Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok güzel sana böyle destek vermesi seni daha da motive eder. Çirkinleştin şişmanladın dese moralin bozulur. Daha çok yiyebilirdin. Çok şanslısın.
Evett eş konusunda gerçekten çok şanslıyımmm. Çok şükür bin şükür varlığınaa

Kızlarr günaydın :)

Dün akşam 30 dk pilates (60) + bu sabah yarım saat HIIT cardio (180) + 10 dakika karın (30) = 270 puan

Mavi95= 600+182.5
yellow girl= 520+180
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5
antiaging=220
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66

blonde ambition buyur canım

Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm biz de habire boğaz sıkıntısı yaşadık bu yil malesf çocuklar birbirinede bulastryor ama ateş insanı maf ediyor çok yorulmuşsundur gece sürekli takip sürekli eklemlere ıslak bez köy derken işede uykusuz gittin kıyamam bide ateş korkutuyor insanı tabi ama düşer bugün ilaçlar etki göstermiştir artk merak etme sen
Insallah hemen toparlar kuzum bizimkide öksürüyor 1 2 gundur hapsirik da var ara ara burnu akiyor
Kış gecsin dedim dedim ama bitmiyor hastalıklar
Geçmiş olsun canım kaçı boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor Bide tuzlu su burnuna yapıyorsan daha çabuk atlar kuzum içiyorsa ıhlamur yap bal kat içine
Kızlar ben sabah su böreğine sarıldım. Acılı müzikler eşliğinde. Üniversite sınavı açıklandı. Kendim sınava girsem bu kadar stresli olmazdım.
Neden kuzum üzüldüm akşam ki muhabbetlerden etkilenmesin umarım çünki bu muhabbetler burda geçtiğinde canı çeken etkilenip diyeti bozan olur kimseyi etkilemeyelim diye herzamn uyarırım ben ama dün kalkıp kendim de bu muhabbeti yaptm ondan etkilediysem çok üzülürüm birde üni sınavına kim girmişti canım?
Sandviç ekmeğinde çıtır çıtır kızarmış patates dilimleri ve mayonezle ketçap bu kadar basit ikili ama bir lezzetli oluyordu. Hergün yiyordum.
yanında sandaviç ekmeği,ketçap ı,mayonezi olmasada patatesi yiyebilceksin bugün fırın tepsisine yağlı fırın kağıdı koyup üzerine patatesleri dilimle fırına sür çok güzel oluyor canım de yoksa uygun haşlama halinden de daha güzel

Evett eş konusunda gerçekten çok şanslıyımmm. Çok şükür bin şükür varlığınaa
Çok sevindim canım kiloda muhteşem ötesi gitmiş❤ eş desteği önemli tam tersi olsa bende daha çok yer bide sen nasl öyle konuşursun diye kavga ederim zaten Allah benim kide hep öyle güzel sözlerle gazladı akıllı adamlar belli oluyor benim ki de zaten 5 kilo versen sana yeter harika oldun çok iyi gidiyosun aşkm azmine hayranım diye diye beni buralara kadar gazladı 75kende 70 kende 5versen yeter diyodu 65ken de 5versen 60olsan yeter diyodu 5 - 5 derken bakalım şimdi 60 olunca ne dicek çok merak tayım ama çok pis gazlıyor yok artk 60a da inemezsin ama in siz vereyiyorum istediğin dòvmeyi gidip yaptrmanada izin vercem dedi çok fazla geldim ondan hızlandım gene zaten dövme hevesini yaptrcaz ama 60 olunca kilo için ne dicek çok merak tayım bu seferde artk gene harika olmuşsun aşkım 5 daha versen yeter demez umarım
Canım o zman detoks yapmalısın vücut direnci kırıp kilo vermeye başlaması için 2günlük detoks şart
blonde ambition canım yaptın mı tadı çok güzel olmuş suyun bayıldım. Ben reyhan şerbeti yapmıştım. Onun tadı daha acıydı.
Evt canım hadi hayırlı olsun tartıldın mı?

Kesinlikle çok önemli eş desteğiii. Bana seni artık beğenmiyorum deseydi bunalıma girerdim kesin, sonra daha da çok yerdim belki dee. Ama dediğin gibi akıllı adamlar. Gönüllerinde varız sonuçtaa, destek olacaklar ki eşleri mutlu olsun, evlilikleri mutlu olsunn. Benim güzel karım desinlerrr. sen de maşallahhh çok güzel kilo verdim bence demez artık 5 kilo daha diyee. Çok güzelsin dicekk

kızlar hepinize teşekkürler iş yerindeki işleri toparlayım dedim belki ateşi yükselirse çıkabiliyim diye
eklem yerlerine ıslak bez hiç kabul etmezdi dün babasıyla ikisini yatırdım ikisinede koyunca oyuna çevirdi koy anne koy buyayada koy onun çok faydasını gördüm. okulda keyfi yerindeymiş neyse ki

geçmiş olsun kuzum neyi var

Geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım benim ❤inşlh darısı senin başına ☺ bebeğin ne kadar dı canım ?

Selamlar kızlar nasılsınız ben dünden bugüne 300 gramı daha bırakıp gelmişim
harikasın canım bende detos girdim cuma sabahı detok tan çıkmış ve 61.5 olmuş olmayı umud ediyorum bende inşallah detoks bitişi seni yakalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…