Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence yanlış düşünüyorsun ne güzel daralma olmuş.

56 dk cardio dusunemiyorum helal olsun

Bence cok iyi incelmissin tebrim ederim her yerinden orantili gitmis

Ne biliyim sanki mesajın sitem doluydu o yüzden ben de üzüldüm senin adına.
Boşver canım ya 100gram için listeye girmek zaten komik olur ben sabit hedefimi zaten tutturdum onla ilgili niye sitem edeyim ki sabit ile girişmiyormuş 100grm aşşağı olmanın da bana hicbir anlamı olmıycak ne farkeder ki oyuzden listede adım yazsa ne olur yazmasa ne zaten öyle bir derdim yok hatta bir ara 61 küsür ile mezun olmayı ve çok daha erken den de izne ayrılmayı düşünmüştüm ve keşke ilk düşündüğümde izne ayrılsaydım çok doğru bir kararmış onu farkettim oyuzden girmedigimede çok sevindim listeye girmeden mezun olucam bir kaç kilo attınca listeye girer mezun olurum çıkarım 10kilo verdim burdaki listede ve sadece 1.5 daha vermem yetiyor zaten boşuna modumu ilginç şeylerle bozmak istemiyorum

Canım sen baya su atmışsın galiba bide yağdan verirken de biraz kas kaybı olmuş eğer çoğunluğu yağdan olsa idi çok ciddi daralma yaşardın 12kiloda her yerimden 10cm göbeğimden 15cm daraldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…