Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam ikinci barajını da yıktın demekki daha takılmadan gidicek devamı öyle düşün.

D Dlrykc dilaracım (artık ifşa oldun söyleyebilirim ) sende aslında listeye girebiliyorsun ama bu süre biraz işlerim var dediğin için almadım ama aktif olabilirim dersen seni de alabiliriz
aslında alabilirsiniz canım çünkü önümüzdeki hafta sonu işten ayrılıyorum daha çok katılabilirim. bu hafta da çok işim olmuyor bilgisayarımda açıp eski mesajlarınızı okuyorum

MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (28 HAZİRAN-5 TEMMUZ)
antiaging (70.1///%) Başlangıç tarihi: 21.06.2019 Başlangıç Kilosu:72.6 Hedef:64
mermaid250 (///%) Başlangıç tarihi: 28 Haziran Başlangıç Kilosu: - Hedef:-
Dlrykc (55///%) Başlangıç tarihi: 14 Haziran Başlangıç Kilosu: 57 Hedef:50
bellok (94.4/93.3/1.1/%1.16) Başlangıç tarihi: 27 Haziran Başlangıç Kilosu: 95 Hedef:-65
cigdemm85 (72.5///%)
Başlangıç tarihi: 21 Haziran Başlangıç Kilosu: 73 Hedef:-
Verano_porteno (64.8/63.6/1.2/%1.85) (604. etapta 58.5 ile izine ayrılmış)
SchonerDuft (68.1/68,00/0,10/0,15%) Başlangıç tarihi: 3 Temmuz
tgb1907 (68.4/67.7/0.7/%1.02) Başlangıç tarihi: 23 Haziran Başlangıç Kilosu: 70.5

@bellok D Dlrykc
[/QUOTE]

aslında alabilirsiniz canım çünkü önümüzdeki hafta sonu işten ayrılıyorum daha çok katılabilirim. bu hafta da çok işim olmuyor bilgisayarımda açıp eski mesajlarınızı okuyorum
tamam canım daha aktif olacam diyosun madem listeye alalım seni de
bir de sadece okuma yaz da hep yaz

evet canım bende alınmıyor diye biliyordum da sana sorayım dedim
100 gram veremedin mi be @yellow girl
alınmıyor canım aday listesinde 3. haftası olan biri nasıl sabit olduğu için alınmıyor ise bu da aynı şey
Ben en az sabit olunmali diye biliyorum ama birde Sabitse ortalama sabit olmuyormu sabit le ortalama nasıl düşüyor canım onu anlamadm
yüzdeler toplanıyor kişi sayısına bölünüyor ya kuzum ondan
annenin niye dişleri çekildi implant mı yapılacak . yarın hesaplarım canım.

Yuruyus yapiyosn dimi spor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…