Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tansiyon sorunumu var acaba ya da çok mu tuzlu tüketiyorsun. Ertesi güne yansımaması için bol sıvı tüketsen gene aynısı oluyor mu? Belki damar tıkanıklığı vardır. Dâhiliyeye mi gitsenki canım. Tahlil yapılsa
Tansiyonum düşük hep canım diyetisyen de ayrıntılı bakardı ya hep ödem çıkardı ara ara yani emzirmesen yiyeceklerle deneyerek neyim sebep olduğunu bulurum demişti ama hangi bölüm bakar acaba buna

Evt bak benziyor liste ordan inlenmiş kesin 🤣 sen Kola da içmişdin bide şerbetli tatlı yemişdin benden kaçmaz :KK70: tuğba bide bana kıyamamış tatlıyı şerbetli yeme sütlü ye kolayı light iç yazmış aahh canım çok düşüncelidir sağolsun :KK70:
O kısım önemli ordan verecektin kiloyu canim 😂 ama sen bilirsin 😂

E
En düşük ayarda mı çevireyim 1 ve altı gibi.
Evet canm 1in altı olsun endusuk ayar olcak pedallar da hicbir zorlama olmıycak pedallar tüy gibi hafif olcak bomboş çeviriyor olacaksın o şekilde hızlı hızlı çevir aralarda biraz yavaşla tekrar hızlan biraz yavaşla tekrar hızlan bu şekildeki teknik direk yağ yakıyor direk basen yağını eritecek

Olcu al canım kaç cm incelme olmuş görürsün sanki yana yatıp tek ayağı havaya kaldırma hareketi çok iyi olur gibu
Bu da doğru hareket ucukgenclik ucukgenclik bu hareketi bisikletin üstüne yap direk baseni eritiyor buda👍canım bide aynen yarın tartılırken hemen sabah bas3n ölçünü al bacakları da tek tek al ve takip et bakalım 1ay sonra dediğim teknikle bisiklet ve bu basen hareketleri sonrası kaç cm fark olucak ;)

Bu da doğru hareket ucukgenclik ucukgenclik bu hareketi bisikletin üstüne yap direk baseni eritiyor buda👍canım bide aynen yarın tartılırken hemen sabah bas3n ölçünü al bacakları da tek tek al ve takip et bakalım 1ay sonra dediğim teknikle bisiklet ve bu basen hareketleri sonrası kaç cm fark olucak ;)
Canım ben Bug un o çok dikakt ettim şu ödemi atmam için napayım sence stres oldum iyice kesin idem ama bi karin şişliği bide ayak bacak sis şu anda

Protein yumurta normalde hiç sevmiyorum. Diyete başladığımdan beri ara ara yiyorum. Dimi şeklim bozuk benim yaa offfff :KK70:
Benim de ust bedenim kalin ters ucgen sayilirim. Ya diyetle bir yere kadar gidior zayif tarafin dah da kuculuyor. sonrasi sekillendirme isi bence. O da fitness ve protein agirlikli beslenme ile oluyormus

evet ya dolu dolu yedim içtim ama sürekli yürüdüm hareket çooktu . 65 e çok az kaldı şükür :rolleyes:

deli gibi içtim ya tugbaFB tugbaFB gördü yediklerimi saymıyorum 1 haftadır temizim :KK70:
süpermiş sporun tebrik ederim
Demek ki bom hareket lazim sana yeeaaahh zayifliyorreeee :halay:

blonde ambition blonde ambition canimcim ben lesliye sardım baya göbekte etkili demi.baska önerebileceğin bi spor varmi bana.bacaklarimdan memnunum ben 🤣🤣😍
Canım ozman lesley yapma bence sen canım lesley zaten direk bacağı çalstryor sen bacaktan memnunun sen göbek varsa karın çalış ama alt göbek mı? Üst göbek mı? Yani göbek deliğinden yukardaki mideye doğru olan bölgen yağlı ise her çeşit mekik hareketlerinden yap özellikle yarım mekik direk orayı inceliyor ama göbek deliğinin ordan aşşağıdaki kısım yani alt karın ise oraya mekik fayda etmez orayı alt kas grubu ile calistirabilirsin yere sırt üstü yatıp bacakları karnına çek bırak, şort üstü yatır yada koltukta oturuyorken bacakları birleşik düz uzat o şekilde yukarı kaldır indir ve yere sırt üstü yatip bacaklar havada pedal cevir bu 3ü de alt karın eriten hareketler canım birde dans etmek de karnı çok eritiyor onda da teknik kullanarak yaparsan oryantel ve latin danslar da bir cok hareketi karın kası kullanılarak yapiliyor ondan göbek eriyor onlarda

Sağol canım sevindimm istiyosan arada sırada tek tük içersin ama unutma bira göbeği diye bişeyde var :KK53:
Hadi biranın göbeği var rakının peki :D uzun süre içmezsem benim için iyi olacak
Bilmiyorumki annem toton büyüyücek diyor arada ama basen videosu bugün araştırcam. İnşallah :KK36: hepimizinki eriyip gitsin.
Insallah canım
vallah etti baya canim ödem icin bire bir zaten salatalik… anladim kuzum evet bol bol su ic onunda faydasi olur, wc sorununun düzelmesine cok sevindim, cok zor oluo ya cikamayinca… ben sürekli bir iki kilo alip veriodumya suan 62 küsür kiloya kadar düstüm vallah cok iyi geldi bana ama bence sporunda baya etkisi var dansin hele:)
Buki 62 düşmen süper olmuş ya dur ben de yapayım ama şuan listem.iyi gidiyor . Sıkılınca yaparım kesin. Kaç gün yaptın sen
Demek ki bom hareket lazim sana yeeaaahh zayifliyorreeee :halay:
Dimiii ....
Poncik ile konuştun mu hiç buaralar

Ben de aşırı zayıf sevmiyorum da bu kizin fizik çok dikkat çekici duruyor .
Benim asıl beğendiğim leyla lydia tugutlu . Onun fizik tam yani . Boyu benle aynı kilosuda 63 mu ne tam istediğim ❤ hafif dolgun

Eki Görüntüle 2285224

En beğendiğim fizik . Ama benim böyle olmam için bayaaaa ugrasmam lazm
Evt işte bende tam böyle fizikleri seviyorum 😍 zevkimiz benziyor aynı canim ❤ dolgun seviyorum bende 👌 biraz daha kaslilarida begeniyorum hatta 👍çok güzel aynen sen kas yaparsan olursun böyle baseni eğitirken biraz da kas arttırıp sekillendinmi tamamsın tam bir fıstık olma yolundasın 😍

Back
X