- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.641
İnşallah canım sabah şişmediği sürece suratım sorunumuz olmayacak.Geçmiş olsunn. Biran evvel geçer umarım
Iyi akşamlar sevgili takımım motive olun diye kalktım spor yaptım sirilsiklamim yapsam mi yapmasam mi diyen varsa kalkın hadi zayıflık sadece yaza değil ben kisin zayıf olmayı daha çok seviyorum kalın kıyafetlerin içinde ince olmak daha güzel
Çok.sicak cnm. Zararlı ultra viyole işler filan gündüz yürüme bencede akşam sansin varsa akşam yaPÖğlen sıcak ama yine yürüdüm, tansiyonumu oynatıyor. Artık yürüyüşü akşama almam lazım. Öğlen iyi oluyordu.
Çok geçmiş olsun. Dişin çekildiği yaradan iltihabın vücuda yayılması daha kolay. Antibiyotiğe devam edersen risk azalabilir.Kızlar kırık dişim bugün çekildi. İltihap hala kurumamış. Çok ağrım var hala.
Bugün kullandırmadı. İltihabın akmasını istedi. Duruma göre yarın başlatıcak. Dişçi sanırım diğer dişlerimi de çürütüp bu yıl araba almayı planlıyor.Çok geçmiş olsun. Dişin çekildiği yaradan iltihabın vücuda yayılması daha kolay. Antibiyotiğe devam edersen risk azalabilir.
GünaydınnGünaydın Kızlar
Hoşgeldiniz. Çok mu fark var arada merak ettim.Gunaydın herkese beni bırakmayın burdankilo yapıştı artık. Aylar oldu izne çıkalı izin kıloma düşmeden listeye giremiyorum dimi canım tugbaFB
Gunaydın herkese beni bırakmayın burdankilo yapıştı artık. Aylar oldu izne çıkalı izin kıloma düşmeden listeye giremiyorum dimi canım tugbaFB
Tartıda hep aynı mısınız?ben acaba hergun tartldigim icinmi kilo veremiyorum yada cok sıķıyim ondanmi
71. 3 çıktım bugün cnm çok var tabıkıHoşgeldiniz. Çok mu fark var arada merak ettim.
Hiç hatırlamıyorum çiçekler açmadan önceydi çok oldu 71.3 oldum :)canım gün içinde bakarım ne zaman izine ayrılmışın
kaç kilo oldun bakıyım
Deniz mevsimi açıldı. Ben hala incelicem. Bu ay 30 day challenge programlarından bacak için olana yöneleyim bari. Teşekkür ederim canımucukgenclik kuzum direk bacak zayiflatan diyet diye bisey duymadim… ama benimde cok sorunlu bacaklarim var inceltmenin tek yolu bacak hareketleri yag yaktiran. Onlardan bol bol yapip yani sirada normal bi sekilde diyetini yaparsan incelirler benimkilerde bitürlü sIkilasmiyolar ama sürekli spor yapmiyorum ondan… hergün düzenli bacak hareketleri yaparsin cok kisa bir sürede incelme görürsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?