- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.661
Tamam kız sen 5 ayda ver sağlam ver niye kızdın bu kadar eeeyyyy 14.takim kaptaninizi ne hale getirdiniz hep sizin yuzunuzdenYok 5 ay![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kız sen 5 ayda ver sağlam ver niye kızdın bu kadar eeeyyyy 14.takim kaptaninizi ne hale getirdiniz hep sizin yuzunuzdenYok 5 ay![]()
Yapmışsın kuzum❤ ayy bakıp hevesleniyim bende
şuan ilk hedefim 60a vede edip 59u görmek
![]()
Olacak olaacaaakkkkAz kaldi![]()
Bn kacla oluyom bi hesaplasanaSimdi herkes kac kiloyla mezun oluyorum demeye başlayacak![]()
Nöööövvvv hayir tsbikiiiBu kız bana lafmı soktu![]()
Tuğba sesli gülüyorum çünkü aklıma ne geldi
biri bana bunu yazmıştı yaa
hani hayr dedikçe açıkladıkça hayır sen bana soktun lafı diye tutturdu sonra kaç kişi akşama kadar uğraştk da gene de olmadı topluca ceza alana kadar üstümden alamamıştik ahahaahaa
![]()
Hesaplamiyaaammm işteBn kacla oluyom bi hesaplasana
Nöööövvvv hayir tsbikiii![]()
10 kilo hedef koydum 3 ü gitti kaldi 4Hesaplamiyaaammm işte![]()
O hesaplama nasıl yapılıyor mesela diyor ya hedef kilosunun %80ine ulaşmalıdır nasıl hesaplıyoruz?Hesaplamiyaaammm işte![]()
Sorumun cevabını aldım demek ki ben %92sine ulasmisim hedefin10 kilo hedef koydum 3 ü gitti kaldi 4yüzde 70 le mezun olunuyodu dimi
Ay şaka tabiki 53 e ladar devaaam
Sorumun cevabını aldım demek ki ben %92sine ulasmisim hedefin![]()
Oldum bile ben dünyardmci oldugum icin mutluyum ama bnden once mzun olcakmissin uzuldum
![]()
Marttan beri gına geldi diyet psikolojisinden bide ekstra geriliyorum sanki böyle daha iyi verecem gibineden oldun ama neden
![]()
Aa evet uzun sure diyet yapinca insan sıkıyo bunaliyo bide heves falan da kalmiyo iste o zamanlarda spor en iyisiMarttan beri gına geldi diyet psikolojisinden bide ekstra geriliyorum sanki böyle daha iyi verecem gibi![]()
Ayy bide yapabilsem ne güzel yapardım şimdi de zor geliyor ya.1 ayda 3 cm kalça inceltebilir miyim senceAa evet uzun sure diyet yapinca insan sıkıyo bunaliyo bide heves falan da kalmiyo iste o zamanlarda spor en iyisi![]()
Tabikide incelir 3 cm ne ki 30 day fit diue program var orda bölgesel hareketler gosteriyo tavsiye ederim bn hepsini birden yapiyodum azar azar baya farkediuoAyy bide yapabilsem ne güzel yapardım şimdi de zor geliyor ya.1 ayda 3 cm kalça inceltebilir miyim sence
Ben çok yavaş veriyorum bakalım cnmKızlar günaydınn. Dün doğru düzgün yazamadım sizee. Reglime daha 3 gün var ama dün ağrıdan iki büklüm kaldım. Üstüne almanyadan kuzenlerim geldi ailecek, bebişi de görmek istiyolardı davet ettiler hayır diyemedim. Babam gelip aldı, dedim en azından çakılla ilgilenirler. Allahim bir curcuna ev çok kalabalıktı. Üstüne akşam yemeğinden sonra babam sürpriz yapmış yarın evlilik yıldönümümüz bizim pasta almış hem de 2 tane. Ve ben 1 dilim pasta yemiş olabilirim, göğüslerim yine yara oldu çok acıyolar tatlı diye ölüyordum kaç gündür.en azından p.tesiye kadar toparlarım dedim. Gece de geç geldik baya eve direk uyudum. Bugün daha iyiyim ama ağrım az baya. Hem ip atlıcam, hem de akşamüstü yürüyüşe çıkcaz. Yarış olayını da çok sevdim, B Baharyagmuru35 bu hafta seni yakalayamayabilirim zaten çünkü regli var, tabi inşallah zamanında olursam.
Aslında hedefim için 4 cm lazım ama bizim takımdan bir ablamiz 5cm incetmis indireyim bakalım bakarsın benim de incelirTabikide incelir 3 cm ne ki 30 day fit diue program var orda bölgesel hareketler gosteriyo tavsiye ederim bn hepsini birden yapiyodum azar azar baya farkediuo
İnşallah kendine gelir canım neyi var kedinin. Sen de bu kadar olumsuz düşünerek canını sıkma olumsuz dusubdukce olumsuzu cagirirsin pozitif düşün hep. Kedin iyileşecek insallahSelam kızlar .
Adetim 5.günü ama 2.gunu gibi cokhaftada 1 kez denize gidiyoruz ona da gidemedik.bugun böyle olunca . Kediyi veterinere götürdük yine iğne için filan . Hala tam iyileşmedi . Maddi olarak iğneler de zorlamaya başladı . Yarın ara verelim pazartesi konusalim bazen 7 bazen 10 gun sürüyor dedi doktor her gittiğimizde 50 50 gidiyor . Kedicik de hala tamamen iyileşmedi ..
Moralim Çok bozuk ..
Cok gecmis olsn cnm neyi var kedinin ? Hava degisiminden dir seninde stres yapmaSelam kızlar .
Adetim 5.günü ama 2.gunu gibi cokhaftada 1 kez denize gidiyoruz ona da gidemedik.bugun böyle olunca . Kediyi veterinere götürdük yine iğne için filan . Hala tam iyileşmedi . Maddi olarak iğneler de zorlamaya başladı . Yarın ara verelim pazartesi konusalim bazen 7 bazen 10 gun sürüyor dedi doktor her gittiğimizde 50 50 gidiyor . Kedicik de hala tamamen iyileşmedi ..
Moralim Çok bozuk ..