Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatilden geldiğimin sabahı 63.6 çıktım bir ertesi gün de 63.5 çıktım bir gün sonra da 63.4 hemde regle olcaktm ona rağmen böyle çıktım bu arada 2gün gecikti hala regle olmadım onun şişliğine rağmen böyle regle sonra si güzel düşüş olur inşlh
Çok iyiymiş tatilde yememissin pek dmkki bnce düşer baya diyet spor yaptın hem vucut da sasirmada olmuş oluyor

Çok iyiymiş tatilde yememissin pek dmkki bnce düşer baya diyet spor yaptın hem vucut da sasirmada olmuş oluyor
Sağol canim Evt canim pek yemedim aslında hayatmda ilk kez bir tatilfe boyle dikkatli ve sağlıklı beslendim kahvaltilarim herzamn kalsik diyet kahvaltı ile aynı idi .Aksmalari izgara ,salata, meze tabağı yedim. oglende sebze ,et ,salata gibi diyete uygun menulerden yedim ve adim basi hertarafimiz icecek bari ile dolu iken inanamazsin tek bardak bile asitli icecek icmedim yemeklerde bile icmedim yani oderce diyet dışı yediğim şeyler çok çok nadir oldu onlar da 1-2 çatal tadımlık gibi ve herzamn diil di yani açık büfeye görüce en sağlıklı ve diyete uygun ne varsa onları ölçülü olarak aldım hep ondan orda da dedim ya kilo alarak gelme ihtimalim yok diye sabit kalacağından emindim ama saatlerce yüzme,dans etme ve hergün çeşit çeşit de spor yaptgm için eğer ki o cin leri içmesem çok çok iyi düşüşler ile gelirmişim ama gene de regle haftamda geri geldiğim için belkide düşüş oldu regle haftası diye görünmüyor diye düşünüyorum inslh öyle idir haftaya birden düşüş olur

Butonda Ağlama işareti olsa onu koyacaktım :KK61: burdan ağılıyayım eheeeee:mad::mad::mad: bu cin in kalorisi nedir yaaaa bu nedir :mad: berkas bu şimdi mi yazılır ben size tatilde iken naneli limonlu detosk suyu konusulurken ben de otelde naneli limonlu cintonik içip duruyorum demedim mi niye ozman bunu gözüme sokmadın :mad: haayyy benim o kokteylleri hazırlatan ellerim kiralaydida almayaydı o bardakları bira içsem daha iyi miş bu neee demek ben içmeseydim baya bir eksilere inerek gelecektim tatilden demek :KK61: o cinlere rahmen sabit geldim cinler olmasa 62ler61ler ile dönecektim demekki :mad: daha da 59 u görene kadar içmem bodrum da hiç içmeden dönücem net kesin karar aldm artk bu nee yaaaaa :mad:
Ayyy üzüldüm canım ama olsun en azndan bi daha ki tatilden önce öğrenmiş oldun orda dikkat edersin üzülme hiç yinede formunu bozmadı
:KK12:Berkas hava atamanında bir limiti olur yaaa insan bukadar da eziklenir mi:KK11: bitirdin beni tek kalemde sildin attın resmen :63: sen benle kapışırken kalk ben yarın mezunum de yetmedi al sana üstüne 433 puan lık spor de oda yetmedi al buda senin tatilde ictiğin alkollerin kalorisi diye getir alnıma çak i :KK61: bende insanım ya bukadar ezilir mi:KK61: şimdi sen kalkar bide o 433 diil 433.5 puan dersin hııımm öyleymiş gördük :63:
:KK70: :KK70: yaa canım çok tatlısın seni hiç silip atar mıyım ya hatta yarın için bi karar verdim 62inin altına indiğimde mezun olmak istiyorum en az 61.9 olduğumda bana baybay bi hafta daha kalıyım listede
Bol bol anneme gelcem ya çok güzel oyaladı oğlanı bende keyif üstüne keyif yaptm :KK53::KK53::KK53: ama bizim rekorumuz 600 700 küsur filandı 400 ne ki :KK200:

Aaa buldum Dilara yakıcı yada yıkıcı 🤣 ama dilara olduğu kesin artk unutmam harfleri ama kız senide ifşa ettim galiba olsun bir şey olmaz zaten @SchonerDuft Bugün en az 5 kişiyi ifşa etmiştir herkesin adını yazıyı 🤣 bitanede ben yazayım :KK70:
Evet ilk tahminin cuk oturdu valla yakici sıkıntı yok ya ifşa edebilirsin 😄

Hadi biranın göbeği var rakının peki :KK70: uzun süre içmezsem benim için iyi olacak

Insallah canım

Buki 62 düşmen süper olmuş ya dur ben de yapayım ama şuan listem.iyi gidiyor . Sıkılınca yaparım kesin. Kaç gün yaptın sen

Dimiii ....
Poncik ile konuştun mu hiç buaralar
Bu yakinda konusmadim ya yazarm.bugun bakayim

Back
X