Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslinda bayrama iyi bi zayiflasm olcak herkes sasirsin istiyorum gibta etsinler bana 😁
Ben de 😍 ramazan bayramında herkes şok olmuştu çokniltifat etmişti tabi 10 kiloya yakın farka gördüler çok ciddi fark vardı arda 🤣 şimdide iyice vereyim 60larada veda etmiş olayım iyice şok olsunlar istiyorum 😄🤣 bide güzel kıyafetler alalım kız ohhh özenerek baksınlar düşman çatlatırız 😍

57 olsam bide spor yapsam eski halime dönerim oglum yasina girmeden ben forma girmis olurum :halay:
Benimde kızım okula başlıyor yani eylül de öğretmenlerle velilerle tanışmış olucam ve bende oklarala 57-58 kilo olarak ve buraya kadar sporla gelmiş olduğum içinde tam fit olarak tanışmak istiyorum 😍❤ kızımın arkadaşlarının anneleri öğretmenleri hepsi nekadar fit bakımlı bir annesi olduğunu görünsünler kızımda mutlu olsun bende mutlu özgüvenli bir veli olarak gideyim onu almaya❤

Ben de 😍 ramazan bayramında herkes şok olmuştu çokniltifat etmişti tabi 10 kiloya yakın farka gördüler çok ciddi fark vardı arda 🤣 şimdide iyice vereyim 60larada veda etmiş olayım iyice şok olsunlar istiyorum 😄🤣 bide güzel kıyafetler alalım kız ohhh özenerek baksınlar düşman çatlatırız 😍
Sonra gelsin nazarlar oh :D:D

Benimde kızım okula başlıyor yani eylül de öğretmenlerle velilerle tanışmış olucam ve bende oklarala 57-58 kilo olarak ve buraya kadar sporla gelmiş olduğum içinde tam fit olarak tanışmak istiyorum 😍❤ kızımın arkadaşlarının anneleri öğretmenleri hepsi nekadar fit bakımlı bir annesi olduğunu görünsünler kızımda mutlu olsun bende mutlu özgüvenli bir veli olarak gideyim onu almaya❤
Dimii insan kiyasliyo yasit cocuklarn aileleriyle :D ablasi misin diye sorarlar sana :KK8: :KK8:

Ah ne çektik kalçadan gerçi normal sanki ama 58 kiloda 3 kg verince 4cm incelir belki

Bende çok istiyorum onu
Aynen canım artk normalde getirdik 90lar güzel aynen 3 kiloda 4cm daha inceltirsin ;) bende 4kilo da 4cm daha inceltirim kalcalarimiz 94 olur 😍 gobeklerde düm düz taş gibi olsa bacaklarda sütün gibi olsa ne güzel olur dimi 😍😄🤣

Yedeklerden sadec verano yu kapışmaya alıyorum zaten o da haftaya listede olacak
@Verano_porteno canım kilomuz aynı sayılır bana en yakın kilo şuan sensin sanada benim canım ne dersin bu hafta birlikte kapışalım mı?
ucukgenclik ucukgenclik bu hafta yarışmalara girmek istermisin canım durumundan dolayı özellikle soruyum dedim istersen tubi ve schonerlara senide ekleriz üçlü kapışırsınız ama şuan hazır diilim dersen de önümüzdeki haftalar dahil olabilirsin kızlar ben listeyi yazicam değişiklik isteyen bildirsin lütfen❤
Benim için uygun canım. Bugün sadece 1 saat yürüyüş yaptım. Spordan kopmamı engeller bu durum. Pazartesi başlıycak dimi bu durum.

kaptinn kaptinn ya keşke kilomuz aynı olsaydı beraber 57olmaya çalışırdık ne güzel olurdu aslında hala olur ben gelene kadar sen 59da beni beklersen yaparız 🤣
Sen cifter cifter kilo ver bnce beni bekletme :rolleyes:
Sakin gec kalma erken geeelll aman gec kalmaaa erken geeelll :KK75:

Benim için uygun canım. Bugün sadece 1 saat yürüyüş yaptım. Spordan kopmamı engeller bu durum. Pazartesi başlıycak dimi bu durum.
Spor diil canım kilo kapışması yaptık ;) yakın kilolar birbirini geçmek için kapışıyor ;) sana en yakın kilo SchonerDuft SchonerDuft Ve tugbaFB tugbaFB ikiside 67küsür dalar sende 66 küsürsun zaten tam 1kilo öndesin 3ünüz kapışa bilirsiniz ;) ayrıca spor listesinde zaten varsan sporların çok güzel böyle devam kuzum ❤

Arada hatirlat bn sana gaz vereym :KK70:
Aayyy valla süper olur ya 😍 önümde başka kimse kalmadı zaten bitek duki ve dlrykc var onlarda ulasilmazlarda 54filan dalar 🤣 orası benim hedef bile diil yani :KK70: hedefe giden yolda önümde sen teksin 😍 tek rakibim kaptin dur kız buldum tugbaFB tugbaFB bana bi liste yollamıştı onu sana vereyim yap tubinin taktiği ile seni yakalarım kebaplı,kolalı,tatlılı bir menü var canm çok verdiriyormuş yapmak istermisin :KK70:

Spor diil canım kilo kapışması yaptık :KK66: yakın kilolar birbirini geçmek için kapışıyor :KK66: sana en yakın kilo SchonerDuft SchonerDuft Ve tugbaFB tugbaFB ikiside 67küsür dalar sende 66 küsürsun zaten tam 1kilo öndesin 3ünüz kapışa bilirsiniz :KK66: ayrıca spor listesinde zaten varsan sporların çok güzel böyle devam kuzum ❤
O zaman haftaya dahil olayım aradaki bir kilo farkı kalksın. Sanki daha mantıklı geldi.

Aayyy valla süper olur ya 😍 önümde başka kimse kalmadı zaten bitek duki ve dlrykc var onlarda ulasilmazlarda 54filan dalar 🤣 orası benim hedef bile diil yani :KK70: hedefe giden yolda önümde sen teksin 😍 tek rakibim kaptin dur kız buldum tugbaFB tugbaFB bana bi liste yollamıştı onu sana vereyim yap tubinin taktiği ile seni yakalarım kebaplı,kolalı,tatlılı bir menü var canm çok verdiriyormuş yapmak istermisin :KK70:
Ah sagol kuzum cok dusuncelisin gercektn 😂 ben sana binliste atarm istersn bana yetisirsin hemen 😂😂

O zaman haftaya dahil olayım aradaki bir kilo farkı kalksın. Sanki daha mantıklı geldi.
Sen bilirsin canım şimdiden elden bırakma herkesin öyle zaten birebir aynı kilo olan bitek o ikisi diğerlerimiz 1 kilo farkla hatta 2kilo fark olanda var çünkü en yakın kilolar nasıl ise öyle eşlesem yani

Back
X