- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.201
aslı ben tartıyıda bavula koyacam kocamın bu evinde yokmuş. o yüzden şimdi tartılıp sölicem. pek gerçekçi olmayacak bu saatte ama napiimm sabah gelemem o telaşta. akşamda gelemem yarın sanırsam. yarın ben izinli olsamda yoklamayı ertesi gün yazsam oalr mıı? olar olar demi?
yanına gliyorum datlum. istabula aşkımaaa....
kızz resim isterim düğünden.
fadime face mi aldın. hadiii çabuk ver.
:
enemmmmm istanbula b uıraya geliyonnnnnnnnn tey teyyy walla bıu sefer mazeret istemem toplanıp kahvaltı etcezzzz ona göreee:):)
canımkaptan bana fac aldıııııı vericekk gelinceee resimm olmaz mı kuzuu hemennn koycimmm resimlerimii belki kısmetim açılır o zman hııııııııııııııı
tabi inşallah canım yaa. mutlaka görüşelim. benden yana sıkıntı yok kocaya hafif çıtlattım. kk dan arkadaşlarım var ist. da diye. ama aysenin kocası bizimkinden biraz daha sert gibi onu ikna etmek lazım.. leyyyn başka kim var istanbulda .millet güzel mekanlar bilen var mı kahvaltıya. fadik ya bizimki bu sefer cihangirden tutmuş ev. sana yakın mı?
hoouyyy kaptanımm nolarrrr facc. verdeeee girim bakimm artıkkkkk
wuwww cihangirmii ahhhhh balımm çok yakınsınnn bannaaaa ayyyyy çok mutluu oldummm yaaaa ofise bile beklerimm kuzum senii:)))))
kızlarr yarın saçlarıma perma yabtırıyorummmm
aslı ben tartıyıda bavula koyacam kocamın bu evinde yokmuş. o yüzden şimdi tartılıp sölicem. pek gerçekçi olmayacak bu saatte ama napiimm sabah gelemem o telaşta. akşamda gelemem yarın sanırsam. yarın ben izinli olsamda yoklamayı ertesi gün yazsam oalr mıı? olar olar demi?
yaz geldi diziler bitti tv de hiç bişey yok saçma sapan programlar var kocişimde geliyor bol zaman geçiririz artıkın
birara ben yaptırmıştım 6 ay filan dayanmıştı. ama kuaföre gideren beyaz bişe giyme en sevdiğim badim mahvolmuştu. sıvı sürüyolar ya o değince iz kalıyo.
tamam canım sen rapor mu aldın gelecek hafta için bu arada hani bana seminer ödevini gönderecektin
aa nasıl yapalım face de sadece senin duvarında paylaşayım mı? haa çok beğendiler sunumumuzu. ben kendimden de drama örnekleri anlattım uygulattım arkadaşları 1. sınıf çocuğu gibi etkinliklere kattım. çok beğendiler.
tamam canım sen rapor mu aldın gelecek hafta için bu arada hani bana seminer ödevini gönderecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?