- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.601
Ooo mezun olanlara proluk mu veriliyoooooo yeeeaaaaaBu nasil mezun olmaktir
Dogru söyle pro olmak için mezun oldun dimi![]()
Bizi kıskandın dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo mezun olanlara proluk mu veriliyoooooo yeeeaaaaaBu nasil mezun olmaktir
Dogru söyle pro olmak için mezun oldun dimi![]()
Bizi kıskandın dimi![]()
Yok be marttan bu yana listedeyim biraz ara vereyim dedim tatile gidene kadar kendim yapayım sonra eylülde yine gelecemBu nasil mezun olmaktir
Dogru söyle pro olmak için mezun oldun dimi
Bizi kıskandın dimi![]()
Benim seninle yarişmam gibi olmuş senin kızlarla yarışmanMotive olmaya calisirken sen nerden ciktin![]()
Sagol cinim yaaaBenim seninle yarişmam gibi olmuş senin kızlarla yarışman![]()
Şttt cok gizli bilgi buOoo mezun olanlara proluk mu veriliyoooooo yeeeaaaaa
oooo olursun canım bayrama kadar 2 kilocuk verirsin tabiki hedeflere az kalmış herkesin hep birlikte mezun olacaz desenizeBnm asil hedef 53 ama bayrama kadar 57 olmaya caliscam su an 59.3 üm![]()
Hadi bakalim kendinde verebilirsin bence mezuniyetin ertesi günü detoksa basladigina göreYok be marttan bu yana listedeyim biraz ara vereyim dedim tatile gidene kadar kendim yapayım sonra eylülde yine gelecemama proluk isterim tabi inşallah
![]()
Fazla ütopikSagol cinim yaaabn kendime guveniyorum bi kere gecerim onlari
![]()
57 58gormem lazimHadi bakalim kendinde verebilirsin bence mezuniyetin ertesi günü detoksa basladigina göre![]()
Kiz bayrama 1 ay var 1 ayda 2 kilomu hedefinBnm asil hedef 53 ama bayrama kadar 57 olmaya caliscam su an 59.3 üm![]()
Görürsün canım inaniyoruz biz sana ✌57 58gormem lazim![]()
O zmn bn mezun olurim bak bu bana super bi haber oldu hmn sıkı diyete basliyormŞttt cok gizli bilgi bu![]()
Biz aradan cikalm da kizlarda kendilerini zayif sansinoooo olursun canım bayrama kadar 2 kilocuk verirsin tabiki hedeflere az kalmış herkesin hep birlikte mezun olacaz desenize![]()
Ben realist biriyim kendim inanmadigim seyi dile getirmem (carpiliuodum)Fazla ütopik![]()
Senin hedefin kaç kilo tubişGörürsün canım inaniyoruz biz sana ✌
Onu vereymde gerisi supriz olsn rezil olmaktn iyidirKiz bayrama 1 ay var 1 ayda 2 kilomu hedefin![]()
deme öyle ya zayıf onlarda azimliler en azındanBiz aradan cikalm da kizlarda kendilerini zayif sansin![]()
Ayy ben hızlanayım ozmanŞttt cok gizli bilgi bu![]()
Bende diyorum dugi ile aralarında sadece 2.700 varKiz bayrama 1 ay var 1 ayda 2 kilomu hedefin![]()