- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.401
Evett eş konusunda gerçekten çok şanslıyımmm. Çok şükür bin şükür varlığınaaÇok güzel sana böyle destek vermesi seni daha da motive eder. Çirkinleştin şişmanladın dese moralin bozulur. Daha çok yiyebilirdin. Çok şanslısın.
ödemmiş ödemmişHadi bakam hizli iner en azindsn yerlesik kilo olamaz ysni onlar
71,7Belli olmaz merakla bekliyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm2-3 kere öksürdü boğazda sıkıntı var sanırım
kaç aydırhastalanmıyordu o yüzden evde açılmış ilaçlarda çok etki göstermedi
gece en son 3 gibi fitil vermek zorunda kaldım ondan sonra düşmeye başladı
Geçmiş olsun canım kaçı boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor Bide tuzlu su burnuna yapıyorsan daha çabuk atlar kuzum içiyorsa ıhlamur yap bal kat içineInsallah hemen toparlar kuzum bizimkide öksürüyor 1 2 gundur hapsirik da var ara ara burnu akiyor
Kış gecsin dedim dedim ama bitmiyor hastalıklar
Neden kuzum üzüldüm akşam ki muhabbetlerden etkilenmesin umarımKızlar ben sabah su böreğine sarıldım. Acılı müzikler eşliğinde. Üniversite sınavı açıklandı. Kendim sınava girsem bu kadar stresli olmazdım.
yanında sandaviç ekmeği,ketçap ı,mayonezi olmasada patatesi yiyebilceksin bugünSandviç ekmeğinde çıtır çıtır kızarmış patates dilimleri ve mayonezle ketçap bu kadar basit ikili ama bir lezzetli oluyordu. Hergün yiyordum.
75 Olmasından daha iyi değil mi kuzumödemmiş ödemmiş71,7 çıktım
71,7
Çok sevindim canım kiloda muhteşem ötesi gitmişEvett eş konusunda gerçekten çok şanslıyımmm. Çok şükür bin şükür varlığınaa
Canım o zman detoks yapmalısın vücut direnci kırıp kilo vermeye başlaması için 2günlük detoks şartGünaydın arkadaşlar kilolar bende yapisti galiba ben sürekli kosturuyorum is ev çocuk ama kilolar gitmiyor anladım yogun kosusuturmya vücudum alışmış 10 aydır aç kaldım zayiflayamadim bosverdim yedim yine aynı kilo sanki vücudum 70.0 kg kendine sabitledi.bu neyaaa
Evt canım hadi hayırlı olsunblonde ambition canım yaptın mı tadı çok güzel olmuş suyun bayıldım. Ben reyhan şerbeti yapmıştım. Onun tadı daha acıydı.
Kesinlikle çok önemli eş desteğiii. Bana seni artık beğenmiyorum deseydi bunalıma girerdim kesin, sonra daha da çok yerdim belki dee. Ama dediğin gibi akıllı adamlar. Gönüllerinde varız sonuçtaa, destek olacaklar ki eşleri mutlu olsun, evlilikleri mutlu olsunn. Benim güzel karım desinlerrr.Çok sevindim canım kiloda muhteşem ötesi gitmiş❤ eş desteği önemli tam tersi olsa bende daha çok yer bide sen nasl öyle konuşursun diye kavga ederim zaten Allah benim kide hep öyle güzel sözlerle gazladı akıllı adamlar belli oluyor benim ki de zaten 5 kilo versen sana yeter harika oldun çok iyi gidiyosun aşkm azmine hayranım diye diye beni buralara kadar gazladı 75kende 70 kende 5versen yeter diyodu 65ken de 5versen 60olsan yeter diyodu 5 - 5 derken bakalım şimdi 60 olunca ne dicek çok merak tayım ama çok pis gazlıyor yok artk 60a da inemezsin ama in siz vereyiyorum istediğin dòvmeyi gidip yaptrmanada izin vercem dedi çok fazla geldim ondan hızlandım gene zaten dövme hevesini yaptrcaz ama 60 olunca kilo için ne dicek çok merak tayım bu seferde artk gene harika olmuşsun aşkım 5 daha versen yeter demez umarım
geçmiş olsun kuzum neyi varkızlar hepinize teşekkürler iş yerindeki işleri toparlayım dedim belki ateşi yükselirse çıkabiliyim diye
eklem yerlerine ıslak bez hiç kabul etmezdi dün babasıyla ikisini yatırdım ikisinede koyunca oyuna çevirdi koy anne koy buyayada koyonun çok faydasını gördüm. okulda keyfi yerindeymiş neyse ki
Geçmiş olsun canımkızlar hepinize teşekkürler iş yerindeki işleri toparlayım dedim belki ateşi yükselirse çıkabiliyim diye
eklem yerlerine ıslak bez hiç kabul etmezdi dün babasıyla ikisini yatırdım ikisinede koyunca oyuna çevirdi koy anne koy buyayada koyonun çok faydasını gördüm. okulda keyfi yerindeymiş neyse ki
Kesinlikle çok önemli eş desteğiii. Bana seni artık beğenmiyorum deseydi bunalıma girerdim kesin, sonra daha da çok yerdim belki dee. Ama dediğin gibi akıllı adamlar. Gönüllerinde varız sonuçtaa, destek olacaklar ki eşleri mutlu olsun, evlilikleri mutlu olsunn. Benim güzel karım desinlerrr.sen de maşallahhh çok güzel kilo verdim bence demez artık 5 kilo daha diyee. Çok güzelsin dicekk
Selamlar kızlar nasılsınızben dünden bugüne 300 gramı daha bırakıp gelmişim
Aminn inşallahhh. Birkaç gün sonra 10 aylık olcak.teşekkür ederim canım benim ❤inşlh darısı senin başına ☺ bebeğin ne kadar dı canım ?
tabiki 75 e göre çok iyi ama yinede çok75 Olmasından daha iyi değil mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?