Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bebelerinize menenjit aşısı yaptırdınız miii?
Yaptırdım canım ben 7 aylikti galiba ikinci dozu da 13 aylık yapılıyormuş 280falanmiydi hatırlamıyorum ama doktor menenjit ilk 24 saat çok önemli bebeklerde ölüm riski var dediği için yaptırma gereği duymuştum.

Benim yerime KPSS sınavına girecek biri olsa keşke. Üffff
2018 de girmiştim ben de bizim 2 yılda bir olduğu için henüz atama yok ortada bu hafta çalışmaya başladım 20220 de ben de giricem insalah güzel geçer sınavın

Anladım canımm. Biz de dün yaptırdık da ateşi var hala biraz. Ateş yapmış mıydı sizde?

Anladım canımm. Biz de dün yaptırdık da ateşi var hala biraz. Ateş yapmış mıydı sizde?
Hayır ates olmadi bizde geçmiş olsun canım tugbaFB Allah rahmet eylesin canım deden için çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah

Ateş yapar canım meraklan ma hatta hafif ateş olabilir aşıdan endişelenmiyin diyor ebeler belirtiyorlar kuzum
Çok hafif allahtan, bu ikinci gün olunca bi sorayım dedim. Gerçi dün bi tane de diş patlattı. Bugün sanki birini daha görür gibi oldum çıkmaktı sanki. Ağzına da baktırmıyo ki zilli anlayamadım tam.

Benimki dişleri hiç ateşlenmeden çıkardı ama bebeklerin yüzde doksanı dış çıkarırken ateşlemiyormuş çok ta ağlıyormuş herkes öyle diyor kuzum ondan da ateşlenmiş olabilir şimdi dış çıkacak yerler acıdığı için baktirmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…