Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm insülin direnci olsa idi onda vücut yapıyor haklı sebepleri var ve insülin direncinde bile tatlı yemeden durup kilo vererek sonunda insulin direncini de yenip ortadan kaldıranlar var buna bir örnek benim öyle ise senin tatlı isteme hakkın yok kendine böyle söyle disiplin et esneklik tanıdıkça vaz geçemezsin yani masum tatlılar ,kakaolu sütler,bitter çikolatalarla sen dayağından tatlının tadını beyninden de şeker isteğinin silinmesini engelliyorsun herşey 21günde unutulur damak tadı değişkendir ama değişmesine izin vermelisin 21 gün boyunca 1kare bile bitter,en masum u bile diyet tatlısı vs. 1kasik bile yeme 21günü tamamla birdaha canın hiç bir zaman tatlı istemiycek kendine bu iyiliği yapmalısın

Ben de de vardı ben 2 hafta 3 hafta arayla test yaptırdım cnm .insulin direncin vardı .kan sekerim yüksekti biraz. Diyet ve sporla 3 haftada insulin direncini kırmışım ve şeker oranı baya azalmıştı . Çok sasirmistim. Diyetin ilk zamanıydı bu . 6 kilo verip kırmıştım direnci . Şuan büyük ihtimal yok zaten 6 ay dolmadi daha . Benim icin sigarayi birakmak gibi birşeydi cikolata şükür bıraktım ama dediğin gibi 21 gün Sekersz dayanabilirsem ki ciddi zor birsey dahada süper olabilir .

blonde ambition blonde ambition
Sen beni girsen koskoca en büyük fındıklı cikolata üzerine kakaolu kek her kahvaltı öğlen ve akşam yemeği sonrası mutlaka cikolata akşam ayrıca çay yanında biskuviler yiyordum . Yedikçe yiyesim geliyordu . Duramıyordum. Diyetin ilk haftası krize girdim. Sinirlendim ağladım ama dayandım . 1 hafta çok zor geçti 2. Hafta normal sonra cnm baktım tatlı istememeye basladi ve kilo vermeyede başladım .
Şimdi de diyetisyenler 1 kare acı bitter öneriyor diye yiyordum kahve filan da kesiyor istegimi. Kahve içmezsem dayanamayip saldirasim geliyor tatlı ya bazen. Bi de kahve yani cikolata oranı artınca bi de 4 aydir süren diyetten açıkçası çok bunaldigim için kacamaklarda artmisti. Bir karar vermem lazımdı ya 78 de kalicaktim ki böyle veremezdim ya da bir karar verip tekrar zorlansam da kacamaksiz ve 1 kare dahi bittersz sadece kahveyle devam edip 68 olacaktım . Ben 2.yi seçtim . Bakalım yarin biraz olsun ucundan bari iyi bi sonuç görürsem baya motive olucam insallah

Kızlar şuanki vücudum
Canım basenin de olmasa ideal kilona gelmişsin diycem okadar iyi zayıflamışsın bel inceliğinde çok iyi karnında düm düz olmuş maşallah :nazar: ❤ sadece baseni eriysen tamamsın yani sende diğer uzun boylu arkadaşlar gibi 62-63 olduğunda tam ideal kiloda olacaksın canım bundan sonrada sadece direk basen çalışarak diyete devam edip basen den 4kilo versen bitti bu iş ;) ben senin hedefe niye 55 yazdığını anlamadm hatta şok oldum yani bu incelikle üstüne 12 kilo daha verirsen bence çok kötü olur şuan bile üst bedenin de 1 kilo bile fazlalık yok ve bacakların çok çok kalın olsa tamam 10 kilo ver dicem de öle bir bacak diil ki onlarda normal sadece direk basenin var senin onlar da fazla fazla 2şer kilodan 4kilo etsin yani bilmiyorum kızlar sizce de bu vucutla iken 10-12 kilo vermesi fazla diil mi ?

Canım basenin de olmasa ideal kilona gelmişsin diycem okadar iyi zayıflamışsın bel inceliğinde çok iyi karnında düm düz olmuş maşallah :nazar: ❤ sadece baseni eriysen tamamsın yani sende diğer uzun boylu arkadaşlar gibi 62-63 olduğunda tam ideal kiloda olacaksın canım bundan sonrada sadece direk basen çalışarak diyete devam edip basen den 4kilo versen bitti bu iş :KK66: ben senin hedefe niye 55 yazdığını anlamadm hatta şok oldum yani bu incelikle üstüne 12 kilo daha verirsen bence çok kötü olur şuan bile üst bedenin de 1 kilo bile fazlalık yok ve bacakların çok çok kalın olsa tamam 10 kilo ver dicem de öle bir bacak diil ki onlarda normal sadece direk basenin var senin onlar da fazla fazla 2şer kilodan 4kilo etsin yani bilmiyorum kızlar sizce de bu vucutla iken 10-12 kilo vermesi fazla diil mi ?
Aynen cnm sana katılıyorum ne 10_ 12 kilosu 2serden 4 kilo basnden super olur maşallah fıstık gibisin canim ❤🧿 ucukgenclik ucukgenclik 😍

B Baharyagmuru35 , SchonerDuft SchonerDuft , kaptinn kaptinn teşekkür ederim. Ben de baldır bacak nasıl oldu anlamadım. Bacak çalışmaya çalışıyorum fakat cidden bir gram kas yok gibi bacak hareketlerinde ter atıyorum. Kondisyon bisikletin de bile öyle 20 dakika sonra yorulduğunu hissediyorum.
bisiklet basen ypar mı acaba ...
basen videoları var onları yapmaya başla mutlaka eririr gider

Canım basenin de olmasa ideal kilona gelmişsin diycem okadar iyi zayıflamışsın bel inceliğinde çok iyi karnında düm düz olmuş maşallah :nazar: ❤ sadece baseni eriysen tamamsın yani sende diğer uzun boylu arkadaşlar gibi 62-63 olduğunda tam ideal kiloda olacaksın canım bundan sonrada sadece direk basen çalışarak diyete devam edip basen den 4kilo versen bitti bu iş ;) ben senin hedefe niye 55 yazdığını anlamadm hatta şok oldum yani bu incelikle üstüne 12 kilo daha verirsen bence çok kötü olur şuan bile üst bedenin de 1 kilo bile fazlalık yok ve bacakların çok çok kalın olsa tamam 10 kilo ver dicem de öle bir bacak diil ki onlarda normal sadece direk basenin var senin onlar da fazla fazla 2şer kilodan 4kilo etsin yani bilmiyorum kızlar sizce de bu vucutla iken 10-12 kilo vermesi fazla diil mi ?
Ben Sana katiliyorum , Ben de direk hedef kiloya baktim ve sok oldum. Bir de yag malesef sorunlu bolgeden gitmiyor. Yani bence ucukgenclik ucukgenclik sen kas yapmalisin. Ben senin yerinde olsam diyetimi biraz protein agirlikli yapar ve agirlikla fln calisirdim ki basenim ve bacaklarim sekillensin. Zayiflamaktan ziyade sekillenmeye ihtiyacin var bence

B Baharyagmuru35 , SchonerDuft SchonerDuft , kaptinn kaptinn teşekkür ederim. Ben de baldır bacak nasıl oldu anlamadım. Bacak çalışmaya çalışıyorum fakat cidden bir gram kas yok gibi bacak hareketlerinde ter atıyorum. Kondisyon bisikletin de bile öyle 20 dakika sonra yorulduğunu hissediyorum.
cnm yanlış biliyor olabilirim ama sanki bisiklet bu bölgelerin için zararlı gibi ama dediğim gibi yanlış biliyor da olabilirim

Yavas yavas alisirsin ama cokta agirlik verme bacaklara sonra kalinlasir fln allah esirgeye

Evt canm her yaşın ayrı bir zorluğu var valla sendromlar bitmiyor zaten 2yaş sendromu 5yaş sendromu derken biz bitiyoruz :KK43: şimdi 2yaş da bebeklik den çıkıp çocukluğa geçiş yapıyor olduğu için ergenlik gibi bir sendromda canım ve inatlaşma dönemine de girdiniz yumuşakça açıklayarak kabul ettirmeli yada sakinleşmesini beklemelisin yoksa inatlaşması çoğaltır ver senden tam tersi cvp aldıkça iyice inatlasmayi öğrenip çoğaltır canm biliyorum söylemesi kolay uygulaması zor ben kendimde çok zorlanmış idim ama malesef biraz da bize göre şekilleniyorlar ters tepki alırlarsa daha çok hircinlasiyorlar oyunla fark ettirmeden ikna gerekiyor
Bide 5 yaşı da var bunun ayyy bida çocuk mu tövbe yarabbim 😵 inatlaşmaları tutturmaları çok arttı ondan önce kendimi eğitmwm lazm haklısın canım çok sinir oluyorum huyuna gidemiyorum sabah küstüm mesela ona snra barıştık 😂
içki deme bana millet çikolataya abur cubura bende içkiye :KK43: anason sakinleştirir diyorlardı sanki @tgb1907 doğru mu biliyorum bebeğine içir biraz istersen büyüklerine danış tabi

ahahah sesli bile gülemedim :KK70: :KK70:

kahveyi yemek sonrasına bırak tabağı domataes salatalık varsa yeşillik ile doldur . yeşilliği çiğnerken doyacaksın zaten .5 zeytin biraz peynir varsa yumurta ye üstünede kahve içtin mi iştahın kapanır sadece çok çiğne yediklerini beyin çiğnemeyi algıladıkça doyma hissi oluşuyor
Ay büyükler anlatıyo zaten çocuklar uyusun diye bol bol veriyolarmış iyi alkolik yapmamışlar 😂 içki çikolatadan daha beter canım ya tut kendini 😶
Evt sakinleştirir canim daha cok gaz sancina iyi gelir aslinda ama canım anason fazlasi zararlı melisa- melisa- verirsen de en fazla 1-2 tatli kaşığı filan yani fazlası verilmiyor ama kendin 1bardak içebilirsin seni çok sakinleştirir canm birde papatya çayıda seni rahatlatır aslında çocukları en iyi şu rahatlatıyor havalarda sıcak bol bol suyla oynasın inanılmaz sakinlesiyorlar varsa şişme havuzu şişir balkona yoksa küvet filan doldur içinede oyuncakları doldur girsin oynasın canim balkona yada banyoda kovaya bile su doldurup içine oyuncak atsan ona bile elini kolunu sokup suyla oynadikca inanılmaz sakinlesiyorlar havalar tam uygun tavsiye ederim canım :KK66:
şimdilik küvetle idare ediyorz ama aklımda şişme havuz almak var ya ama tamamen uyuzluğundan yaptı hiç bişey yok oyun oynuyodu uykusu geldi yuvarlanmaya başladı emerek uyuyo gel diyom emzireyim istemiyo tepiniyo son zamanlarda uyurken hep aglıyo bütün gecede huzursuzdu iikence çektim annemlere geldim şimdi oynuyolar beraber kafa dinliyorm bende anasonuda kendime deniyim bi olmadı onada bi kaç fırt veririm 😂
Bu yaşta bu sinir ilerde düşünemiyorum sizi. Kötü bir şey yoktur umarım.
Aslında fazlasıyla sakin bi çocuktur içine kapanık olmasından korkuyodum ama cinnetlere geliyo bikaç gündür :(
Kızlar şuanki vücudum
Ay maşallah canım vücudun çok zayıfmış aslında bütün kilon basende bölgesel hareketler yap bol bol diyetinin yanında
Benim kızımin dün 3.yas doğum gunuydu:) seni korkutmak gibi olmasın ama çok kötüydü son 4 diş çıkarken günlerce aşırı kustu ateş 40larda hiç okadr hasta olmamıştı :KK43: ama her çocuk aynı değil tabıkı. Damağına bakabilirsin çıkmadan önce çok şişiyor
Doğum günü kutlu olsun o zaman canımm 😍 deme ya valla iki ay rahat etmek yok ya sendromun üstüne bide diş eklendiyse nerelere kaçıyım ben ya küçükkende ishal ateş çok oluyodu :(

bisiklet basen ypar mı acaba ...
basen videoları var onları yapmaya başla mutlaka eririr gider
Yok canım en iyi basen eritme yöntemlerinin başında bisiklet geliyor bisiklet direk alt karin ve basen bölgesini çalıştırıyor canim ve benim bu kadar çok bisiklet yapınca 10kilo da basenim tam 10cm inceldi

Back
X