Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

D dugi nasilsin canim diyet nasil gidiyor
Erkek arkadasin gelecekti sanirim yyanina fazla kacirmadin insallah
Kuzum iyiyim sen nasılsın? Valla aslında kaçırdık sayılır ama sadece sabahları yedik akşam bir şey yemedik hiç. Bir tek giderken ona taco ısmarladım o fazla oldu olmasaydı iyiydi ama sadece 100 gram artıdayım. Cumaya eksi çıkarım inşallah :)

Sagol cnm .. cardio zamanla arttirilir bence iyi yapmışsın artar hergün 5 dk fazla üstüne koymaya çalış... 77 den de kurtulsam ins bi 75 i görsem müthiş olucK
Ya kız yorgunluktan bırakmadım normalde tamamlayabiliyorum ama çok sıkıldım bide klimada yok 10 kilo terledim
Görceksin canım hatrlasana 80 için aynısını diyodun geçtin gitti bunu da öyle geççen hemde daha hızlı şekilde

Inşallah ama 80 den 77 ye 1,5 2 aydır anca indi aşırı yavaş bu da beni bıktırdı süre uzadıkça benim diyet uzuyor iyice stres oldum . Insallah inecek artik

Inşallah ama 80 den 77 ye 1,5 2 aydır anca indi aşırı yavaş bu da beni bıktırdı süre uzadıkça benim diyet uzuyor iyice stres oldum . Insallah inecek artik
İncek canım uzun zamandır diyette olduğumuz için süre uzaması normal sen kendini sıkıp stres yapma rahat rahat inceksin

100 gram arti bisey degil canim Yarin biraz dikkat edersin toparlarsin

Canım dans da insan yoruldugunu anlamiyoki çok eğlenceli 100dakika çok diil ki 2saat bile etmiyor 3-4 saat bile insan rahatlık la dans eder sonuçta eğlenceli müziğe kaptırıp gidiyorsun yani fitnes plates gibi kendini yapmak için zorlayarak yapmıyorsun ki bide bir önceki gün sıfır spor du hiçbirşey yapmamıştım vücut çok dinlenmiş halde yaptm ben canım

Canım hepimizin kalın hatta en ince senin galina kuzum 56 'nın Altın da olan daha görmedim diye hatırlıyorum benim de 58 şuan da bende bacaklarımı şuan baya kalın buluyorum aslında önceye göre çok incelme var ama üst daraldıkça gittikçe alt daha kalın gorunmeye başlıyor kuzum aynen yaaaa 50 olsa çok güzel olcak ama mutlaka olur oralar benim bisiklet ile ciddi daraldı 58e inen 50 ye de iner diyorum senin zaten 56 mış 6cm kalmış

Son düzenleme:
Aaayyy bi şi di cem şuan gene tartıldım ve tüm yiyip ictiklerim ile ben 63.8 çıktım sabaha 62.8 yada 62.9 çıkmam gerekir ozman ayy çok heveslendim şimdi yanlız bu hevesten sonra çıkmaz isem sabaha çok üzülücem

Canım bana da hala kalın geliyor ama kisin bi pörsümüş lük vardi o şimdi yok biraz daha sekle girecek bide selülitler giderse süper olur

Canım bana da hala kalın geliyor ama kisin bi pörsümüş lük vardi o şimdi yok biraz daha sekle girecek bide selülitler giderse süper olur
Ben kaç yıldır hergün bisiklet yaptgm için bacaklar hergün çalıştı bide çok bol su içiyorum asitli icecek hiç içmiyorum ondan sıfır sellülit canım kalın ama baya sıkı ve sert bacaklarım şuan 5 kilo daha verip o la bir her yerden de 8cm daha daralırsam tam istediğim gibi olacak ama s3nde hergün bırakma sporu bak bir kac ay sonra bacaklarinin sıkılıgina şaşarsin canm selülitten eser kalmaz merak etme

Şarkı nasıl seçtin ki canım bende severm dans etmeyi ama bi şarkı çıkçakta coşçam bekle
İhihhiih ben varım artık 54 benimkinler

Dün biraz fazla yuklenmisim spor salonundayim 4 dk eliptik 2 dk koşu 20 dk tempolu salona yürüyüş 28 dk tempolu yürüyüş bandında yürüyüş ve 1000 tane ip atlama yapabildim sadece. 1000 ip atlama evde ypmistim zaten burda pek birşey yapamadim. Akşam biseyler daha yapıp puan hesaplayip eklerim . Zaten kedi hasta daha eve gdip düş yemek filan ypcm

Şarkı nasıl seçtin ki canım bende severm dans etmeyi ama bi şarkı çıkçakta coşçam bekle

Eee sen mezun sayılırsın kuzum ben bizim gibi hala zayıflamaya çalışanlar için söyledim sen zaten manken oldun manken fıstığım benim ❤

Canm en cok neyi seviyosan onla etmek en iyisi ben en cok shakira ,beyonce,pitbull,justin timberlake, jenifer lopez,madonna ,rihanna bunlarin sarkilari benim vazgecilmezim ya yougubeden video yada dream tv filan aciyorum bak integram durumuma mesela şarkının biri var şimdi samira

Kızlar benim de reglem bukez 1 gün sürdü 3gün oluyordum 3e normal demişti dr ama 1 demi normal
Canım. Ben voleybol oynadığım zamanlarda 2 gün sürüyordu. Doktor her ayın aynı günü olunca bir sorun yok demişti. Bugün oldum yarın akşam bitiyordum o şekildeydim. Tabi sormakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…