- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.581
Teşekkür ederimGeçmiş olsunn
Ben ilk yaptığım da çok faydasını görmüştüm hem de en düşük seviye de yapıyordum. Sormak istediğin bir şey olursa sor canımindirdim şimdi akşam inceleyim bakalım
Geçmiş olsun misafirlerin nazarı mı değdi acabaKizlarrr nabersiniz bugun misafirim vrdi aniden geldiler sabah kahvaltiya hic bi isimi yapamadm recel koyduydum dun sulansin bugun onu yapaym derken bide elime bulastirdim cok fena yandi ne bicim aciymis o yanik yahu hala yaniyo cayir cayr
Gecmis olsun canim, surdun mu biseylerKizlarrr nabersiniz bugun misafirim vrdi aniden geldiler sabah kahvaltiya hic bi isimi yapamadm recel koyduydum dun sulansin bugun onu yapaym derken bide elime bulastirdim cok fena yandi ne bicim aciymis o yanik yahu hala yaniyo cayir cayr
Valla bilemedm evim fln sa daginikti ama neyime nazar degcekGeçmiş olsun misafirlerin nazarı mı değdi acaba
Sagol canim vaktim olmadi valla su topladi patlatam sürcem kremGecmis olsun canim, surdun mu biseyler
Geçmiş olsunn. Yanik acısı çok fenaKizlarrr nabersiniz bugun misafirim vrdi aniden geldiler sabah kahvaltiya hic bi isimi yapamadm recel koyduydum dun sulansin bugun onu yapaym derken bide elime bulastirdim cok fena yandi ne bicim aciymis o yanik yahu hala yaniyo cayir cayr
Ay evet cok can yakiyomus bide cok kaynatmisim dokulur dokulmez yapisti elime suyla da cikmadi baya yaktiGeçmiş olsunn. Yanik acısı çok fena
Nbr keptinnSagol canim vaktim olmadi valla su topladi patlatam sürcem krem
Ah bebegiiiim uyi sen naptinnnn bebis iyi yikadim uyuttum bende yatcm pertim cikti bugun sen neler yaoiyosunnnNbr keptinn
Naptın bebıs
Hedefim şimdilik 64 ama düzenimi oturtabilirsem 60 deneyeceğim.Insallah canim, bi tam baslayabilseydim artik
Kolay gelsin, insaat isleri spordan daha etkili bile olabilir. Cok yorucu oluyor malesef
Hedefim kac canim, kendini kac kiloda iyi hissediyorsun
Geçmiş olsun. Reçel şekerden dolayı derinin altına inebilir. Çok acılı olur. Silverdin krem iyi gelir.Kizlarrr nabersiniz bugun misafirim vrdi aniden geldiler sabah kahvaltiya hic bi isimi yapamadm recel koyduydum dun sulansin bugun onu yapaym derken bide elime bulastirdim cok fena yandi ne bicim aciymis o yanik yahu hala yaniyo cayir cayr
Baktılar hamarat kadın. Hem zayıf hem güzel bir de reçeller yapıyor. Gözleri kalmıştır. Şaka bir yana yanık çok acır. Su topladığında iltihap kaparsa daha kötü olur ama dikkat et ona canım. Kantaron yağı sürersen iz kalmaz. Hatta deniz suyu ve köpek salyası yarayı en hızlı iyileştiren iki unsur.Valla bilemedm evim fln sa daginikti ama neyime nazar degcekama cok zayiflamisin dediler bayadir gormuyodular
olsun tatlım hallettikAaa degistirdiydim dimiii dogru yaa ben mezun olmadan once degistirmisimdr diye dusunmustum ugrastirdik bak tuh
tamam canım sorarımBen ilk yaptığım da çok faydasını görmüştüm hem de en düşük seviye de yapıyordum. Sormak istediğin bir şey olursa sor canım
-300 süper gidiyosun canımkızlar neden hiç ses soluk yok spor yapan yok mu etiketleyin benitugbaFB tubi bgn 61,2 idim
Gunaydin kizlar, ocak gibi Salona yazilmistim bi iki defa anca gidebildim. Bu Sabah kalkip yarim saat yuzdum, mutlu ve enerjigim. Haftada 4 sabah yuzmeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?