Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Son düzenleme:
☆☆☆YARIŞLAR BAŞLASIN :KK55:
Yakın kilolarda kapışanlar :KK11:

B Baharyagmuru35 = 76.5 ile
@cakilinannesi =77.8

Silent Scream Silent Scream =71.3 ile
A antiaging =69.1

SchonerDuft SchonerDuft =67.5 ile
@tgb1907 =67.9

Verano_porteno Verano_porteno =63.6 ile
blonde ambition blonde ambition =62.5

D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00

kaptinn kaptinn =59.3 ile adeta bunlarda kimmiş bana hiçbiri rakip olamaz diyen :KK70: eşi benzeri bulunamayan özel insan😂

ucukgenclik ucukgenclik liste bu canım zaten herkes 1-2 kilo yakın yada birkaç gram canm sende tam onların kulvardasın yani ;)
Evet o benim :D:D esimde benzerimde yok
Biz ucumuz yariscaz ben dötüm ve gobegim :D:D

☆☆☆YARIŞLAR BAŞLASIN :KK55:
Yakın kilolarda kapışanlar :KK11:

B Baharyagmuru35 = 76.5 ile
@cakilinannesi =77.8

Silent Scream Silent Scream =71.3 ile
A antiaging =69.1

SchonerDuft SchonerDuft =67.5 ile
@tgb1907 =67.9

Verano_porteno Verano_porteno =63.6 ile
blonde ambition blonde ambition =62.5

D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00

kaptinn kaptinn =59.3 ile adeta bunlarda kimmiş bana hiçbiri rakip olamaz diyen :KK70: eşi benzeri bulunamayan özel insan😂

ucukgenclik ucukgenclik liste bu canım zaten herkes 1-2 kilo yakın yada birkaç gram canm sende tam onların kulvardasın yani :KK66:
Tamam canım. Bakalım en fazla hangimiz vericez. Şimdiden meraklandım haftaya aramızdaki farkı

blonde ambition blonde ambition
Hatta şöyle bir şey daha yapalım mı gruplar arası en fazla kim vermiş toplamda. Ortalama alırız haksızlık olmaz bizimki.
Canm gruplar arası diil de yakın kiloları grup içi yaptk ki amaç sadece yakin kilolardakiler birbirini gazlasin birbirini geçmek için heves heyecan olsun renk gelsin

Gönlün el vermedi dimi :KK70:
Evet yakalayamam ama ellerimle mezun ederim seni hem sen çabuk mezun ol listenin en zayıfı ben olayım 😍 54deki arkadaşların 48lere gibi düşünceleri yoksa kendime öyle bir motive bulayım bari 🤣 arayı kapatamazsam da sana vereceğim gazlarla arayı açık ara yapmanı sağlar hemen mezun ederim

Evet yakalayamam ama ellerimle mezun ederim seni hem sen çabuk mezun ol listenin en zayıfı ben olayım 😍 54deki arkadaşların 48lere gibi düşünceleri yoksa kendime öyle bir motive bulayım bari 🤣 arayı kapatamazsam da sana vereceğim gazlarla arayı açık ara yapmanı sağlar hemen mezun ederim
Ben sizi bi gazliyayimda bakaym kim daha cabuk kilo veriyo :D bu konuda cok iyiyimdir :D

Akşam kayinvalidem eşimin kuzeni filan oturuyorduk yeni geldik eve tutturdular hadi dondurma yiyelim diye . Bbnmde cnm çok istiyor dedim ya size . Ben yiyemiyorum şimdi siz benle beraber dondurmaciya gidip önümde mi yiyeceksiniz cnm çok da istiyor lütfen yapmayın ya almayalım yemeyelim dedim . Ya da siz gidin beni bir yere bırakın filan dedim 🤣🤣normalde kimseye karsmam önümde yer içerler ama hem adetten stresliyim cnm dondurma çok istiyo hem de en çok bugün canımın istediği şeyi yiyeceklerdi. Şükür ki gitmedik yemedim yemediler..
Adet çok ilginç ya 4. Gun bitti hala 2.gun gibi yarında denize gidebilirim tampon filan kullncm hiç sevmesemde ..kediyi veterinere goturcez ilk tabi . Of yaz sıcağında bi bitmedi üstüne artıyor bu adet . Sporu da etkiliyor .. tatlı isteğini de .. Çok stres oldum ..

Akşam kayinvalidem eşimin kuzeni filan oturuyorduk yeni geldik eve tutturdular hadi dondurma yiyelim diye . Bbnmde cnm çok istiyor dedim ya size . Ben yiyemiyorum şimdi siz benle beraber dondurmaciya gidip önümde mi yiyeceksiniz cnm çok da istiyor lütfen yapmayın ya almayalım yemeyelim dedim . Ya da siz gidin beni bir yere bırakın filan dedim 🤣🤣normalde kimseye karsmam önümde yer içerler ama hem adetten stresliyim cnm dondurma çok istiyo hem de en çok bugün canımın istediği şeyi yiyeceklerdi. Şükür ki gitmedik yemedim yemediler..
Adet çok ilginç ya 4. Gun bitti hala 2.gun gibi yarında denize gidebilirim tampon filan kullncm hiç sevmesemde ..kediyi veterinere goturcez ilk tabi . Of yaz sıcağında bi bitmedi üstüne artıyor bu adet . Sporu da etkiliyor .. tatlı isteğini de .. Çok stres oldum ..
Kasma kendini gene gerilmeye başlamışsın.

Nasıl kiyaýım ki :cry: biz kapışırken sen cama yapisan kedi gibi bize mi bakicaksin öyle ce 😭 tabiki kıyamadım :KK61: aramızda 3kilo var yanlız o nolcak🤣
Ahahah ben gururluyum bi kere yalnizligimla basa cikabilirdm icime icime aglardm size bdlli etmeden :D:D siz yetisceniz bana :D

Back
X