Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrr nabersiniz bugun misafirim vrdi aniden geldiler sabah kahvaltiya hic bi isimi yapamadm recel koyduydum dun sulansin bugun onu yapaym derken bide elime bulastirdim cok fena yandi ne bicim aciymis o yanik yahu hala yaniyo cayir cayr
Geçmiş olsunn. Yanik acısı çok fena

Insallah canim, bi tam baslayabilseydim artik

Kolay gelsin, insaat isleri spordan daha etkili bile olabilir. Cok yorucu oluyor malesef

Hedefim kac canim, kendini kac kiloda iyi hissediyorsun
Hedefim şimdilik 64 ama düzenimi oturtabilirsem 60 deneyeceğim.
Kizlarrr nabersiniz bugun misafirim vrdi aniden geldiler sabah kahvaltiya hic bi isimi yapamadm recel koyduydum dun sulansin bugun onu yapaym derken bide elime bulastirdim cok fena yandi ne bicim aciymis o yanik yahu hala yaniyo cayir cayr
Geçmiş olsun. Reçel şekerden dolayı derinin altına inebilir. Çok acılı olur. Silverdin krem iyi gelir.

Valla bilemedm evim fln sa daginikti ama neyime nazar degcek ama cok zayiflamisin dediler bayadir gormuyodular
Baktılar hamarat kadın. Hem zayıf hem güzel bir de reçeller yapıyor. Gözleri kalmıştır. Şaka bir yana yanık çok acır. Su topladığında iltihap kaparsa daha kötü olur ama dikkat et ona canım. Kantaron yağı sürersen iz kalmaz. Hatta deniz suyu ve köpek salyası yarayı en hızlı iyileştiren iki unsur.

Kızlar sıcak ve çok sıcakken benim yavru bacağıma gelip yatıyor ben bacağımı çektikçe daha da sarılıyor. Zaten farenjit klima da yakamıyorum ay terledi sol bacağım.
Sol incelcek sağ kalın kalacak bu kedinin hiç ateşi düşmez mi ayyyy

Aaa degistirdiydim dimiii dogru yaa ben mezun olmadan once degistirmisimdr diye dusunmustum ugrastirdik bak tuh
olsun tatlım hallettik
değişiklikte tek harfmiş allah seni
Ben ilk yaptığım da çok faydasını görmüştüm hem de en düşük seviye de yapıyordum. Sormak istediğin bir şey olursa sor canım
tamam canım sorarım
dün bacak ve kalça için olandan başladım ama dambıl almam lazım
iç bacağım yanıyor ben sevdim devam ederim

kızlar neden hiç ses soluk yok spor yapan yok mu etiketleyin beni tugbaFB tubi bgn 61,2 idim
-300 süper gidiyosun canım cumaya 60 lar haftaya 59 lar inşallah
bende bomba gibi geliyorum bugün diyette 3. günüm senin suyunu yaptım bugün 1 hafta yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…