Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

-300 süper gidiyosun canım cumaya 60 lar haftaya 59 lar inşallah
bende bomba gibi geliyorum bugün diyette 3. günüm senin suyunu yaptım bugün 1 hafta yapmayı düşünüyorum
ben haftasonu içmemişltim hemen dün yaptım yine başladım cnm inş bu sefer olur ya artık sıkıldım bi alışveriş yapasım var haftasonu 26 beden kot aldım cok mutlu oldum baya toplamışım ama göbek duruyor bu sefer su içince mi şiş duruyor bilmiyorum

26 beden kot süper valla şu anda çok iyisin o zaman
benimde kotlar 28-29 ama sıkmaya başlamıştı son zamanlar bu hafta yine normale döner ama bende 26-27 beden olmak istiyorum
sen 50 lere geldiğinde göbeğinde inecek merak etme
benimde kot ihtiyacım var 2 tane çok sevdiğim kotum yırtıldı yenilerini almam lazım ama kendime 1 ay verdim 1 ay sonra alıcam bakalım kaç beden olacak

çocuk bedeninizi biliyomusunuz dedi 26 dedim Allahtan cuk diye girdim içine eşimde ilk görüşte beğğendi güzel olmuş diye demekki popom filan fırlamamış

olsun tatlım hallettik
değişiklikte tek harfmiş allah seni

tamam canım sorarım
dün bacak ve kalça için olandan başladım ama dambıl almam lazım
iç bacağım yanıyor ben sevdim devam ederim
Canım dambıl almak istemiyorsan seçeneklerden alet kullanmak istemiyorum diye belirtebilirsin sana ona göre çıkarıyor

çocuk bedeninizi biliyomusunuz dedi 26 dedim Allahtan cuk diye girdim içine eşimde ilk görüşte beğğendi güzel olmuş diye demekki popom filan fırlamamış
Ben de diyorum bu kadarcık dar pantolona girenler var mı nasıl gidiyolar o sizmissinz o çok küçük değil mi beedn ya ne güzell ❤ benim pantolon 32

Şuan yeni bir sayfa senin için canım. Hatalarımız belli. Yemekte yememekte bizim elimizde. Kendini üzme ne kadar aldım diye düşünerek.
Haklısın.. Çok iradesiz davranabiliyorum ama bu sefer farklı olacağına inanıyorum. Sonradan pişman olmak çok kötü ve geri dönüşü aylar alıyor hem de metabolizmaya zarar veriyor sürekli kilo alıp vermek. Şöyle bir 60 olayım bundan sonra 2-3 bilemedin max 5 kilo alırsam hemen diyete başlayacağım birikimeden vereceğim

bende sordukları zaman büyük söylüyorum nolur nolmaz rezil olmayım diye çoğu zaman onlar uyarıyor abla büyük olur o beden sana şunu verelim diye öle daha zevkli oluyor
benimde eşim bu hafta işte kotların popo kısmı çok oturuyor farkettin mi dedi evet yırtılan kotlarımda darlıktan yırtıldı popodan aldım hep sanırım
Canım dambıl almak istemiyorsan seçeneklerden alet kullanmak istemiyorum diye belirtebilirsin sana ona göre çıkarıyor
aaa ben o seçeneği görmedim aynen almayım dambılsız yapayım
saol tatlım

Ben de diyorum bu kadarcık dar pantolona girenler var mı nasıl gidiyolar o sizmissinz o çok küçük değil mi beedn ya ne güzell ❤ benim pantolon 32
o küçüğe giren orkide1453 yoksa 28 beden çokta küçük bi beden değil kuzum
sanada bende 32 artık bol gelmeye başlamıştır bence

Ben de 64 kiloya düşmeyi bekliyorum kot almak için.

her gün pizza tatlı yedin zaar
hamile olsan düşünemiyorum seni o zaman
Evet her gün dışarıdan yedim valla fast food olsun tatlı olsun. İnsülin direncim de olunca bir yerden sonra çok hızlı kilo aldım
Valla ben evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum en azından öyle bir risk almayacağım

Kantoron sureyim ben digerleri oek casio gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…