Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr bende çıkıyımm artıkın mesaim dolduuu halim hiç yok bugünnn
KAPTANNIMM SANA MSJ ATICAKTIM MSJ KUTUN DOLUYMUŞŞŞŞŞ ATAMDIMMM

hepinize kalorisiz ve iyi akşamlar kızlarrrr

kızlar bugün kendimi iyi hisstmiyorum aşırı bir baş ağrım var yattım ama çocuk olunca dinlenemiyor insan allah beterinden saklasın ama bugün hiç iyi değilim ...

gecmiş olsun canım..

ben geldim milllettt heeyyyy
ocağa tavuk koydum haşlanıyo içine patates de attım bgnkü menüm haşlanmıs tavukkk yupppiii tavugu cok severim de ben
bu arada bnm filmim hala bitmedi.müstakbel görümce adayımla sohbet ettik baya msnde

kızlarr bende çıkıyımm artıkın mesaim dolduuu halim hiç yok bugünnn
KAPTANNIMM SANA MSJ ATICAKTIM MSJ KUTUN DOLUYMUŞŞŞŞŞ ATAMDIMMM

hepinize kalorisiz ve iyi akşamlar kızlarrrr

hadin iyi akşamlar tatlım sende kalorilerden uzak dur yarın cuma haaaaaaaa

iiimiş bende çok severim tavuğu ama haşlamıyorum salçalayıp fırın poşetine koyuyorum soora fırına
bak canımistedi şimdi yarın yapam bari

iiimiş bende çok severim tavuğu ama haşlamıyorum salçalayıp fırın poşetine koyuyorum soora fırına
bak canımistedi şimdi yarın yapam bari

ben de hazır tavuk harcı alıp fırına koyuodm poşetle çok gzl oluyo knorrunki.baharatlı olan:))
ama hafif olsun diye bgn haşladım:)

rahatladı valla
bu arada bnm facedeki nazmiye sensn di mi yanlış olmasın da:)
ben dün film izliodum yarım kalmıştı onu bitireyim bari:) hem vakit geçer acıkmam

benim ben gece uyku tumadı herkeze arkadaşlık teklif ettim
ay benle çıkarmısın gibi oldu bu ya ha ha ha hah

kızlar bugün kendimi iyi hisstmiyorum aşırı bir baş ağrım var yattım ama çocuk olunca dinlenemiyor insan allah beterinden saklasın ama bugün hiç iyi değilim ...
geçmiş olsun :26:

hani benn hani bennn

evet fırında pek diet yemeği gibi olmuyo ama biz hem lezzetli olsun hem kilo aldırmasın istiyoruz
çok şeymi istiyoruz acep

zaten hep güzel şeyler kilo aldırıyor( neyse ben şu tavugun suyuna bi çorba yapıım bari grsz kızlar:)

kızlar iyi kaynatmışsınız gene bende eve yeni geldim yemek falan yedim hemen oturdum pc nin başına
menüm
sabah. çay 1 kaşık bal peynir domates salatalık haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
ara öğün karpuz
öğle ton balığı salata şehriye çorbası
ara öğün 3 kaşık dondurma limon ve vişne dayanamadım çoook sıcak havalar
akşam 5 kaşık taze fasulye yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim
bu arada kızlar bişi sorcam ben bu hafta yeni başladım ya diyete pztsi günü cuma sabah tartılcam o kilomu hemen paylaşıcam tabi sizle bu hafta listeye yeni üye olarak mı gircem

çorbamı da yaptım babamlar için de pilav koydummm oohhh misss:)) birazdan yemek yicez kızlar pilav pişsin de:)) ayy acıkmısım baya sanırsam yemek diince mutlu oldum bir an..ve limonlu vişneli dondurmaaaaa canım cekti yaa.vişneli deil de limonlu

kaptanceyzim onu başlangıç kilon olarak kabul edücük

ayy heycan bastı hee

öznur kıs çinin yemek kültürü bize benziyomuş aslında biraz her yemeğin yanında pilav varmış.........

öle köpek kedi eti yiyen görmedim diyo kardeşim biz öle biliyoduk...

hımm iyi o zaman ama beni hesaplamaya almasın toplam kiloda derecemizi düşürürüm bu ağırlıkla valla kiloda vermemiş gözükücem:26:

efendime söliiimm cipler kolalar dondurmalar.. hepsinin çetelesini tutuyorum haberin olaaaa
sorada yok efendim kilo veremedim falan en son zindana göndermiştim seni ekmek ve su verin demiştim dondurma nerden çıktııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…