- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.601
ben haftasonu içmemişltim hemen dün yaptım yine başladım cnm inş bu sefer olur ya artık sıkıldım bi alışveriş yapasım var haftasonu 26 beden kot aldım cok mutlu oldum baya toplamışım ama göbek duruyor bu sefer su içince mi şiş duruyor bilmiyorum-300 süper gidiyosun canımcumaya 60 lar haftaya 59 lar inşallah
bende bomba gibi geliyorum bugün diyette 3. günümsenin suyunu yaptım bugün 1 hafta yapmayı düşünüyorum
26 beden kot süper valla şu anda çok iyisin o zamanben haftasonu içmemişltim hemen dün yaptım yine başladım cnm inş bu sefer olur ya artık sıkıldım bi alışveriş yapasım var haftasonu 26 beden kot aldım cok mutlu oldum baya toplamışım ama göbek duruyor bu sefer su içince mi şiş duruyor bilmiyorum
çocuk bedeninizi biliyomusunuz dedi 26 dedim26 beden kot süper valla şu anda çok iyisin o zaman
benimde kotlar 28-29 ama sıkmaya başlamıştı son zamanlarbu hafta yine normale döner ama bende 26-27 beden olmak istiyorum
sen 50 lere geldiğinde göbeğinde inecek merak etme
benimde kot ihtiyacım var 2 tane çok sevdiğim kotum yırtıldı yenilerini almam lazım ama kendime 1 ay verdim 1 ay sonra alıcam bakalım kaç beden olacak
Canım dambıl almak istemiyorsan seçeneklerden alet kullanmak istemiyorum diye belirtebilirsin sana ona göre çıkarıyorolsun tatlım hallettik
değişiklikte tek harfmiş allah seni
tamam canım sorarım
dün bacak ve kalça için olandan başladım ama dambıl almam lazım
iç bacağım yanıyorben sevdim devam ederim
Ben hep spor yapıyorum cnm pazar günü bile gidip koştum yürüdüm. Bugün burası 37 derece ve ben yinede gideceğim spor.spor spor sarttkızlar neden hiç ses soluk yok spor yapan yok mu etiketleyin benitugbaFB tubi bgn 61,2 idim
26 beden kot süper valla şu anda çok iyisin o zaman
benimde kotlar 28-29 ama sıkmaya başlamıştı son zamanlarbu hafta yine normale döner ama bende 26-27 beden olmak istiyorum
benimde kot ihtiyacım var 2 tane çok sevdiğim kotum yırtıldı yenilerini almam lazım ama kendime 1 ay verdim 1 ay sonra alıcam bakalım kaç beden olacak
Ben de diyorum bu kadarcık dar pantolona girenler var mı nasıl gidiyolar o sizmissinzçocuk bedeninizi biliyomusunuz dedi 26 dedimAllahtan cuk diye girdim içine eşimde ilk görüşte beğğendi güzel olmuş diye demekki popom filan fırlamamış
Haklısın.. Çok iradesiz davranabiliyorum ama bu sefer farklı olacağına inanıyorum. Sonradan pişman olmak çok kötü ve geri dönüşü aylar alıyor hem de metabolizmaya zarar veriyor sürekli kilo alıp vermek. Şöyle bir 60 olayım bundan sonra 2-3 bilemedin max 5 kilo alırsam hemen diyete başlayacağım birikimeden vereceğimŞuan yeni bir sayfa senin için canım. Hatalarımız belli. Yemekte yememekte bizim elimizde. Kendini üzme ne kadar aldım diye düşünerek.
O da doğru :)) aslında 21 de değil 98 kiloya çıkmıştım ben 32 kilo almışım yaniuzun zaman olmuş ayrılalı ama 21 de çok almışın ya
neyse sonuçta vermeye karar verdikten sonra ha 5 eksik ha 21 fazla her türlü verilecek
çocuk bedeninizi biliyomusunuz dedi 26 dedimAllahtan cuk diye girdim içine eşimde ilk görüşte beğğendi güzel olmuş diye demekki popom filan fırlamamış
aaa ben o seçeneği görmedimCanım dambıl almak istemiyorsan seçeneklerden alet kullanmak istemiyorum diye belirtebilirsin sana ona göre çıkarıyor
her gün pizza tatlı yedin zaarO da doğru :)) aslında 21 de değil 98 kiloya çıkmıştım ben 32 kilo almışım yanineyse ki 11 kilosu gitti
o küçüğe girenBen de diyorum bu kadarcık dar pantolona girenler var mı nasıl gidiyolar o sizmissinzo çok küçük değil mi beedn ya ne güzell ❤ benim pantolon 32
Ben de 64 kiloya düşmeyi bekliyorum kot almak için.26 beden kot süper valla şu anda çok iyisin o zaman
Evet her gün dışarıdan yedim valla fast food olsun tatlı olsun. İnsülin direncim de olunca bir yerden sonra çok hızlı kilo aldımher gün pizza tatlı yedin zaar
hamile olsan düşünemiyorum seni o zaman
tuba belli bi kılo aralığı 3 kılo da olsa farkediyor canım ondandır sen de yakın zamanda incelirsino küçüğe girenorkide1453 yoksa 28 beden çokta küçük bi beden değil kuzum
sanada bende 32 artık bol gelmeye başlamıştır bence
Faydasi oluyoolsun tatlım hallettik
değişiklikte tek harfmiş allah seni
tamam canım sorarım
dün bacak ve kalça için olandan başladım ama dambıl almam lazım
iç bacağım yanıyorben sevdim devam ederim
Dun temizledm bugun acisi yok gibi sagol yine de canimHedefim şimdilik 64 ama düzenimi oturtabilirsem 60 deneyeceğim.
Geçmiş olsun. Reçel şekerden dolayı derinin altına inebilir. Çok acılı olur. Silverdin krem iyi gelir.
Kantoron sureyim ben digerleri oek casio gelmediBaktılar hamarat kadın. Hem zayıf hem güzel bir de reçeller yapıyor. Gözleri kalmıştır. Şaka bir yana yanık çok acır. Su topladığında iltihap kaparsa daha kötü olur ama dikkat et ona canım. Kantaron yağı sürersen iz kalmaz. Hatta deniz suyu ve köpek salyası yarayı en hızlı iyileştiren iki unsur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?