- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.221
Listede değilim diye umursamıyordum ya canım. Ondan kaptanımız sorunca bakayım dedim. Dediğin gibi normaldir. Çünkü cidden kahvaltıyı çok güzel yaptım.Canm kahvaltı sonrası da fazla çıkar zaten Bide çay şu vs. De icmissindir hepsi artı çıkarır hemen stres yapma ama maydonoz suyu filan içebilirsin harika ödem atar bide yarın sabah aç karnına tartıl bakalım ne çıkıcak
Yapalım canım. Zencefil toz, taze, kuru hangisi olmalı.1 kuru soğan,1demet maydonoz,çubuk tarçın,zencefil bunları 2lt su ile kaynat ikiye bol 1er litre olarak iki gün içersen inanılmaz ödem attırıyor bunu diyetisyenim vermişti canım 2gun patates detoksu ile bunu içmiştim bende ciddi düşüş yapmisti hatta bede yarın yapsam mı diyorumyani çarşamba ve perşembe yaparsak cuma sabahı çok güzel düşüş görürüz yapsak mı acaba ?
Kök zencefil yazmıştı canım kuru yada taze hangisi varsa bir parça kök zencefil atacaksın patatesleri tuzsuz yağsız yapıcaksın istediğin gibi baharat ekleye bilir ve doyama kadar yiyebilirsin ama tuzsuz yağsız ve yanında peynir yoğurt vs. Hicbir şey yemek yok kesinlikle sade olucak 3 öğün patates aralarda da sadece bu çaylar şu ve 2 tane maden suyu maden suyuda elektro likit dengesini sagliycagi için çok önemli demiştiYapalım canım. Zencefil toz, taze, kuru hangisi olmalı.
Dün 45 dakika bisiklet 30 dakika yürüyüş yaptım canım. Şimdi hemen bisiklete oturuyorum. Sonrada dışarı çıkıp kök zencefil alırım.Kök zencefil yazmıştı canım kuru yada taze hangisi varsa bir parça kök zencefil atacaksın patatesleri tuzsuz yağsız yapıcaksın istediğin gibi baharat ekleye bilir ve doyama kadar yiyebilirsin ama tuzsuz yağsız ve yanında peynir yoğurt vs. Hicbir şey yemek yok kesinlikle sade olucak 3 öğün patates aralarda da sadece bu çaylar şu ve 2 tane maden suyu maden suyuda elektro likit dengesini sagliycagi için çok önemli demiştihadi sabah başlayalım bisiklette yaptn mı ben yaptm 1 saat
bende aynen öyle patlamaya hazır bomba gibiyimKorkuyla bekliyorm kilonu
tabi canım sen listedeymişin gibi düşünaa tüh tamam ozaman canım sen beni aday listesine al yinede menülerimi yazarım
dönemiyomuşum bugün diyetisyene gitcem bakalım kaç kilo çıkcam
sulu yemek söylediğimiz biyer var ama çok iyi değil mecbur kaldıkça ordan söylücem diğer diyetisyene gittiğimde o öğlenleri peynir yumurta ekmek vermişti evden getiriyordum bakalım bu ne verecek
18 20 de randevum kuzum
vallahhh değil kuzumŞaka dimi bu kaptanım. Bence bu şaka.
hee tamam kuzum bende karışıklık olmasın diye şeyettiydimCanm herkes kendi alıntılayıp ekliyor puanını artkbu hafta dan alışalım da haftaya olmucak çünki haftaya da böyle alıntılayarak hepimiz kendimiz ekleriz sorun olmaz
Bende kızı her akşam 18e doğru güneş azalinca parka çıkarıyorum kuzum parktan dönerken bende eksiklerimi alayım yarın yapalımDün 45 dakika bisiklet 30 dakika yürüyüş yaptım canım. Şimdi hemen bisiklete oturuyorum. Sonrada dışarı çıkıp kök zencefil alırım.
hahahha oldu o zaman birlikte takılalımtabi canım sen listedeymişin gibi düşün
bende izine ayrıldım aldım aldım şimdi listeye giremiyorum beraber takılırız
vallahhh değil kuzum
neyse tatlım sen elinden geleni yap ama fazlada çıksan sorun değil benim hatam çünkü karışıklıkta atlamışım
ilk sayfaya geçen haftanın sonuçlarını atıyım dedim cuma kolaylık olsun diye bide ne göreyim senin yanında yazı yok
tamam canım ilk sayfadakini güncelliyorum o zaman ellerine sağlık*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9
Mavi95 76.5~~~73.0
ucukgenclik 66.6~~~64.0
dugi 56.5~~~54.0
kaptinn 59.3~~~56.5
Silent Scream 71.3~~~67.5
antiaging 69.1~~~66.0
cakilinannesi 77.8~~~72
Dlrykc 54.0~~~52
tgb1907 67.7~~~63
SchonerDuft 67.5~~~63.0
laremina0244 70~~~67.0
Verano_porteno 63.6~~~59.0
MrsParanoid 60.9~~~58.9
evet kizlar bayram hedeflerini alalimmmtam 4 hatfa var ona gore bir rakam belirleyin
@tgb1907 liste bitti kuzum
Ben de sen öyle yazınca cuma yarışmasına baktım. Sabit yazıyor. Anam dedim anammmmmmtabi canım sen listedeymişin gibi düşün
bende izine ayrıldım aldım aldım şimdi listeye giremiyorum beraber takılırız
vallahhh değil kuzum
neyse tatlım sen elinden geleni yap ama fazlada çıksan sorun değil benim hatam çünkü karışıklıkta atlamışım
ilk sayfaya geçen haftanın sonuçlarını atıyım dedim cuma kolaylık olsun diye bide ne göreyim senin yanında yazı yok
İnşallah canım bir kilo fazlalık gider. Diğeri de vücut gereksizi atsa yeter.Bende kızı her akşam 18e doğru güneş azalinca parka çıkarıyorum kuzum parktan dönerken bende eksiklerimi alayım yarın yapalım2gunde 2 kilo birden bile atabilirsin
Günaydın canım.Ben yine uyuyordum yeni uyandim geldimkizimla oglen uykusuna yatmıştık
Gunaydin ucuk kız
Kaç çıktığını yazarsın bana kuzum wp tan .aa tüh tamam ozaman canım sen beni aday listesine al yinede menülerimi yazarım
dönemiyomuşum bugün diyetisyene gitcem bakalım kaç kilo çıkcam
sulu yemek söylediğimiz biyer var ama çok iyi değil mecbur kaldıkça ordan söylücem diğer diyetisyene gittiğimde o öğlenleri peynir yumurta ekmek vermişti evden getiriyordum bakalım bu ne verecek
18 20 de randevum kuzum
Şaşırdık mı HAYIRBen yine uyuyordum yeni uyandim geldimkizimla oglen uykusuna yatmıştık
Sen izine ayrildin canim farkinda misin mezun gibi davranmayi birakBen de sen öyle yazınca cuma yarışmasına baktım. Sabit yazıyor. Anam dedim anammmmmm
Keşke dün o kadar 2 tane mısırı yemeseydim dedim. Bir de iyice tuzladım. Tuza olan aşkımı bir günde çıkardım. Pazar günü de sınava giderken. İki sandviç ekmeğinde kaşarlı tost. Üstüne sınav çıkışı 2 çokoprens, 3 hallet, denizde patlamış mısır. Allahtan cevizli sucuk babam aldırmadı kıtlıktan çıkmış gibi onunda bir kalıbını yerdim. Gene bunca oburluğa çok artı sayılmam. Gider gider yarın sabaha 500 gr gitse 2 gün yellow cumla ekstra program yapıcaz. Bir şey kalmıycak. Belki böylesi iyi oldu. Yoksa ben duramazdım. İyilik oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?