Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptan yarın annemlerde olacam belki gelemem kilo bildirimi yapam 64.300 arkadaşta tartıldım bu hafta miğde bulantısından pek bişede yiyemedim ama regl şişkinliği sanırım bide tok tartıldım 200 gr vermişim bi 64 olamadım yaaa...............

höüfff stress başladı bendede bi an önce 50lerde olsam yaa

şimdı ben taaa ortaokula giderkende tombiktim son sınıfta. bi kot pantolonum var hala duruyo ve çok seviyorum zaten 2 kere giyebildim hızlı kilo artışından sora sığamadım içine hedefim ona girmek 30 beden oda. o yaşlardayken tahminen 55 kiloydum. acaba girebiler miyim ki zayıflayınca:26:

selam canlarım.

bugün yediklerim.

sabah mini paket çizi arkadaşlarla paylaşılarak yendi

öğle 2 domates yarım salatalık

saat 4 te 2 lahmacun 1 olaydı eyiydi ama çok açtım
ayran

şimdi 5 tane erik

çok dengesiz besleniyorum evet ama gidecem diye eve sebze almayınca böle oldu. neyse istanbula gidince güzel olacak inşallah. hem spor hem diyet hemde hapımı kullanacam.

daha valizimi hazırlaycamm.çok iş var ya üfff. yetemiyorum tek başıma yaa okuldan sonrada banka işleriyle uğraştım. tek de olsan aynı işler oluyor ve ben şimdiden bıktım bu şeylerden daha 1 yıl daha nasıl geçecek..evlenmden önce zaten alışıktım erkek işlerine ama evlendikten sonra bu hale geri dönmek attan inip eşşeğe binmek gibimmm ya neyse dertliyim.

nasıl ya ben 30 beden giyiorum boyum kısacık olmasına ragmen kalıbı küçüktür onun

en azından kalorileri sınırı aşmaz
bende biraz önce lapamı yedim. yeşil çayımı içicem şimdi
ouff bugün hiç spor yapmadım cnm istemiyo gibi. psikolojikman yerleri temizliyorum. annem 1 haftadır çok çok agrasif sinirli,nerde görse laf çarpıtır oldu.artık evdede durmak istemiyorum yaa nolur sanki bi işe girsem yaaaaa

efendime söliiimm cipler kolalar dondurmalar.. hepsinin çetelesini tutuyorum haberin olaaaa
sorada yok efendim kilo veremedim falan en son zindana göndermiştim seni ekmek ve su verin demiştim dondurma nerden çıktııı

arada kaçamak yapıyorum ben tam zindanlığım

kızzz urbi ses ver yinemi dondurma yiyosun hııı

yok kız yemiyorum dondurma artık yemem fena azar işittim

kızlar pirinçi yaptım pek taadı tuzu yok bi yerden sora bayıyo ama umarım işe yarar

guzuceylanım ben bugün 3 öğün yidim onu 1 öğünde sade yidimdiğer öğünde yoğurtludiğer öğündede baharatlı

kabak daha feci geçti bnm için bu lapa şeysi hiç tınlamadı bile

yarında deniycem pirinç şeysini evde pirinç yok tırsmaktan annemin yanına yaklaşamıyorum:18: söyleyememde pirinç yok diye bu aralar fena kükrüyo:18: kırık pirinç var onla idare etcem artık

biraz kendime geldim,ağrı kesici şükür biraz iyi geldi kafam resmen bir tondu,yarın kocacığım geliyor çok şükür kesin dönüş olacak ama 29 unda tekrar gidcek ama çok şükür hasret bitiyor .........

yarın evime dönücem artık dyetime 4 elle sarılıcam allah annemden bin kere razı olsun ama diyet yalnızken daha iyi yapılıyor sorun şu anacığım yemekleri çooooooooooook lezzetli yapıyor herkesin annesi güzel yapar ama anamın yemekleri yüzlerce insan tarafından onaylanmış bir lezzet onun için diyet burda benim için çok zor ..........

pirin lapası falan yazıyor geçmişi okumak zoruma gidiyor biri bana açıklasın nolaaaaaarrrrr

hemencik duruma el atiimm.
bu pirinç lapası şeysi 2 günlük bi diyet 3 anaöğündede tüketiyosun
amacı regl zamanlarında ki ödemi attırıyomuş ama yarın kilo bildirimi olduğu için bugün ve yarın devam edicem

ortalama 1-2 kilo gidiyomuş prenseste denemiş onaylı yaniii

bide herkes bu lapayı farklı anlatıyo ama ben kafama göre yapıyorum kimisi süt tüketilmemesi gerekli vs diyo. bugün sırf ne yicem derdi olmasın diyede lapa yedim aslında moralmanda bozuğum mutfakta çok dolaşıp azarı yemiyimde diye gitmedim fazla

insan annesinin yanında çok rahat eder ama ev gibisi yok. neden ben bunun keyfini süremiyorum hiç bilmiyorum. uzaklaşmak istiyorum. özleyeceğim kimsede olmaz eminim. daha önce küçük ayrılıklar başıma geldi evde birileri eksik olduğunda hiçte özlemedim aramadım kimseyi. herkes bireysel ortak bişi pek yok umarım ilerde bigün evlenecek olduğum kişinin akraba ilişkileri iyi olurda bende ayşe abla gibi olurum ne güzel hiç şikayet bile etmiyo paso temizlik yapmasına rağmen

çarşamba günüü mesaj sayılarımızz.
prenses 21
roseberry 2 izinli
emidaf 27
selinay 16
nazco 10
çatlakkemmik 26
pinkcat 10
triptofan 27
aynalar 16
irras 21iras kendi rekorunu kırdı.
aysen 5zinlii
urbi 5(kız bide deneme haftasındasın bu ne
fatta83 nerde izinli mii çok unutkanımm bugünlerde.

girersin girersin bence şuanda da girebilirsin ama sanırım seninde leğen kemiklerin geniş amaaaaaaan dert ettiğin şeye bak 1 ay sonra istediğin kiloya düşersin zaten ...
ben eklemek istedin ama bulamadı bu isimden nedenkine

canım oğlumun resmi var mavi gömlekli 1 yaşında ki resmi ....

sadece 3 öğün pirinç lapası mı şetttirceeezzzzz...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…