- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.161
öznur kıs çinin yemek kültürü bize benziyomuş aslında biraz her yemeğin yanında pilav varmış.........
öle köpek kedi eti yiyen görmedim diyo kardeşim biz öle biliyoduk...
kaptan yarın annemlerde olacam belki gelemem kilo bildirimi yapam 64.300 arkadaşta tartıldım bu hafta miğde bulantısından pek bişede yiyemedim ama regl şişkinliği sanırım bide tok tartıldım 200 gr vermişim bi 64 olamadım yaaa...............
höüfff stress başladı bendedebi an önce 50lerde olsam yaa
şimdı ben taaa ortaokula giderkende tombiktim son sınıfta. bi kot pantolonum var hala duruyo ve çok seviyorum zaten 2 kere giyebildim hızlı kilo artışından sora sığamadım içinehedefim ona girmek 30 beden oda. o yaşlardayken tahminen 55 kiloydum. acaba girebiler miyim ki zayıflayınca:26:
selam canlarım.
bugün yediklerim.
sabah mini paket çizi arkadaşlarla paylaşılarak yendi
öğle 2 domates yarım salatalık
saat 4 te 2 lahmacun 1 olaydı eyiydi ama çok açtım
ayran
şimdi 5 tane erik
çok dengesiz besleniyorum evet ama gidecem diye eve sebze almayınca böle oldu. neyse istanbula gidince güzel olacak inşallah. hem spor hem diyet hemde hapımı kullanacam.
efendime söliiimm cipler kolalar dondurmalar.. hepsinin çetelesini tutuyorum haberin olaaaa
sorada yok efendim kilo veremedim falanen son zindana göndermiştim seni ekmek ve su verin demiştim dondurma nerden çıktııı
kızzz urbi ses ver yinemi dondurma yiyosun hııı
kızlar pirinçi yaptım pek taadı tuzu yok bi yerden sora bayıyo ama umarım işe yarar
arada kaçamak yapıyorum ben tam zindanlığım
yok kız yemiyorum dondurma artık yemem fena azar işittim
yarın evime dönücem artık dyetime 4 elle sarılıcam allah annemden bin kere razı olsun ama diyet yalnızken daha iyi yapılıyor sorun şu anacığım yemekleri çooooooooooook lezzetli yapıyor herkesin annesi güzel yapar ama anamın yemekleri yüzlerce insan tarafından onaylanmış bir lezzet onun için diyet burda benim için çok zor ..........
pirin lapası falan yazıyor geçmişi okumak zoruma gidiyor biri bana açıklasın nolaaaaaarrrrr
......
yarın evime dönücem artık dyetime 4 elle sarılıcam allah annemden bin kere razı olsun ama diyet yalnızken daha iyi yapılıyor sorun şu anacığım yemekleri çooooooooooook lezzetli yapıyor herkesin annesi güzel yapar ama anamın yemekleri yüzlerce insan tarafından onaylanmış bir lezzet onun için diyet burda benim için çok zor ..........
pirin lapası falan yazıyor geçmişi okumak zoruma gidiyor biri bana açıklasın nolaaaaaarrrrr
höüfff stress başladı bendedebi an önce 50lerde olsam yaa
şimdı ben taaa ortaokula giderkende tombiktim son sınıfta. bi kot pantolonum var hala duruyo ve çok seviyorum zaten 2 kere giyebildim hızlı kilo artışından sora sığamadım içinehedefim ona girmek 30 beden oda. o yaşlardayken tahminen 55 kiloydum. acaba girebiler miyim ki zayıflayınca:26:
ben eklemek istedin ama bulamadı bu isimden nedenkine
hemencik duruma el atiimm.
bu pirinç lapası şeysi 2 günlük bi diyet 3 anaöğündede tüketiyosun
amacı regl zamanlarında ki ödemi attırıyomuş ama yarın kilo bildirimi olduğu için bugün ve yarın devam edicem
ortalama 1-2 kilo gidiyomuş prenseste denemiş onaylı yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?