Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Asla akapuntura gitme sakın yazık günah parana iştahını biraz azaltıyor gibi okadar başka hiçbir ise yaramıyor verdiklerini fazlasıyla alıyorsun bir tonda para ödüyorsun yazık günah eşimin 3 tane akrabası yıllardır giderler her yıl akapuntura verirler bıraktıktan çok kısa süre sonra eskisinden de daha beter inanılmaz göbekleri filan fırlayıp gidiyor 3örnek önümde 3ude defalarca yaptırdılar hep aynı şey ama iştahlarını başka türlü tutamıyorlarmış güya bana çok mantıksız geliyor sırf iştah için okadar para fok iğneyi çıkartıncada aynı iştah aynı kilo alımı sen iştahını frnaliyebiliyorsun sonuçta okadar kilo verdin üstelik komple bakış açını beynindeki yiyeceklerle ilgili herşeyi degistieli insan d3vrim yapmalı ki hayat boyu zayıf kalsın yoksa aynı mantıkla giderse istediğin çözümle kilo ver miğferini kucultturenler bile yiye yiye tekrar buyuruyorlar yani geçici etki için okadar paraya değmez ki o etkiye de ihtiyacın varmı acaba ? Genede iştahımı kontrol edemiyorum iğnelerle kontrol edicem diyosan sen bilirsin başka işe yaramıyor zaten gene kendin zayifliyorsun yani başka etkisi yok

B Baharyagmuru35 diyetisyen vitamin mineral destekleri ile detokslari hızlandırıcı tarifleri ile seni hızlandırabilir durakladiginda duraklamalarini kırabilir ve yağ/kas takibi ile senin iyi ilerleyip ilerliyemedigini yanlışın varsa düzeltmeyi sağlar vucutanaliz cihazı ile takip yapan bir diyetisyen kesinlikle daha mantıklı canm

Hmm iştah kontrolünü ben kendim yapıyorum zaten . O zmn gerek yok. Ben belki hızlı zayıflatır diye dusunmustum . Diyetisyen mantıklı o zmn çünkü artık zayiflayamiyorum çok az gidiyor delirtiyo beni tarti

Canım benim annem gitti epey de kilp verdi. Kilosunu 1.5 - 2 yıl korudu. Birkaç yıl önce de abim gitmişti 6 ayda 28 kilo verdi. Ama çok sağlıksız besleniyor. 1 senede geri aldı tüm kiloyu. Sen izmirde yaşıyorsun sanırım. Bizimkiler bozyaka ssk ya gitmişlerdi.

Hmm iştah kontrolünü ben kendim yapıyorum zaten . O zmn gerek yok. Ben belki hızlı zayıflatır diye dusunmustum . Diyetisyen mantıklı o zmn çünkü artık zayiflayamiyorum çok az gidiyor delirtiyo beni tarti
Kesinlikle diyetisyene git canım o niye durakladığını,niye yavaşladığını bulur ve vücudu hızlandırır

Canım benim babanemde akupunkturla zayıfladı ama nasıl doktor gene diyet listesi veriyo akşamları sadece marul yiyodu bi aralar ya iş sende bitiyo yani akupunktur yaptrsanda listeye uyman lazm kendi başına gayet zayıflıyosun ama yardm almak istiyosan diyetisyenden başka bişey düşünme

Sağol.cnm çok yavaşladı zayıflama ondan arayışa girdim

Aynen canım listeleri inanılmaz yaaa öyle duran herkes zayıflar yani eşimin kuzenide öyle tüm gün salatalık yiyordu tüm gün marul yada salatalık ile durunca tabiki zayıflatır ama vücut okadar aç kalınca akapuntur sonrası normal yemeğe başlayınca bence ondan hızla kilo alıyorlar sonuçta salatalıkla mariola durmaya alışınca ilerde ne yese vücut depolayacak birde bence sağlıksız kilo veriyorlar

Sağol.cnm çok yavaşladı zayıflama ondan arayışa girdim
Canm aslında diyetisyene de gitsen testlerine kan değerlerine vs. Baktktan sonra ilk yapacağı sey duraksamayi kırmak için detok vermek .Akapuntur detoksdan daha sıkı zaten ama detoksu sen şimdide yapsan direnç kırılıp vücut hızlanıyor canım sana en uygun gelen ama yapanların da hep iyi sonuç aldım dediği detokslardan birini seçip 2gün yapsan çok çok iyi olur

Cok garip ufacicik bi duzen degisikligi buyuk etkiler yaratabiliyo mesela suyu hafif az ic bagirsaklar hrmen iptalll
Kesinlikle katılıyorum ben sabah uyandığımda su içmiyim. Utanmasa bir hafta benimle inatlaşcak bağırsağım. İkinci beyin diyorlar ama ben söz geçiremiyorumki.

blonde ambition yeni bebiş gelmemesine sevindim. Bu kadar güzel incelmişken biraz keyfini çıkarmalı insan.
Diyetiyen konusunda çok güzel açıklamışsın canım. Aklına, eline sağlık.
Sağol canım benim ben biraz diil komple keyfini çıkarmayı düşünüyorum 1tane yeter

Kızlar çok kötüyüm ya eşim arkadaşlarıyla haftasonu mangal yapmış benimde canım çekti haftasonu yapalım dedim . Daha önce yaktık ama pek becerikli sayilmayiz eşimle bu konuda eşim zaten pek istemedi uğraşamam bu sicskta filan dedi neyse beraber bizim evin bahçesinde yakmaya çalıştık . Eşim dedi burası esmiyor kapıya çıkaralım dış kapının bahçenin önüne yakalım geri içeri taşırız neyse dediği gibi yaptık dışarda güç bela sıcakta heryerimiz iş oldu tam yaptık kömürleri içeri taşıyoruz artık pişirmeye eşimin eli yandı mangal küt yere kömürler yola saçıldı . Eşim de sinirlenip elindeki masayida bahçeye fırlatıp içeri girdi . Ben de çok moralim bozuldu ağlayarak oraları toplayıp kömürü söndürdum. Karnım Çok aç o kdr hazirlamistim ac ac kaldım valla o kdr uğraşıp birde . Yarim saat ağladım . Eşim şimdi gitti pişiren bi yer var oraya pişirmeye olaylar olaylar oyle iste kizlar . Birde adetime 7 gün var ama başlamak üzere gibi nasıl olur anlamadım .

Öok doğru diyorsun canım tam da deiğin gibi oldu bırakınca verdiği kilonun %80ini geri aldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…