Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok iyimiş 😍 hedefe son 4 kilomuz kaldı 🤗 durduğunda da spor yada beslenmeyi değiştirip vucudu şaşırınca gene gitmeye başlıyor canım :KK66: beraber bakıcaz hedefe mutlaka ❤
aynen canım az kaldı hedefe bide size bir sır verim mi eşimle iddaya girdik ben yemeği çok seven biriyim bana kilo veremezsin dedi sanırım gaza getirdi beni. neyse ben 50 kilo olunca oda sigarayı bırakacak söz verdi :KK70:

darısı sizlere olsun diyelim canım sizde de bu azim oldukça kısa zamanda hedeflerinize ulaşacağınızdan eminim :KK200:
Sağol kuzum :KK36: bende 57-58 arası istiyorum 😍 benimde son 4-5 kilo kaldı yani ❤ şu 4kiloyu yaz bitene kadar vermiş oluruz inşallah 🤩

Sagol kuzum vücut direnci kırdı 1 hafta 3 kere 67yi gördüm . Adet olcam birde düşün kaçamak ta bitti bugünden itibaren yapmam. Kuru kayısı aldım. Ondan yerim.

Ahaha benimde eşim diyet yapıyor kuzum evde olup olmaması değişmiyor. :KK70:
Önemli olan eşinin degil senin diyet yapıyor olman 😂😂 seni taniyorsam hafta sonu sen diyet felan yapamazsin 🙈

tugbaFB tugbaFB wc sorunu ile 67.70 çıktım kuzum.
Sabah 7 de uyandım 1 saate yakın yogamı yaptım birazdan kahvaltımı yapacam. Pazara çıkıcam akşam sporumda olcak ee hadi bekleniyorsun
Ay cicim seni sollamisim bende 67.2 ciktim ✌
Yarina gelsin 66 lar 😊 cok güzel kahvaltimi yaptim protein beslenmek hedefim benimde sporum olacak

Back
X