- 14 Temmuz 2013
- 6.171
- 14.100
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.821
Şimdi gördüm canım. 75 ya da 76 da sanırımDelircem yaaa senin fotoyu niye bulamıyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gördüm canım. 75 ya da 76 da sanırımDelircem yaaa senin fotoyu niye bulamıyorum ben
İYİYİM kuzum diyete devamİyiyim kuzum sen nasilsinnnn
Bide 5 yaşı da var bunun ayyy bida çocuk mu tövbe yarabbiminatlaşmaları tutturmaları çok arttı ondan önce kendimi eğitmwm lazm haklısın canım çok sinir oluyorum huyuna gidemiyorum sabah küstüm mesela ona snra barıştık
Ay büyükler anlatıyo zaten çocuklar uyusun diye bol bol veriyolarmış iyi alkolik yapmamışlariçki çikolatadan daha beter canım ya tut kendini
şimdilik küvetle idare ediyorz ama aklımda şişme havuz almak var ya ama tamamen uyuzluğundan yaptı hiç bişey yok oyun oynuyodu uykusu geldi yuvarlanmaya başladı emerek uyuyo gel diyom emzireyim istemiyo tepiniyo son zamanlarda uyurken hep aglıyo bütün gecede huzursuzdu iikence çektim annemlere geldim şimdi oynuyolar beraber kafa dinliyorm bende anasonuda kendime deniyim bi olmadı onada bi kaç fırt veririm
Aslında fazlasıyla sakin bi çocuktur içine kapanık olmasından korkuyodum ama cinnetlere geliyo bikaç gündür
Ay maşallah canım vücudun çok zayıfmış aslında bütün kilon basende bölgesel hareketler yap bol bol diyetinin yanında
Doğum günü kutlu olsun o zaman canımmdeme ya valla iki ay rahat etmek yok ya sendromun üstüne bide diş eklendiyse nerelere kaçıyım ben ya küçükkende ishal ateş çok oluyodu
![]()
hmm o zaman bol bol sürmesi lazımYok canım en iyi basen eritme yöntemlerinin başında bisiklet geliyor bisiklet direk alt karin ve basen bölgesini çalıştırıyor canim ve benim bu kadar çok bisiklet yapınca 10kilo da basenim tam 10cm inceldi
Görmeden önce bulamazken yazmstm onu canm sağol sonra gördüm ve yorumladımblonde ambition 76.sayfa
Vay caninaİYİYİM kuzum diyete devam67yi gördüm pınar mucize gibi
seneler sonra başardım
![]()
arada sende içir canım bu kadar gergin bir yapısı varsa sende rahat edersin çocukta uyur azcık.
evet yaa haziran ayı boyunca sürekli içtim durdum
hmm o zaman bol bol sürmesi lazımucukgenclik ' in diğer bölgeler muhteşem zaten kas yapmaya çalışsa yeter ona
500 gram eksideydin canım artıdamısın ki?kızlar akşam kiraz sapı kaynatsam sabaha ödemsiz uyanır mıyım bu hafta hep şiştim korkuyorumtugbaFB diyet de bozmadım spor da yaptım
evet artıda görünüyordum bgn moralim bozulmasın diye tartılmadım ilaç içmiştim ya dün sırf ödem yapmasın diye ilaç içmedim bgn de içmedim sabahları şiş uyanıyorum ayakkabı ve yüzük sıkıyor bikaç saat sonra normale dönüyor erken kalksam tartılana kadar zaman la iner mi bi duş falan alsam sabah500 gram eksideydin canım artıdamısın ki?
şunu da söyleyim pazartesi 8 gibi tartıldım o da eksi görünmemde etkili olabilir mi ama benim sorunum sabahları şiş uyanmam kabızlık da yok500 gram eksideydin canım artıdamısın ki?
Denicem canım ayy o kadar içtiysen zayıflaman çok iyiİYİYİM kuzum diyete devam67yi gördüm pınar mucize gibi
seneler sonra başardım
![]()
arada sende içir canım bu kadar gergin bir yapısı varsa sende rahat edersin çocukta uyur azcık.
evet yaa haziran ayı boyunca sürekli içtim durdum
hmm o zaman bol bol sürmesi lazımucukgenclik ' in diğer bölgeler muhteşem zaten kas yapmaya çalışsa yeter ona
Kansızlık önemli bir sorun. Demir kırmızı kan hücrelerinin oksijen taşımasını sağlıyor. B vitamini de çok önemli. En yoğun kaynak dalak ve ciğer. Dalağı mangal, ciğeri de şiş olarak tavsiye ederim yemekte zorlanırsan eğer. Açık fazla ise dodeksi ihmal etme. Çünkü 1 aylık demir depolarının dolması gerekir.Bu sabah annemle babam benim kan sonucumu almışlar. Onca ilaca rağmen hala demir, b vitamini, kansızlık devam ediyor. Bir hafta hergün iğne tedavisine başlıycakmışız. Sinirim bozuldu.
Bir hafta boyunca her gün dodex iğne. Sonra haftada bir. Ekstra gene ilaç.
Günde iki bardak şekerli süt iç dedi kahvaltıda. Şekerli ne alaka anlamadım. Yumurta, peynir, balık, et bunları tüket dedi. B12 eksikliği için. Babamda diyetisyene muğlaya gideriz dedi. Ayyyy bugün zaten restaurantta üstün ince bacaklar kalın dediler sinirimde bozuldu.![]()
Canım valla bişey diyemiyorum ki sana bu konudaşunu da söyleyim pazartesi 8 gibi tartıldım o da eksi görünmemde etkili olabilir mi ama benim sorunum sabahları şiş uyanmam kabızlık da yok
evet ya dolu dolu yedim içtim ama sürekli yürüdüm hareket çooktu . 65 e çok az kaldı şükürVay caninademek ki ara vermen gerekuyoms birz dinlenmen gerekiyomus hadi geriside gider insallahhhh
deli gibi içtim yaDenicem canım ayy o kadar içtiysen zayıflaman çok iyi
Bende anane evinin nimetlerinden faydalandım
1 saat cardio
4 dakika da plank yaptm
2500 adımlık ufak bi yürüyüşümde var![]()
evet cnm haklısın menü yazamıyorum ama inan haftasonu bile bozmadım bu ödem problemim için olmadı doktora gidicem dönem dönem oluyor reglken mesela ödemim olmadı sonra oldu neyse öyle ya da böyle vercem kıloyu artık teşekkür ederimCanım valla bişey diyemiyorum ki sana bu konuda
Mesela mavi kilo veremiyorum dedi, dedim bi bakıyım niye verememiş baktım hataları vardı söyledik düzeldi ama sana öle bişeyde yapamıyorum ki baştan beri diyorum orkide menülerini yaz orkide menülerini yaz diye ama sadece 1 kere menü yazmışın oda 2 hafta önce
o nedenle şu an bence yapabileceğin bişey yok bu saatten sonra yapacağın kirazsaplı suyu sabah erken saatte atamayıp extra artı olmana sebep olabilirsin
Ayrıca sağlığın için o ilacı içmen gerekiyorsa da iç canım zaten içmesende şişiyormuşun
Spor salonunda klima yokmu canım ? Benim aletler evde klima da açık ondan fark etmiyorBu sıcakta nasıl spor yapılır onu düşünüyorum ..38 derece
Eki Görüntüle 2285191 Eki Görüntüle 2285192
2016 turkiye güzeliydi sanrm bu kizin bu fizik ne ya insan görünce acliktan ölesi hicbirsey yemeyesi geliyor![]()
![]()
Sağol canım sevindimm istiyosan arada sırada tek tük içersin ama unutma bira göbeği diye bişeyde varevet ya dolu dolu yedim içtim ama sürekli yürüdüm hareket çooktu . 65 e çok az kaldı şükür
deli gibi içtim yatugbaFB gördü yediklerimi saymıyorum 1 haftadır temizim
süpermiş sporun tebrik ederim
Şuan çok mutlu oldum. Ben 55 kiloyu hiç görmedim. 12 yaşlarımda falan o kiloyu gördüm. Hep hayalim o kilodaki kadınlar.Canım basenin de olmasa ideal kilona gelmişsin diycem okadar iyi zayıflamışsın bel inceliğinde çok iyi karnında düm düz olmuş maşallah❤ sadece baseni eriysen tamamsın yani sende diğer uzun boylu arkadaşlar gibi 62-63 olduğunda tam ideal kiloda olacaksın canım bundan sonrada sadece direk basen çalışarak diyete devam edip basen den 4kilo versen bitti bu iş
ben senin hedefe niye 55 yazdığını anlamadm hatta şok oldum yani bu incelikle üstüne 12 kilo daha verirsen bence çok kötü olur şuan bile üst bedenin de 1 kilo bile fazlalık yok ve bacakların çok çok kalın olsa tamam 10 kilo ver dicem de öle bir bacak diil ki onlarda normal sadece direk basenin var senin onlar da fazla fazla 2şer kilodan 4kilo etsin yani bilmiyorum kızlar sizce de bu vucutla iken 10-12 kilo vermesi fazla diil mi ?