışarı yukarı doğru mekik çektiriyorlar sonra suyun içinde bisiklet sürme vs. O havuz içi spor acayip yoruyor karın içlerim acıyor bitince o derece bir ton hareket sonra öğlen köpük parti vs. Oluyor orda dans ediyorm gecede açık hava diskosu var orda dans ediyorum ve bunlardan artakalan vakıfların nerdeyse tamamında havuz ve denizde yüzüyorum ve yüzerken bile bacak çek-bırak tarzı karın hareketleri 300kez yapiyorum hergün kendim diğer group sporlarına ek olarak yani dehşet kalori yakıyorum tüm saydıklarını 4gündur her gün yaptm kızlar dönene kadarda hiç boş durmıycak çok çok az güneşleniyorum hep full aksiyon full hareket geçiyor dönünce zayıfladıysam gulucem artı olurum diye diye geldim ama olmıycam gibi ekşi bile olabilirim ❤ hem eğlendim hem inceldim

Çok sağol canım birinciliği bekliyoruuzzz

Sağol canım sende bol bol yüz eksiyle dön izmire
Binbirçesit spor yapıyorum canım instegramdan görmüssundur herceşit spora yaptm hergun ve ek olarak da hergunde en az 5saat deniz ve havuzda yüzdüm ❤ inslh güzel eksi gorurum

Öğlen vakti güneş ve bol D vitamini
Bolca hareket

Eğlenceli bir zihin ve hareket dolu bir beden sanırım geldiğinde 55 görücez seni. İyi eğlenceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…