Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarım çay bardağı kadar geldiysen sorun yok demişti.
Aynen canm bana da 3kez pet değiştirmek bize yeterli dedi ama gene de kan tahilili vajina ve yumurtalık ultrasonu hepsi bakıldı herşeyin çok normal dedi aynen spordan ya kuzum cunki yoğun spor yapan herkes de olmuş bu ve nette de olur diyor olimpiyatlara katılanların komple kesildiği bile oluyormuş zaten sporcuların çok az oluyormuş aynen kuzum sağol

1500 ipli ip atlama 300 puan
2 dk koşu 28 dk tempolu yürüyüş 78 puan
4 dk eliptik 16 puan
5200 adim 78 puan

Toplam 472 puan blonde ambition
Gene süper yapmışsın canım maşallah ❤ bugün dip köşe evi temizledim ondan liste ile uğrasamadim ama puanlarınızı hepinizin gece ekliycem merak etmeyin

Aynen canım devamlılık şart birakmiycam 1 saatlik sporumu yaptım şu gibiyim ip atlayamadım dün zorlamışım keşke azar azar artıraydim

Eee sen mezun sayılırsın kuzum ben bizim gibi hala zayıflamaya çalışanlar için söyledim sen zaten manken oldun manken fıstığım benim ❤
Yaaaa çok minnoşsun canımm siz de en kısa zamanda kavuşçaksınız hedefinize
Aynemn baktmm şimdi yarın bende deniyim bakalm cumaya 61i görmem lazm artık kaç dk yapabilcem ama gözüm 100de değil

Kızlar çocukları banyo yaptırdım bence ekstra kalori ardından bi güzel kese yaptım valla baya kilo atmış olmam lazım bu banyonun ardından spor diyet şu kese ohhh cumaya eksi olurum insallah

Kabağı pişmiş yiyemediğim için bende çiğ yemeyi seviyorum. Ispanak çiğ yoğurtlayıp yerim. Karnıbaharı çiğ yerim. Garip bir lezzet kavramım var.

O gerçekten bir anne için çok kötü. Benimde annemin hastalığı yüzünden almışlardı. Engelli ya da ölü doğma riski vardı. O da depresyona girmişti. Üzülme canım, aklına geldikçe kötü olursun. Annem bile o erkekte ben hissetmiştim der. Kaç yıl geçmesine rağmen.

Mavim nasıl oldu pisicik. Sen nasılsın?

Buki ' nin 52 idi üst bacağı canım. Öyle hatırlıyorum.

Buki ' nin 52 idi üst bacağı canım. Öyle hatırlıyorum.
iyide Buki de zaten diyet yapmıyor oda hedefe varıp mezun diye biliyorum ben hatta fazlamı zayıfladım filan diye şüpheli idi benim bildiğim kadarı ile canım zaten mezunların öyle olması gerekiyor ben kilo vermek isteyenler için dedim kilo fazlası olup ta bacağı 55cm olan kimse yok diye biliyorum mezunların zaten öyle olması gerekiyor yani yoksa onlarda diyete devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…