Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay hadi İnşallah benimde ilk hedef 59 🖤 başabaş gidiyoruz hep yoldaşım 😍
Evt 🤩 çok heveslendim yaaaa 🤗 sizle konuşurken bisikleti 70kusürlara getirmişim düz olsun bari dedim 80dakika ya getirip indim 🤩 bunun üstüne biraz da dans edersem harika olur 🤩 bugun gidip geldikçe aklıma geldikçede gün içinde tranbolinle zıplıycam oohh yansız yağlar ✌hadi sende benle spor yap yoldaşım 59lara yürüyoruz 🤗

Evt 🤩 çok heveslendim yaaaa 🤗 sizle konuşurken bisikleti 70kusürlara getirmişim düz olsun bari dedim 80dakika ya getirip indim 🤩 bunun üstüne biraz da dans edersem harika olur 🤩 bugun gidip geldikçe aklıma geldikçede gün içinde tranbolinle zıplıycam oohh yansız yağlar ✌hadi sende benle spor yap yoldaşım 59lara yürüyoruz 🤗
Ben de bugün yapayımmm bırakmıştım başlıyorum o 59 geleceekkk♥️♥️♥️♥️💙💙

Coook güzel yapmışsınnn 💞💞

Bu kız bana lafmı soktu🙉🙉
🤣 Tuğba sesli gülüyorum çünkü aklıma ne geldi :KK70: biri bana bunu yazmıştı yaa 🤣 hani hayr dedikçe açıkladıkça hayır sen bana soktun lafı diye tutturdu sonra kaç kişi akşama kadar uğraştk da gene de olmadı topluca ceza alana kadar üstümden alamamıştik ahahaahaa :KK70:

Back
X