- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.181
Evet saglik soz konusu sonucta cok bahaliAh bu aşılar neden bu kadar pahalı
Bir sonraki yıl ben de girmeyi düşünüyorum. Fakat henüz çalışmaya başlamadım.Benim yerime KPSS sınavına girecek biri olsa keşke. Üffff
Yaptırdım canım ben 7 aylikti galiba ikinci dozu da 13 aylık yapılıyormuş 280falanmiydi hatırlamıyorum ama doktor menenjit ilk 24 saat çok önemli bebeklerde ölüm riski var dediği için yaptırma gereği duymuştum.Kizlar bebelerinize menenjit aşısı yaptırdınız miii?
5.42 de mi uyandın inanamıyorumGünaydın Diyet Takımım
2018 de girmiştim ben de bizim 2 yılda bir olduğu için henüz atama yok ortada bu hafta çalışmaya başladım 20220 de ben de giricem insalah güzel geçer sınavınBenim yerime KPSS sınavına girecek biri olsa keşke. Üffff
Oglen kapanmiuo mu kargo sirketleri normalde tamda sicakta oyyBurası da çok sıcak valla kargo teslim etmem lazım. Çıkmaya gözüm yemiyor.
Anladım canımm. Biz de dün yaptırdık da ateşi var hala biraz. Ateş yapmış mıydı sizde?Yaptırdım canım ben 7 aylikti galiba ikinci dozu da 13 aylık yapılıyormuş 280falanmiydi hatırlamıyorum ama doktor menenjit ilk 24 saat çok önemli bebeklerde ölüm riski var dediği için yaptırma gereği duymuştum.
Öyleymişş ben o ayrıntıyı unutmuşum. Gitmedim de zaten. Haftaiçi giderim artık bebeyle.Oglen kapanmiuo mu kargo sirketleri normalde tamda sicakta oyy
Ateş yapar canım meraklan ma hatta hafif ateş olabilir aşıdan endişelenmiyin diyor ebeler belirtiyorlar kuzumAnladım canımm. Biz de dün yaptırdık da ateşi var hala biraz. Ateş yapmış mıydı sizde?
Hayır ates olmadi bizde geçmiş olsun canımAnladım canımm. Biz de dün yaptırdık da ateşi var hala biraz. Ateş yapmış mıydı sizde?
Çok hafif allahtan, bu ikinci gün olunca bi sorayım dedim. Gerçi dün bi tane de diş patlattı. Bugün sanki birini daha görür gibi oldum çıkmaktı sanki. Ağzına da baktırmıyo ki zilli anlayamadım tam.Ateş yapar canım meraklan ma hatta hafif ateş olabilir aşıdan endişelenmiyin diyor ebeler belirtiyorlar kuzum
Benimki dişleri hiç ateşlenmeden çıkardı ama bebeklerin yüzde doksanı dış çıkarırken ateşlemiyormuş çok ta ağlıyormuş herkes öyle diyor kuzum ondan da ateşlenmiş olabilir şimdi dış çıkacak yerler acıdığı için baktirmazÇok hafif allahtan, bu ikinci gün olunca bi sorayım dedim. Gerçi dün bi tane de diş patlattı. Bugün sanki birini daha görür gibi oldum çıkmaktı sanki. Ağzına da baktırmıyo ki zilli anlayamadım tam.
Ben hiç fırsat bulamadım. Bu sene kursa yazılıcam.Bir sonraki yıl ben de girmeyi düşünüyorum. Fakat henüz çalışmaya başlamadım.
Öyle mi yapmışım yok ya o saatte kediyi besliyorum yatıyorum normalde o zaman yazmamışımdır. O zaman mı yazmışım dönüp bakmak lazım. Ne de olsa bende sınırın altının altında tahliller.5.42 de mi uyandın inanamıyorum
Hayırlısı canım senin için güzel bir çalışma yılı olsun.2018 de girmiştim ben de bizim 2 yılda bir olduğu için henüz atama yok ortada bu hafta çalışmaya başladım 20220 de ben de giricem insalah güzel geçer sınavın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?