Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun iyiki üstüne devrilmemiş

Öok doğru diyorsun canım tam da deiğin gibi oldu bırakınca verdiği kilonun %80ini geri aldı zaten
Çünkü benim eşimin de iki kuzeni ve amcası gitti yani 3kişi üçüde bırakınca aynı oldu ve 3 üde bir diil en az 3er kez gittiler her seferinde sonuç aynı şuan inanılmaz göbekli ve kilolu üçüde ama hala da kuzeni gene şimdi gittlcem diyo inanılır gibi diil nefsini başka türlü tutamiyomus iyide tutamlarımdan sonra iğneyi kulağından çıkarınca önüne ne gelirse gene yicem gene aynı ne anladım bu işten al ver al ver vücut mafoluyo yazık günah üstelik akapuntur doktoru resmen aç bırakıyor ve çok da para alıyor yazık

Çok geçmiş olsun bir an okurken bahçe tutuştu filan yazacak sandm çok korktum iyi bir şey olmamıß ama eşin çok yanlış davranıyor çok sinirli benim eşim arkadaşları ile bisey yese benim haberim olmasa olmaya benide götürür sonra derki arkadaşlarla gelip çok beğenmiştik içimde kaldı sen yemedin diye mangal konusunda da aynı mutlaka yapardı ben hiç sormasam bile kendi yedi diye bana yedirmeden rahat etmez asla çok üzüldüm millet karısını ellemeden kendi yapip pişirip yediriyor ne var yani analı başka yaptıkları yemek mi var bi mangalda yapsınlar yazık ya madem okadar hassas ince diil daha kızıyor da genede tamam sen kendin yap demişsin uğraşmışsın da zaten bir kaza olmuş diye daha masaları fırlarlalar seni bırakıp çıkıp gitmeler çok yanlış canm bu davranışlarını değiştirmesi lazım sana değer vermesi gerektiğini anlaması lazım bu şekilde olmaz bebek olunca hayat çok zorlaşıyor hele belli bir dönem sürekli stres ve zorluk yaşanıyor o zaman ne yapicak evde surekli bir bebek aglamasi ve problemleri varken nasl davranacak sana genel davranışları çok sorumsuz geçen sen koca termisiferi bile kendin taşımak zorunda kaldın insan karısını düşünmez mi bence biraz tavır koy ama sadece tavır la anlamaz bunları güzelce anlata anlata beynine sokmalısın sorumlulukları hep sana yüklerse bebekten sonra çok zorlanirsin canım kendi değerini bil bak o nasıl önce hep kendini düşünüyor

Üzüntüden olmuştur canım çok kasıp ağladıysan kendini o yüzden erken gelmiştir stres yapıp koyu renkte olur birde niye senin kocan bu kadar garip geçen seni bir saat kapıda bıraktı şimdi bu hepimizin eli yanıyor ama böyle karşındaki üzmek ne demek. Çok sinir oldum ona.

B Baharyagmuru35 şimdi nasılsın? Yemek de yiyemekten kilo vercen dicem ama bu sefer yemek saatin geç saate kalıyor. Mutsuz keyifsiz oluyorsun onca hayal heves. Esinle hiç oturup konuştun mu canım belki başka sorunları vardır. Anlatamıyordur sana daha da agresifleşiyordur. Ama sana böyle davranmasının bir sebebi olmalı. blonde ambition ün dediği her şeye katılıyorum. Böyle devam ederse bence hiç çocuk olmamalı hem sen büyütürken yalnız kalıcan hem o garip bir evde büyücek. Zor bir durum. Sen iyi ol ama sakın sıkma canını bugün.

Kapıda bilerek olmamıştı cnm uzaktaydı anca gelmişti de çok üşengeç eşim ya evle ilgili hiçbirşeyle uğraşmak istemiyor. Anca iş .ev işleri sıfır .
Sıcakta mangalla uğraşmak istemedi eli yanında bırakmış istemsz ondan dustu mangal gidip yaptirrti yedik şükür başka sıkıntımız yok sadece çok üşengeç evle ilgili yani . Is onun için işi önemli . Ev işlerini hiç yapmak istemiyor .
Yoksa aramız gayet iyi hiç tartışmayız bana çok iyi davranır genelde sorunları ben cikaririm hatta sadece anlik böyle şeyler olabiliyor . Uğraşmak istemeyince sinirlenip içeri gidip 2 dk sonra dayanamayip geri geliyo naptın diye gidip pisirtip getirdi .Karnım.doyunca düzeldim valla çok iyiyim.suan . Oructa nasıl dayanmışım diyorum Allah kimseyi ac bırakmasın çok zor

Sıcakta mangalla uğraşmak istemedi eli yanında bırakmış istemsz ondan dustu mangal gidip yaptirrti yedik şükür başka sıkıntımız yok sadece çok üşengeç evle ilgili yani . Is onun için işi önemli . Ev işlerini hiç yapmak istemiyor .
Yoksa aramız gayet iyi hiç tartışmayız bana çok iyi davranır genelde sorunları ben cikaririm hatta sadece anlik böyle şeyler olabiliyor . Uğraşmak istemeyince sinirlenip içeri gidip 2 dk sonra dayanamayip geri geliyo naptın diye gidip pisirtip getirdi .Karnım.doyunca düzeldim valla çok iyiyim.suan . Oructa nasıl dayanmışım diyorum Allah kimseyi ac bırakmasın çok zor

Yok cnm.omdan değil sabahtan beri var sivilcelenmede oldu anlmdimki daha 7 gün vardı başladı basliycak olmadım daha ama erken oluck sanrm

Bende sinir oldum ama mavi hep alttan alan hatta korumacı davranıp haklı imiş gibi gören taraf olduğu için böyle devam eder düzelme gereği duymaz kendinide haklı görür malesef

Bende sinir oldum ama mavi hep alttan alan hatta korumacı davranıp haklı imiş gibi gören taraf olduğu için böyle devam eder düzelme gereği duymaz kendinide haklı görür malesef
İnşallah düzelir. Sizi üzdükleri zaman sinir oluyorum iyi hoş babamda annemi üzünce onada saldırıyorum. Mutlu olunan bir dünya ne güzel bir dünya

İnşallah düzelir. Sizi üzdükleri zaman sinir oluyorum iyi hoş babamda annemi üzünce onada saldırıyorum. Mutlu olunan bir dünya ne güzel bir dünya
Sağol canım valla ben saygısizlık ve haksizliga hiç gelemem öyle konularda çok sinirliyim o masayı alıp fırlatcak bende bisey demicem bide ortalığı topliycam vaayy vaayy vaayy dünyanin sonu gelmesi lazım o kapiyi kirar içeri girer haddini bildirirdim kim oluyorda masayı fırlatıyor karsisinda kim var onun sinirine hakim olamıyorsa doktora gidip ilaç içecek pişmansa özür diliyorsa da yaptığı gibi gidip temizliycek asla kendimi ezdirtmem yazık yaa..çok üzülüyorum hiçbirşeye cevap vermeyip de kavga etmemeyi iyi bir şey sanan kadınlara adam herşeyi yaparım diyor ozman işte psikologlar hep diyor en büyük sorun hiç tartışmıyoruz diyenlerde diye bir hata varsa tartışılacak ne demek ben cvp vermicem eeee kavga etmiyorz sorunumuz yok bundan büyük sorun mu olur tartışılacak ki çözülecek öbür türlü bir taraf istediğini yapsın öbürü sussun otursun ilişkimi bu inan kendini nasl o duruma sokar hakkını sovunup kendini ezdirmemeli kadınlar o adam ozman bak nasl saygı duyuyor nasl en ufacık şeyler de bile hemen özür diliyor seni kîrmaktay kaybetmekten korkuyor öbür türlü herşeyi yapma hakkı görür ezer durur kadini her konuda kullanır tabi kendini savunmyp adamı daha haklı görünce adamda tepene çıkar yani zaten adamda kaybetme korkusu olmadımı çok zor

Çok geçmiş olsun.

Benim iki eksik var 6 günlük spor olması gerek 5 var kafam karsti hergunude eklemistim blonde ambition

Kesinlikle katılıyorum ben sabah uyandığımda su içmiyim. Utanmasa bir hafta benimle inatlaşcak bağırsağım. İkinci beyin diyorlar ama ben söz geçiremiyorumki.
Vücudun merkezi yas olmus 30 biz hala cozemedik ölmeye yakin anva cozeriz kendi vücudumuzu hee bu boyle mi calisiyoms yaa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…