- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.621
İç bacağı duydum damladm hangi spormuş o kaçırdımolsun tatlım hallettik
değişiklikte tek harfmiş allah seni
tamam canım sorarım
dün bacak ve kalça için olandan başladım ama dambıl almam lazım
iç bacağım yanıyorben sevdim devam ederim
Geçmiş olsun canım kantaron en iyisi bencedeKantoron sureyim ben digerleri oek casio gelmedi
Ben de 64 kiloya düşmeyi bekliyorum kot almak için.
tuba belli bi kılo aralığı 3 kılo da olsa farkediyor canım ondandır sen de yakın zamanda incelirsin
Kizlar naberrr
uzun elbiselerde belli olmuyor dimi iç bacakİç bacağı duydum damladm hangi spormuş o kaçırdım
Geçmiş olsun canım kantaron en iyisi bencede
niye kız köpek salyası süreydinKantoron sureyim ben digerleri oek casio gelmedi
Sagol caniiimİç bacağı duydum damladm hangi spormuş o kaçırdım
Geçmiş olsun canım kantaron en iyisi bencede
He yok beee nerdeee hergn gorusuyoz nerdeysenapayım canım yarı çalışma yarı kk takılıyoruz
senden naber
kocan gidince kaynanan rahat bıraktı artık seni heralde
Sen sür onuniye kız köpek salyası süreydin
Ay evet ya pantolon bedeni konuşuyonuz ya bi düşündüm benm bedenim ne diye valla bilmiyorum nefret ediyorum pantolon giymekten bol uzun elbiseler gibisi yokuzun elbiselerde belli olmuyor dimi iç bacak
ntc diye bi uygulama canım onu indirdik orda hangi bölge istersen var indirip yapıyosun
kolay-orta-zor seviyeler var
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en korktuğum şey diş problemleri ya ölmekten o kadar korkmuyorum nerdeyseKızlar kırık dişim bugün çekildi. İltihap hala kurumamış. Çok ağrım var hala.
Şuan o kadar çok ağrı varki nerdeyse iğne vur tekrar dicem. Tek seferde çekemediği için parçalayıp çekti. Beni bitirdi bu sabah.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en korktuğum şey diş problemleri ya ölmekten o kadar korkmuyorum nerdeyse
Off ağrı kesici vermedi mi canım etki etmediyse söyle başka bişeyler yapsınŞuan o kadar çok ağrı varki nerdeyse iğne vur tekrar dicem. Tek seferde çekemediği için parçalayıp çekti. Beni bitirdi bu sabah.
Coook gecmis olsunnn dis agrisi cok beter hemen gecer insallahKızlar kırık dişim bugün çekildi. İltihap hala kurumamış. Çok ağrım var hala.
Hergün görüşüyomusun yakındır patlamanHe yok beee nerdeee hergn gorusuyoz nerdeysebakaym iyi gecinmeye calisuyorm ne kadar basarabilirsem
Niye kız şifa için sürülürdüSen sür onuben kantoron surerim mis gibi cok sicak leee yaniyomm
Ayy bende sevmeye basladim uzun elbiseleri zayiflayimda alacam bi taneAy evet ya pantolon bedeni konuşuyonuz ya bi düşündüm benm bedenim ne diye valla bilmiyorum nefret ediyorum pantolon giymekten bol uzun elbiseler gibisi yok
hemen indirmezsem hatrım kalır
Iltihapli disi niye cekti kuzum ya antibiyotikle kurutup cekmesi gerekmezmiydi benim hep öle yapmislardiŞuan o kadar çok ağrı varki nerdeyse iğne vur tekrar dicem. Tek seferde çekemediği için parçalayıp çekti. Beni bitirdi bu sabah.
Geçmiş olsunn. Biran evvel geçer umarımKızlar kırık dişim bugün çekildi. İltihap hala kurumamış. Çok ağrım var hala.
O da korktu ben de panik yaptım. Üçüncü gidişin ona zaten. Ağrı kesicim var. Şişlik olursa yarın tekrar gidicem ona.Off ağrı kesici vermedi mi canım etki etmediyse söyle başka bişeyler yapsın
İnşallah canım. Teşekkür ederim.Coook gecmis olsunnn dis agrisi cok beter hemen gecer insallah
Bir buçuk kutu bitirdim. Ben dedim daha dayanamıyorum lütfen çekin diye o da riske girdi Korka Korka çekti.Ayy bende sevmeye basladim uzun elbiseleri zayiflayimda alacam bi tanepantolon bu sene benide cok rahatsiz etmeye basladi ama işe gidince mecbur
Iltihapli disi niye cekti kuzum ya antibiyotikle kurutup cekmesi gerekmezmiydi benim hep öle yapmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?