Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

🤣 Tuğba sesli gülüyorum çünkü aklıma ne geldi :KK70: biri bana bunu yazmıştı yaa 🤣 hani hayr dedikçe açıkladıkça hayır sen bana soktun lafı diye tutturdu sonra kaç kişi akşama kadar uğraştk da gene de olmadı topluca ceza alana kadar üstümden alamamıştik ahahaahaa :KK70:
:KK70::KK70:
Ayy bol aksiyonlu bi gündü o günde
Siz sosyal medyadanda takiplesiyodunuz sildi mi ordan seni 😂

Ayy bide yapabilsem ne güzel yapardım şimdi de zor geliyor ya.1 ayda 3 cm kalça inceltebilir miyim sence
Tabikide incelir 3 cm ne ki 30 day fit diue program var orda bölgesel hareketler gosteriyo tavsiye ederim bn hepsini birden yapiyodum azar azar baya farkediuo

Kızlar günaydınn. Dün doğru düzgün yazamadım sizee. Reglime daha 3 gün var ama dün ağrıdan iki büklüm kaldım. Üstüne almanyadan kuzenlerim geldi ailecek, bebişi de görmek istiyolardı davet ettiler hayır diyemedim. Babam gelip aldı, dedim en azından çakılla ilgilenirler. Allahim bir curcuna ev çok kalabalıktı. Üstüne akşam yemeğinden sonra babam sürpriz yapmış yarın evlilik yıldönümümüz bizim pasta almış hem de 2 tane. Ve ben 1 dilim pasta yemiş olabilirim, göğüslerim yine yara oldu çok acıyolar tatlı diye ölüyordum kaç gündür. :KK43: en azından p.tesiye kadar toparlarım dedim. Gece de geç geldik baya eve direk uyudum. Bugün daha iyiyim ama ağrım az baya. Hem ip atlıcam, hem de akşamüstü yürüyüşe çıkcaz. Yarış olayını da çok sevdim, B Baharyagmuru35 bu hafta seni yakalayamayabilirim zaten çünkü regli var, tabi inşallah zamanında olursam.
Ben çok yavaş veriyorum bakalım cnm 🤣

Tabikide incelir 3 cm ne ki 30 day fit diue program var orda bölgesel hareketler gosteriyo tavsiye ederim bn hepsini birden yapiyodum azar azar baya farkediuo
Aslında hedefim için 4 cm lazım ama bizim takımdan bir ablamiz 5cm incetmis indireyim bakalım bakarsın benim de incelir

Selam kızlar .
Adetim 5.günü ama 2.gunu gibi cok 😓haftada 1 kez denize gidiyoruz ona da gidemedik.bugun böyle olunca . Kediyi veterinere götürdük yine iğne için filan . Hala tam iyileşmedi . Maddi olarak iğneler de zorlamaya başladı . Yarın ara verelim pazartesi konusalim bazen 7 bazen 10 gun sürüyor dedi doktor her gittiğimizde 50 50 gidiyor . Kedicik de hala tamamen iyileşmedi ..
Moralim Çok bozuk ..

Selam kızlar .
Adetim 5.günü ama 2.gunu gibi cok 😓haftada 1 kez denize gidiyoruz ona da gidemedik.bugun böyle olunca . Kediyi veterinere götürdük yine iğne için filan . Hala tam iyileşmedi . Maddi olarak iğneler de zorlamaya başladı . Yarın ara verelim pazartesi konusalim bazen 7 bazen 10 gun sürüyor dedi doktor her gittiğimizde 50 50 gidiyor . Kedicik de hala tamamen iyileşmedi ..
Moralim Çok bozuk ..
İnşallah kendine gelir canım neyi var kedinin. Sen de bu kadar olumsuz düşünerek canını sıkma olumsuz dusubdukce olumsuzu cagirirsin pozitif düşün hep. Kedin iyileşecek insallah

Selam kızlar .
Moralim Çok bozuk ..
Cok gecmis olsn cnm neyi var kedinin ? Hava degisiminden dir seninde stres yapma

Back
X