- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o benim☆☆☆YARIŞLAR BAŞLASIN
Yakın kilolarda kapışanlar
B Baharyagmuru35 = 76.5 ile
@cakilinannesi =77.8
Silent Scream =71.3 ile
A antiaging =69.1
SchonerDuft =67.5 ile
@tgb1907 =67.9
Verano_porteno =63.6 ile
blonde ambition =62.5
D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00
kaptinn =59.3 ile adeta bunlarda kimmiş bana hiçbiri rakip olamaz diyen
eşi benzeri bulunamayan özel insan
ucukgenclik liste bu canım zaten herkes 1-2 kilo yakın yada birkaç gram canm sende tam onların kulvardasın yani
![]()
Tamam canım. Bakalım en fazla hangimiz vericez. Şimdiden meraklandım haftaya aramızdaki farkı☆☆☆YARIŞLAR BAŞLASIN
@cakilinannesi =77.8
Silent Scream =71.3 ile
A antiaging =69.1
SchonerDuft =67.5 ile
@tgb1907 =67.9
Verano_porteno =63.6 ile
blonde ambition =62.5
D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00
kaptinn =59.3 ile adeta bunlarda kimmiş bana hiçbiri rakip olamaz diyen
eşi benzeri bulunamayan özel insan
ucukgenclik liste bu canım zaten herkes 1-2 kilo yakın yada birkaç gram canm sende tam onların kulvardasın yani
![]()
O ayrı canım bireysellerde onu hepimiz yapıyoruzEvet o benimesimde benzerimde yok
Biz ucumuz yariscaz ben dötüm ve gobegim![]()
Ama onlar kendi basina bi bireyO ayrı canım bireysellerde onu hepimiz yapıyoruz![]()
Canm gruplar arası diil de yakın kiloları grup içi yaptk ki amaç sadece yakin kilolardakiler birbirini gazlasin birbirini geçmek için heves heyecan olsun renk gelsinblonde ambition
Hatta şöyle bir şey daha yapalım mı gruplar arası en fazla kim vermiş toplamda. Ortalama alırız haksızlık olmaz bizimki.
Tmm canım.Canm gruplar arası diil de yakın kiloları grup içi yaptk ki amaç sadece yakin kilolardakiler birbirini gazlasin birbirini geçmek için heves heyecan olsun renk gelsin
Gönlün el vermedi dimi☆☆☆YARIŞLAR BAŞLASIN
@cakilinannesi =77.8
Silent Scream =71.3 ile
A antiaging =69.1
SchonerDuft =67.5 ile
@tgb1907 =67.9 ve
ucukgenclik =66.6
Verano_porteno =63.6 ile
blonde ambition =62.5
kaptinn = 59.3
D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00
Evet yakalayamam ama ellerimle mezun ederim seni hem sen çabuk mezun ol listenin en zayıfı ben olayımGönlün el vermedi dimi![]()
Ben sizi bi gazliyayimda bakaym kim daha cabuk kilo veriyoEvet yakalayamam ama ellerimle mezun ederim seni hem sen çabuk mezun ol listenin en zayıfı ben olayım54deki arkadaşların 48lere gibi düşünceleri yoksa kendime öyle bir motive bulayım bari
arayı kapatamazsam da sana vereceğim gazlarla arayı açık ara yapmanı sağlar hemen mezun ederim
Nasıl kiyaýım kiGönlün el vermedi dimi![]()
Kasma kendini gene gerilmeye başlamışsın.Akşam kayinvalidem eşimin kuzeni filan oturuyorduk yeni geldik eve tutturdular hadi dondurma yiyelim diye . Bbnmde cnm çok istiyor dedim ya size . Ben yiyemiyorum şimdi siz benle beraber dondurmaciya gidip önümde mi yiyeceksiniz cnm çok da istiyor lütfen yapmayın ya almayalım yemeyelim dedim . Ya da siz gidin beni bir yere bırakın filan dedimnormalde kimseye karsmam önümde yer içerler ama hem adetten stresliyim cnm dondurma çok istiyo hem de en çok bugün canımın istediği şeyi yiyeceklerdi. Şükür ki gitmedik yemedim yemediler..
Adet çok ilginç ya 4. Gun bitti hala 2.gun gibi yarında denize gidebilirim tampon filan kullncm hiç sevmesemde ..kediyi veterinere goturcez ilk tabi . Of yaz sıcağında bi bitmedi üstüne artıyor bu adet . Sporu da etkiliyor .. tatlı isteğini de .. Çok stres oldum ..
Off çok gerginim ..Kasma kendini gene gerilmeye başlamışsın.
Ahahah ben gururluyum bi kere yalnizligimla basa cikabilirdm icime icime aglardm size bdlli etmedenNasıl kiyaýım kibiz kapışırken sen cama yapisan kedi gibi bize mi bakicaksin öyle ce
tabiki kıyamadım
aramızda 3kilo var yanlız o nolcak
![]()