- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.141
kızlar bugün kendimi iyi hisstmiyorum aşırı bir baş ağrım var yattım ama çocuk olunca dinlenemiyor insan allah beterinden saklasın ama bugün hiç iyi değilim ...
kızlarr bende çıkıyımm artıkın mesaim dolduuu halim hiç yok bugünnn
KAPTANNIMM SANA MSJ ATICAKTIM MSJ KUTUN DOLUYMUŞŞŞŞŞ ATAMDIMMM
hepinize kalorisiz ve iyi akşamlar kızlarrrr
kızlarr bende çıkıyımm artıkın mesaim dolduuu halim hiç yok bugünnn
KAPTANNIMM SANA MSJ ATICAKTIM MSJ KUTUN DOLUYMUŞŞŞŞŞ ATAMDIMMM
hepinize kalorisiz ve iyi akşamlar kızlarrrr
gecmiş olsun canım..
ben geldim milllettt heeyyyy
ocağa tavuk koydum haşlanıyo içine patates de attım bgnkü menüm haşlanmıs tavukkk yupppiii tavugu cok severim de ben
bu arada bnm filmim hala bitmedi.müstakbel görümce adayımla sohbet ettik baya msnde
iiimiş bende çok severim tavuğu ama haşlamıyorum salçalayıp fırın poşetine koyuyorum soora fırına
bak canımistedi şimdi yarın yapam bari
rahatladı valla
bu arada bnm facedeki nazmiye sensn di mi yanlış olmasın da:)
ben dün film izliodum yarım kalmıştı onu bitireyim bari:) hem vakit geçer acıkmam
benim ben gece uyku tumadı herkeze arkadaşlık teklif ettim
ay benle çıkarmısın gibi oldu bu ya ha ha ha hah
geçmiş olsun :26:kızlar bugün kendimi iyi hisstmiyorum aşırı bir baş ağrım var yattım ama çocuk olunca dinlenemiyor insan allah beterinden saklasın ama bugün hiç iyi değilim ...
canım ya noluyo sana böyle geçmiş olsun annenlerdemiydin sen yoksa benmi yanlış hatırlıyorum yanındalarsa söyle kız baksınlar azcık yusufçuğa sende dinlen :94::94:
bu arada akşam senin faceni ara ara bi hal oldum meğer öznur bizim çatlakmış bende iki ismin var sanıyorum:26::26: sonunda buldum ama sorada bizim takımda kimi gördüysem ekledim
ne arkadaş canlısı oldum ben yarabbim
ben de hazır tavuk harcı alıp fırına koyuodm poşetle çok gzl oluyo knorrunki.baharatlı olan:))
ama hafif olsun diye bgn haşladım:)
geçmiş olsun :26:
hani benn hani bennn
evet fırında pek diet yemeği gibi olmuyo ama biz hem lezzetli olsun hem kilo aldırmasın istiyoruz
çok şeymi istiyoruz acep
tatlım aslının arkadaşlarında bitane öznur vardı ama emin olamadım sorup öle eklim dedim sensen hemen ekliyoooorum
kızlar iyi kaynatmışsınız gene bende eve yeni geldim yemek falan yedim hemen oturdum pc nin başına
menüm
sabah. çay 1 kaşık bal peynir domates salatalık haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
ara öğün karpuz
öğle ton balığı salata şehriye çorbası
ara öğün 3 kaşık dondurma limon ve vişne dayanamadım çoook sıcak havalar
akşam 5 kaşık taze fasulye yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim
bu arada kızlar bişi sorcam ben bu hafta yeni başladım ya diyete pztsi günü cuma sabah tartılcam o kilomu hemen paylaşıcam tabi sizle bu hafta listeye yeni üye olarak mı gircem
kaptanceyzim onu başlangıç kilon olarak kabul edücük
ayy heycan bastı hee
hımm iyi o zaman ama beni hesaplamaya almasın toplam kiloda derecemizi düşürürüm bu ağırlıkla valla kiloda vermemiş gözükücem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?