- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.121
Günaydınn kızlar. Bizim bu hafta sonu çalıştığım yerdeki ekibimle gezimiz vardı göl kenarına gittik. Pizzaları kızarmış balıkları nutellalı ekmekleri gömdüm valla (ama bunların üçünü de ayrı günlerde yedim, çok da abartmadım). Ama sabah akşam yüzdüm. Döndüğümde tartıya çıkmak bile istemedim kesin artı çıkarım diye ama sonra dedim hadi hırslanmak için çık. Bir de ne göreyim almak yerine 100 gram vermişim! Ben şunu anladım ne kadar düzgün beslenirsem besleneyim spor olmadan assssla incelme olmuyor benim vücudumda. İnsanın kendini tanıması önemli
Şimdi bunların hepsini sporsuz yeseydim tartıda +2 görmem garantiydi. Bir havuz bulup düzenli yüzsem mi diyorum. Dün 37 dakika fitnessblender'dan kardiyo yaptım. Bugün de NTC'yi indirdim telefonuma. Haftada 2-3 gün de onun antrenmanlarını yapacağım hadi inşallah işe yarar
Şimdi bunların hepsini sporsuz yeseydim tartıda +2 görmem garantiydi. Bir havuz bulup düzenli yüzsem mi diyorum. Dün 37 dakika fitnessblender'dan kardiyo yaptım. Bugün de NTC'yi indirdim telefonuma. Haftada 2-3 gün de onun antrenmanlarını yapacağım hadi inşallah işe yarar