- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.161
Ölçüm nerde yaptırabilirim acabaCanım benim de az gidiyor ama ben az gittiğine seviniyorum çünki ilk günden beri hep dedim çok giden kas dan gider ondan istemem diye vücudun 1haftada yüzde kaç yağ verebileceği belli araştır istersen daha iyi anlarsın ondan ben az verince ve her 1 kiloda 500grm da bile direk görüntün değişince yağ attimigimi anlıyordum ölçüme gidince de zaten -1kilo olduğumda cihazda 1.400 yağdan vermiş ama 400grm da kas arttirdigim için fark 1kilo görünüyor diyordu ve 1400 yağ atabilmek de ciddi daralma yapıyordu sen de keşke ölçüme filan gidebilsen farkı görürdün tartıdaki kadar diil yani belki tam iki katı yağ vermiş oluyorsun ev tartışından anlaşılmıyor şuan ki sporlarla kasının artmaması imkansız zaten canım
Eee süper canım onla bak yağ kas ölçümüneInşallah ya tartı bizi bazen cidden yanıltıyor valla onu anladım.suan . ❤ motive oldu bu yazı çok Sagol .
Benim tartı var aslında evdeki tartı çok tartıyor diye sinirlenip alıp alınca da yeni tarti 1 kilo daha çok tartınca ağlamıştım yıllar önce1 kilo fazla tartiyo herkesi denetmistik ondan da mi tartilsamki tartilcm Vlla . O tartı yağ kas olcuyor
Umarım doğrudur yani bi bakıcam ❤ ben yatıyorum cnm . Öptüm çok iyi gecelerrr Sagol desteğin içinEee süper canım onla bak yağ kas ölçümüne
Bazı güzellik merkezleri,diyetisyenler de filan oluyor ama sende varmış galiba yağ/kas ölçen tartıÖlçüm nerde yaptırabilirim acaba
Nedemek canım benim iyi gecelerUmarım doğrudur yani bi bakıcam ❤ ben yatıyorum cnm . Öptüm çok iyi gecelerrr Sagol desteğin için
Ne görüşmesi ben kaçırmışım orayıKızlar sporların hepsini yarın ekliycem bu arada görüşmeye girecekken hepiniz çok çok güzel dualar etmişsinizçok teşekkür ederim güzel dualarınız için ❤ tahmin edemiyceğim kadar güzel geçti inşallah güzel şeyler olacak umutluyum bakalım ucukgenclik nasl geçti diye sende sormuştum kuzum harika geçti yakında netlestiricez inslh tamamında anlaşırsak güzel işlere imza atarız
işle ilgili bir görüşmem vardı dün öğlendiNe görüşmesi ben kaçırmışım orayı
Günaydın Diyet Takımım
Günaydınnnn
Günaydın güzellikler ❤❤❤Günaydınlarrr
Oh maşallahhhhHerkse gunaudinn bn uyanali cok oldu kahvaltimi yaptm evimi topladm kahvemi ictim oglusu uyuttum fal bakiyorum
Masallah bağaOh maşallahhhh
Cnm ben cok istiuodum ama maddi olarak sıkısıktk biraz yaptiramadm rota virusunude yaptiramadm cok uzülüuorm eksik kaldi onlar diyeKizlar bebelerinize menenjit aşısı yaptırdınız miii?
Ah bu aşılar neden bu kadar pahalıCnm ben cok istiuodum ama maddi olarak sıkısıktk biraz yaptiramadm rota virusunude yaptiramadm cok uzülüuorm eksik kaldi onlar diye
Burası da çok sıcak valla kargo teslim etmem lazım. Çıkmaya gözüm yemiyor.Masallah bağasupurge acicam belki cnm isterse silerim sonra da pazara gidicem ama cok sicakkk
Yolun açık olsun canım düşündüğünden de güzel olsunişle ilgili bir görüşmem vardı dün öğlendi
inşlh kuzummmmYolun açık olsun canım düşündüğünden de güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?