Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben öyle yaptım aralardada meyve falan fiştiman :)

slm kızlar evde misafir var bi bakim dedim fadike face aldım inş beğenir
nazco sensin demi faceden bana arkadaşlık gönderen

slm kızlar evde misafir var bi bakim dedim fadike face aldım inş beğenir
nazco sensin demi faceden bana arkadaşlık gönderen

oleykineee fadikceyziminde artıkın bir püskeveti var aman pardon facei özelden gönderde ekliim nolarr nolarr bide kelebekli böcüklü profil resmi yapalım mıı

kızz ne valizi nereye gidiyonn bişeymi kaçırdım ben yahuuuuuu

oleykineee fadikceyziminde artıkın bir püskeveti var aman pardon facei özelden gönderde ekliim nolarr nolarr bide kelebekli böcüklü profil resmi yapalım mıı

enemm kim gelmişşş

seninde artıkın bi facesin var yuppiii:119::119::119:

ayyyyyy ayyy artıkın benimde bir fac. varrr yuppiiiii oley teyyyy teyyyy teyyyyy :92::92::92::92:ayyyy duygulandım şimdii

öznurummm seni mi kırcammm wallaaa yapalımmm kuzuuumm şöyleee böcekli çiçekliiii:98::98::98::98::98::98::98:

ahh kuzum gönderiyimde bana daha gelmedii kaptanımmm gönderiri herallll sabırsızlıklannn bekliyorumm wallaaaa

eve bi geldimmmm almış başını gidiyooooo delirdimm tabiii:95::95::95::95::95:
hemen evi toparladımm yemek hazırladım babmla kardeşime masayı topladımmm kişisel bakım yapmam lazımm yaaa offfffff ama hiç halim yok kii yatıp uyuyasım varr wallaaa ((
ama yapmam lazımm hafta sonu düğün var daha çantamla ayakkabımı almadım yahuuuu kuaförede uğramadım anca terziye uğradımmm yarın hem kuaföre uğramam lazım hemde alışveriş yamma lazımm hıı bide terziye tabiii((
nekadar yoğun birgün olacakkkk benim içinnn şu düğünü bi atlatsaydımm hayırlısıylannnn :))))

müzik dinleyimm bariiii motive olimmm azcıkkkkkkkkkk
tabiside bruno marssss dinlicemmmm
ahh ahhh şu 15 temmuz bi gelseydii de konsere gitseydimmm
wallaa tatilimi bile ona göre ayarladımmmmm

kızz resim isterim düğünden.

ay hiç fark etmedim nasıl beş olur akşam hep girdim demekki çok beğeniyorum mesaj yazmıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…