Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

😍 Aayyy sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim şimdi o_O yaaaa ben sizi bida bukadar uzun yanlız bırakmam mezun etmeden de peşinizi bırakmam ki zaten :KK74: sizi motive edebildime seviniyorum ama ben yokken de, zayıflayın siz ❤ hem ben gelene kadar beni geçicek tiniz söz almıştım sizden en azından yakalamış olun diye
😄 neyse en azından 60lardaki herkes topluca tugbaFB tugbaFB yi geçmiş tebrikler kızlar hemde pek emek harcamanıza gerek kalmamış tubi sağolsun ahaahaa:KK70:
Haklısın sen dönene kadar sana yetişicektim onu bile başaramadım. :mad:

ucukgenclik ucukgenclik hem öle deme iyi gidiyosun kiz bak bir ara senden 4-5 kilo önde olan tuğbayı bile geçmişsin şimdi sen öndesin hahaha tebrikler canm :KK70: :KK70::KK70:
Ama onun taktikleri vardır. Bir bakmışız haftaya 61. Kaptanımızla kendimi kıyas yapamam. İyi hoş bu gidişle B Baharyagmuru35 de beni geçicek.
Spor yapıyorum şişiyorum diyor ama cuma 75 dicekmiş gibime geliyor. :KK68:

Ama onun taktikleri vardır. Bir bakmışız haftaya 61. Kaptanımızla kendimi kıyas yapamam. İyi hoş bu gidişle B Baharyagmuru35 de beni geçicek.
Spor yapıyorum şişiyorum diyor ama cuma 75 dicekmiş gibime geliyor. :KK68:
Yok yok sen iyi gidiyosun ama B Baharyagmuru35 tugbaFB tugbaFB 'yi geçebilir mavi zatn iyi spor yapiyor tuğbada da o ışık var nasıl sa hahhaa haaa :KK70:ay tubi beni öldürecek :KK53::bicak:

Sağol can benim ederim tabi ❤ hep beraber 60lara veda edicez :rapci:

Hoş buldum canım 😍 tatilde keyif yapmaya gidince bile özleniyormuşsunuz o derece ❤❤❤❤

Acık ödem olsa sorun diil cumaya kadar gider yani Kusuratlara takılmam yeter mi 63küsürün üzeri olmasın da hemen 62lere 61lere geçelim 😉 temmuz ayında inslh 60lardan komple kurtuluruz ağustosta artk 5li rakamlarda olmak istiyorum 🤣 ayyy tubi deme büyük şok 63lere veda edemedik diye bizle dalga geçerken kendisi 70lere kadar çıkmış :KK70: kendi 64lere veda etmiş ama ters yönde hızla veda etmiş :KK70:kilonu şöyle diye grupça bukar ısrar olmasa 80lere de gidecekmiydi acaba :KK70: yoksa yarışa başlamadan önce bize biraz avans vereyim diye mi düşündü arkadan bile gelsem sizi geçerim filan havasında galiba siz bikere verene kadar ben alır alır veririm mi diyor acaba aahahaahaa 🤣 tugbaFB tugbaFB bizi mezun olmadan önce yakalayabilecekmisin :KK70:
Ahahahaahaha :KK70: :KK70: :KK70: valla çok uğraşıpta hırstan haftaya 50 kiloya bile düşer bizde güldüğümüzle kalırız gizli gizli bişeyler yapıyodur o:KK70::KK70:
bence sen 62lerde çıkçaksın hatta yolun reglin ödemini atınca hemen 61e düşçeksin öyle hissediyorum :KK200:
Ay temmuz geldi artık gerçekten yapabiliriz bunu ya tünelin sonundaki ışık göründü 💕haftaya bizim düğünler başlıyo beni takipte kal boydan foto atarım :KK53::KK53:

Anca yuvarlanarak yakalar dersem beni kovar mı gruptan ahahahhahahaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Arkanda kaptan yardımcısı var sen rahat ol :süslü:
Yarn tubi yellow yardimciliktan alındı diye yazarsa şaşmayın hahaahaa :KK48: ama benim suçum ne ßimdi yani insan diyette 64dwn 70e çıkarmı bide diyet yapmıycam sadece formumu koruycam dese 80e çıkacakmış demek ki 🤣🤣🤣 dilimi düştü bikere ondan açıklıyamıyordu zaten kilosunu :KK48::KK70: ama korkunun ecele faydası yok bizden kaçamaz o kilolar gidene kadar çekeceği var 🤣

Arkanda kaptan yardımcısı var sen rahat ol :süslü:
Yarn tubi yellow yardimciliktan alındı diye yazarsa şaşmayın hahaahaa :KK48: ama benim suçum ne ßimdi yani insan diyette 64dwn 70e çıkarmı bide diyet yapmıycam sadece formumu koruyacak dese 80e çıkacakmış demek ki 🤣🤣🤣 dilimi düştü bikereondan açıklıyamıyordu zaten kilosunu :KK48::KK70: ama korkunun ecele faydası yok kaçamadı
Yok yok kıyamaz bize o :ıslık::KK70::KK70:
Neler neler yedi kim bilir :KK17: birden o kadar kilo almakta kolay değil bence bi tebriği de hak etti :KK70::KK70:

Yok yok kıyamaz bize o :ıslık::KK70::KK70:
Neler neler yedi kim bilir :KK17: birden o kadar kilo almakta kolay değil bence bi tebriği de hak etti :KK70::KK70:
Aynen canım insanın 6kilo alması bazen 6ay bazen 1yıl sürüyor vermesi de öyle valla tebrik etmek lazım bukadar kısa sürede herkes başaramaz🤣🤣

Back
X