- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.121
Bence yanlış düşünüyorsun ne güzel daralma olmuş.Benim.olculerde
Başlangıç
Kalça 115
Bel 87
Göbek 103
Göğüs 100
Sonra
Kalca 109
Bel 79
Göbek 99
Göğüs 90
Göğüs altı 87
Ölçülerim.nedense çok değişmedi bel hariç 13,5 Kilo gitti aslında . Görüntümde çok düzeldi ama ilginc
Teşekkürler canım
56 dk cardio dusunemiyorum helal olsunKızlar bugün spor salonuna gitmedim çok sıcak evde klima altında cardio yaptım ter içindeyim.dusa gireceğim.simdi 56 dakika aralıksız hitt cardio yaptım.kaslarim bile ttriyo.
blonde ambition puanım 358.5
56 dakka cardio ve 1500 adim
56x6+1,5×15= 358.5
Bence cok iyi incelmissin tebrim ederim her yerinden orantili gitmisBenim.olculerde
Başlangıç
Kalça 115
Bel 87
Göbek 103
Göğüs 100
Sonra
Kalca 109
Bel 79
Göbek 99
Göğüs 90
Göğüs altı 87
Ölçülerim.nedense çok değişmedi bel hariç 13,5 Kilo gitti aslında . Görüntümde çok düzeldi ama ilginc
Teşekkürler cnmBence cok iyi incelmissin tebrim ederim her yerinden orantili gitmis
Ben oturdugum yerde ter atiyorum spordn sayilmaz mi o yaaŞahane videolar indirdim bugün aerobik hit cardiyo yarın Allah ne verdiyse başlıcam artık
Boşver canım ya 100gram için listeye girmek zaten komik olur ben sabit hedefimi zaten tutturdum onla ilgili niye sitem edeyim ki sabit ile girişmiyormuş 100grm aşşağı olmanın da bana hicbir anlamı olmıycak ne farkeder ki oyuzden listede adım yazsa ne olur yazmasa ne zaten öyle bir derdim yok hatta bir ara 61 küsür ile mezun olmayı ve çok daha erken den de izne ayrılmayı düşünmüştüm ve keşke ilk düşündüğümde izne ayrılsaydım çok doğru bir kararmış onu farkettim oyuzden girmedigimede çok sevindim listeye girmeden mezun olucam bir kaç kilo attınca listeye girer mezun olurum çıkarım 10kilo verdim burdaki listede ve sadece 1.5 daha vermem yetiyor zaten boşuna modumu ilginç şeylerle bozmak istemiyorumNe biliyim sanki mesajın sitem doluydu o yüzden ben de üzüldüm senin adına.
Çok iyi yapmışsın sorma canımkuzum soruyorum bende diğer kptanlara girmek istemiyorum deyince direk sildim seni
Sayılırsa ooo ben de beter spor yapıyorumBen oturdugum yerde ter atiyorum spordn sayilmaz mi o yaa
Bnce bunlarinda faydasi vardirSayılırsa ooo ben de beter spor yapıyorum
Canım sen baya su atmışsın galiba bide yağdan verirken de biraz kas kaybı olmuş eğer çoğunluğu yağdan olsa idi çok ciddi daralma yaşardın 12kiloda her yerimden 10cm göbeğimden 15cm daraldım benBenim.olculerde
Başlangıç
Kalça 115
Bel 87
Göbek 103
Göğüs 100
Sonra
Kalca 109
Bel 79
Göbek 99
Göğüs 90
Göğüs altı 87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?