- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.621
Aayyy koptumAzimle olsaydi@tgb1907

Kaptın bide sen yazını düzeltmemişsin hala 60.7 yazıyor tubi de seni 60kilolarda sanıyor hala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayyy koptumAzimle olsaydi@tgb1907
Bende57 58gormem lazim![]()
Detoks filan mı yapsak canım yaa bayrama kadar 57 olalım hizlanalim biraz ne dersin
Kizlarda anca verir bnce o kadar ya abartmayalmBende diyorum dugi ile aralarında sadece 2.700 varkaptinn hızlı 2haftaya onu yakalar
meğer kaptin anca kızları yolcu etmeyi arkadan mendin sallamayı planlıyormuş
![]()
Yaa bn onu degistiremedimmmm telefondn nasil degisiyoAayyy koptum![]()
Kaptın bide sen yazını düzeltmemişsin hala 60.7 yazıyor tubi de seni 60kilolarda sanıyor haladegistir 59u yazda kızlar gibi 5ler de oldunu görsünler
Bayrama 57 mıDetoks filan mı yapsak canım yaa bayrama kadar 57 olalım hizlanalim biraz ne dersin
Kendi resmine tıkla altta hesap detayları yazıyor onu tıkla sonra aşşağı doğru in özel başlık yazıyor canımKizlarda anca verir bnce o kadar ya abartmayalmsonucta emziriyorm bn bunuda goz onunde bulundurun evladim yavrucum ac mi kalsn yani
ben degil asla
Yaa bn onu degistiremedimmmm telefondn nasil degisiyo
Ben kullanıyorum canım.Kızlar multivitamin falan kullanan var mı aranızda
Sende haklısın canım ben yapayım bari ,Bayrama 57 mıimkansız canım ya 1ayda 5 kilo imkansız ötesi 4 bile asla veremem
detoks da 60ın altına inmeden kilom takılmadan yapıp vücudun dengesini bozmak istemiyorum sık yapılan detoks sonrası hızla kilo geri geliyor canım zaten detoksla yağ pek gitmez genelde su atılımı oluyor fazlasıda kasları eritiyor benim planım direk yağdan vermek az ama kalıcı ve sporla sıkılaşark fit ve kalıcı kiloyla mezun olmak bide şimdi kilo azaldı daha da yavaş gider zaten ondan hedefim haftada 500grm ama azıcık ustune cikmayi basarabilirsem bayramda anca 59u ucundan görürüm
![]()
Ne için kullanıyorsun canım ve hangisini bende Alayim diyorumBen kullanıyorum canım.
Sen yap canım bende tatil sonrası belki yaparımSende haklısın canım ben yapayım bari ,
Ne için kullanıyorsun canım ve hangisini bende Alayim diyorum
Ben saç, cilt ve tırnak için olan vitamin hapı kullanıyorum. Çünkü saçım çok yavaş uzuyor ve tırnağım musluğa bile değse kırılıyordu şimdi onlar geçti.Sende haklısın canım ben yapayım bari ,
Ne için kullanıyorsun canım ve hangisini bende Alayim diyorum
TamamcanimmrSen yap canım bende tatil sonrası belki yaparım
Ya canım bana da özelden söyler misin kullandığını. Ben de saclarim hızlı uzasin ve tırnaklarım güçlü olsun diye almak istiyorum.Ben saç, cilt ve tırnak için olan vitamin hapı kullanıyorum. Çünkü saçım çok yavaş uzuyor ve tırnağım musluğa bile değse kırılıyordu şimdi onlar geçti.
Annem de kadınlar için olan multivitamin kullanıyor. Daha enerjik olabilmek için. Onun içinde bütün b vitaminleri var ekstra vitaminlerde var.
Bir de omega 3 6 9 kullanmıştık o da kilo vermemiz de bize baya destek olmuştu. Ben sabah aç karna içiyordum iştahımı kesiyordu. Annemde de dizinde eklemlerindeki ağrılara çok iyi gelmişti ağrılar azaldı demişti.
Bazı reklamlarda çıkan vitamin ilaçlarını kullandığımızda oldu ama ben ve annem onların enerji verdiğini görmedik.
Annem hiç şeker tüketmez mesela ben yılda bir kez bile ağzına şeker attığını görmedim. Şeker enerjisini düşürüyor diyemem.
D vitamini düşüktü bende ilaçla şuan çıktı bir nebze , kan tahlili tekrar eylülde vereceğim.b12 vermişti bana da ama düzenli içmedim şimdi 1 kutu var onu bitireyim eylüle kadaraypare ackerman daha çok ne için kullanmayı düşünüyorsun.
Mesela ben kan tahlili yaptırdım doktorun verdiği ilaçlarım ve şuan b12 iğnem var, vuruluyorum hergün. Kan tahlili yaptırıp vücudun eksik olduğu vitamin hapı alsan daha sağlıklı olur gibime geliyor. D vitamini eksikliği mesela terlemeyi artırabiliyormuş, kilo vermeyi durduruyormuş. Bunlara göre alman sağlığın açısından daha iyi.
Olmuyo ya orayi buldm da baska seyler diyo simdi hamilelk tkvimi eklemeye calisiuoKendi resmine tıkla altta hesap detayları yazıyor onu tıkla sonra aşşağı doğru in özel başlık yazıyor canım
Saç gerçekten beni de bitiren bir olay bir ara hergün bir bardak havuç suyu içiyordum etkisi var ama bu sefer tüm vücut tüylenmeye başladı. Ama yazdıklarım bende baya fark yarattı. Tabi kişiden kişiye değişir ama umarım sanada iyi gelir.D vitamini düşüktü bende ilaçla şuan çıktı bir nebze , kan tahlili tekrar eylülde vereceğim.b12 vermişti bana da ama düzenli içmedim şimdi 1 kutu var onu bitireyim eylüle kadareylül-ekim zaten tekrardan vericem ben saçım uzasin diye de istiyorum
Dur kız korkutma beni sıfır beden olmaya çalışırım olmamda zaten![]()
ben 67yim hem pazartesiye 66 yı görebilirim . Adet olcam onun şişliği var.
Takım normal değildi dün![]()
Ayyy bende o filmin adını anımsamaya çalışıyordum kaç gündür adı neydi filmin :)
Canm şuan ekranın sağ en üst köşesinde senin minik resmin var ya ona bir kez dokun yazılar çıkıyor arkadaşlarımın aktivitesiOlmuyo ya orayi buldm da baska seyler diyo simdi hamilelk tkvimi eklemeye calisiuo![]()
Yazdmmm tm oldu dimi baska seyler soruyodu ayarladm onlaridaCanm şuan ekranın sağ en üst köşesinde senin minin resmin var ya ona bir kez dokun yazılar çıkıyor arkadaşlarımın aktivitesi
Tüm mesajların
Hesapdetaylarim
Diye alt alta yazılar çıkacak onların içinde
"hesap detaylarım" yazısına tıkla bu sefer yeni ekran açılıyor aşşağı doğru yazılar var assagida doğru kaydır ekranı bak " özel başlık " yazıyor oraya yazıcaksın kuzum
Deneyeceğim canım yaa hadi inşallahSaç gerçekten beni de bitiren bir olay bir ara hergün bir bardak havuç suyu içiyordum etkisi var ama bu sefer tüm vücut tüylenmeye başladı. Ama yazdıklarım bende baya fark yarattı. Tabi kişiden kişiye değişir ama umarım sanada iyi gelir.