- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.181
girersin girersin bence şuanda da girebilirsin ama sanırım seninde leğen kemiklerin geniş amaaaaaaan dert ettiğin şeye bak 1 ay sonra istediğin kiloya düşersin zaten ...
canım oğlumun resmi var mavi gömlekli 1 yaşında ki resmi ....
sadece 3 öğün pirinç lapası mı şetttirceeezzzzz...?
slm kızlar evde misafir var bi bakim dedim fadike face aldım inş beğenir
nazco sensin demi faceden bana arkadaşlık gönderen
slm kızlar evde misafir var bi bakim dedim fadike face aldım inş beğenir
nazco sensin demi faceden bana arkadaşlık gönderen
daha valizimi hazırlaycamm.çok iş var ya üfff. yetemiyorum tek başıma yaa okuldan sonrada banka işleriyle uğraştım. tek de olsan aynı işler oluyor ve ben şimdiden bıktım bu şeylerden daha 1 yıl daha nasıl geçecek..evlenmden önce zaten alışıktım erkek işlerine ama evlendikten sonra bu hale geri dönmek attan inip eşşeğe binmek gibimmm ya neyse dertliyim.
oleykineee fadikceyziminde artıkın bir püskeveti var aman pardon faceiözelden gönderde ekliim nolarr nolarr bide kelebekli böcüklü profil resmi yapalım mıı
enemm kim gelmişşş
seninde artıkın bi facesin var yuppiii:119::119::119:
kızlar malesef çıkmam lazım evde misafir var gelirim yine
yanına gliyorum datlum. istabula aşkımaaa....kızz ne valizi nereye gidiyonn bişeymi kaçırdım ben yahuuuuuu
ayyyyyy ayyy artıkın benimde bir fac. varrr yuppiiiii oley teyyyy teyyyy teyyyyy :92::92::92::92:ayyyy duygulandım şimdii
eve bi geldimmmm almış başını gidiyooooo delirdimm tabiii:95::95::95::95::95:
hemen evi toparladımm yemek hazırladım babmla kardeşime masayı topladımmm kişisel bakım yapmam lazımm yaaa offfffff ama hiç halim yok kii yatıp uyuyasım varr wallaaa((
ama yapmam lazımm hafta sonu düğün var daha çantamla ayakkabımı almadım yahuuuu kuaförede uğramadım anca terziye uğradımmm yarın hem kuaföre uğramam lazım hemde alışveriş yamma lazımm hıı bide terziye tabiii((
nekadar yoğun birgün olacakkkk benim içinnn şu düğünü bi atlatsaydımm hayırlısıylannnn :))))
çarşamba günüü mesaj sayılarımızz.
prenses 21
roseberry 2 izinli
emidaf 27
selinay 16
nazco 10
çatlakkemmik 26
pinkcat 10
triptofan 27
aynalar 16
irras 21iras kendi rekorunu kırdı.
aysen 5zinlii
urbi 5(kız bide deneme haftasındasın bu ne
fatta83 nerde izinli mii çok unutkanımm bugünlerde.
ay hiç fark etmedim nasıl beş olur akşam hep girdim demekki çok beğeniyorum mesaj yazmıyorum:26:
fadime face mi aldın. hadiii çabuk ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?