- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.281
Az yIceksin canim yanında yoğurtla olabilir mesela.Ay Allah korusunSağol kuzum içeyim ozman kırakeri diyetteyim diye yemiyorumAllah ım ölcez hala kiloyu düşünüyoruz ne hale geldik
Adet olduktan sonra rahatlatıyor, canım. Ben de aşırı kilo verildiğinde gün sayısı artıyor diye biliyorum.Bnm hic basima gelmedi spordn diyetten o yuzden sasirdm bende aslinda sporun tetiklemesi gerrkmez mi mantik olarak
Bir dilim tambuğday ekmeğine 1dilim tuzlu tulum peyniri koyup yedim bulantısı bastırsın diye canım bide magnezyum içtim minarelerim düşüktü diye diyet boyu magnezyum al demişti diyetisyen onu unutmadıkça hergün içiyorum kuzum vücut magnezyumlu yağda tuttuğu için yağ attıkça magnezyumca atıyoruz ondan ideal kilona kadar takviye alıcam onu bide uzun süre kullanınca ayak,bacak ve ellerimdeki uyuşmalar yok oldu magnezyum öncesi her sabah uyandığımda ayak kampı ile uyanıyordumHerkese günaydın ve afiyet olsun kızlar.
blonde ambition eline masaj mı yaptırsan. Baş ağrısına karşı ayak bileğin ayağın rahatlatsan.
Maydanoz suyu mide bulantını artırmasın canım. Mineralli su mu içsen ondada tuz var. Vücudun kaybettiği minerali kazansan hem.
Çok sevindim o zaman canım. Cidden magnezyum çok iyi geliyor ağrılara kas yorgunluğuna mantıklı yapıyorsun canım. Şimdi nasılsın nasıl oldun.Bir dilim tambuğday ekmeğine 1dilim tuzlu tulum peyniri koyup yedim bulantısı bastırsın diye canım bide magnezyum içtim minarelerim düşüktü diye diyet boyu magnezyum al demişti diyetisyen onu unutmadıkça hergün içiyorum kuzum vücut magnezyumlu yağda tuttuğu için yağ attıkça magnezyumca atıyoruz ondan ideal kilona kadar takviye alıcam onu bide uzun süre kullanınca ayak,bacak ve ellerimdeki uyuşmalar yok oldu magnezyum öncesi her sabah uyandığımda ayak kampı ile uyanıyordum
Daha iyiyim şimdi canım ya sağol sadece kafam kazan gibiÇok sevindim o zaman canım. Cidden magnezyum çok iyi geliyor ağrılara kas yorgunluğuna mantıklı yapıyorsun canım. Şimdi nasılsın nasıl oldun.
Kilo vermek için tartılarak tartıya kafa yedirttik. Bizim yüzümüzden artık kedi bile ona çıkıyor yavrum ona bile alışkanlık yaptık. Çıkıp uyuyor üstünde hahha o da uyuyarak kilo vercek üstünde.Daha iyiyim şimdi canım ya sağol sadece kafam kazan gibiama ağrı inanılmaz hafifledi ilaçlar filan anca etki etti galiba bağlantıda durdu şükür daha iyiyim şimdi bugün hep migrene uygun yiyip içerim bulantı ve ağrıya iyi gelicek tarz da ilerlerim yarına bomba gibi uyanırım sabah o öğürt ler ve fenalaşlar ile ben kalktım gittim gene tartıldım Allahım hastalık olmuş artk ekşi yok ama artıda yok şişliğe görünmüyor direk 63.3 yazdı gene regle sonrası kaç çıkıcam diye meraktan atlıycam sırf ondan bukadar çok regle olmak istiyorum yoksa isterse 10gün sonra gelsin fark etmez ama şimdi kilo düşüşü olcak mı diye dört gözle bekliyorum
AaahhhaaaKilo vermek için tartılarak tartıya kafa yedirttik. Bizim yüzümüzden artık kedi bile ona çıkıyor yavrum ona bile alışkanlık yaptık. Çıkıp uyuyor üstünde hahha o da uyuyarak kilo vercek üstünde.
E 9 kilo şimdi de, sırt çantası dengeliyo bel ağrıtmıyo o zaman. Kış gelsin dr bakalım duruma göre hareket edicezSenin boyun posun ne nasil tasicaksin 10 kilo cocugu kanguruda
Ben bisiklete binince yanıma geliyor hangi tarafımdaysa ona göre her çevirmede ayağımı yakalamaya çalışıyor. İki ayağında durup ön patileri oynatıyor beni gülmekten öldürüyor.Aaahhhaaabenim de kız aynı oldu her gün çımıyo anne bak bakiim ben kaçım diyo kızım s3n zaten inceciksin senin tartılmaya gerek yok diyorum ama ne yapsın çocuk neyi goruyosa onu yapıyolar oda hergün tartıya inip çıkıp duruyo sonra aç anne koşu bandını bende koşucam diyo dambillari salona alıyo geliyo filan kediyi bile aynı yaptk desene senin kedide yakında spor hareketleri yaparsa şaşma ahaahaa
Yaaa sevimli şeyBen bisiklete binince yanıma geliyor hangi tarafımdaysa ona göre her çevirmede ayağımı yakalamaya çalışıyor. İki ayağında durup ön patileri oynatıyor beni gülmekten öldürüyor.
Çok üzüldüm canım ya ama geçmiş galiba inşallah uzunca bi süre tekrarlamaz annemin bi tutuyo 1 hafta geçmiyoEvt canımaslında başım baya hafifledi bugün ama miğdem çok fenalaştı
Yaaaaamelisa- şimdi gördüm akşamki fotosu inst te de çok güzel olmuşsunn ❤❤❤❤ darısı başımıza canım ya çocuk daha minicikken kurtuldun valla ben daha yeni kurtulcam maşallah sana bir daha da ömür boyu hiçbirimize bulaşmasın bu yağlar inşallah
AhahahahhaAaahhhaaabenim de kız aynı oldu her gün çımıyo anne bak bakiim ben kaçım diyo kızım s3n zaten inceciksin senin tartılmaya gerek yok diyorum ama ne yapsın çocuk neyi goruyosa onu yapıyolar oda hergün tartıya inip çıkıp duruyo sonra aç anne koşu bandını bende koşucam diyo dambillari salona alıyo geliyo filan kediyi bile aynı yaptk desene senin kedide yakında spor hareketleri yaparsa şaşma ahaahaa
Rabbimin vardir bi bildigi bnm aklim ermiyo bunlara yaAdet olduktan sonra rahatlatıyor, canım. Ben de aşırı kilo verildiğinde gün sayısı artıyor diye biliyorum.
Hadi insallh ama bn tasiyamam bartuyu yigilir kalirimE 9 kilo şimdi de, sırt çantası dengeliyo bel ağrıtmıyo o zaman. Kış gelsin dr bakalım duruma göre hareket edicez
Et kötü bir şey değilkiSanırım bugün biraz diyeti hiç edecem mangala geldik ekmek yemicem ama ete dayanabilecegimi sanmıyorum obur hafta beni açlık bekliyor
Valla ben de bilmiyorum canım ya. Vücut garip bir mekanizmaRabbimin vardir bi bildigi bnm aklim ermiyo bunlara ya
Diyetisyen bence canım. Zihnini kontrol etmeyi öğrenince sende kendini dizginleyebilirsin. Sürekli kilo veriyorum sıkılaşıyorum deSelam kizlar nasilsiniz ?
Kızlar akupunktur ile zayıflayan annemin çok.yakin komsusu var karı koca çok.kilo verdiler . Annem.diyor sende git . Biraz phaali arastirdimda haftalık gidiliyor sanırım 150 tl haftada aylık 600 yapıyor.
Ya da özele diyetisyen e gidicem ikisinden biri sizce akupunkturmu diyetisyenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?