Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar kızlar nasılsınız ben dünden bugüne 300 gramı daha bırakıp gelmişim
süpersin canım mezunum ama bu benim kilo vermeme engel değil diyorsun madem verdin keşke seninde mezuniyetini unutsaydım ( ucukgenclik izine ayrılmak istedi unutmuşum yazmayı oda sağolsun izinliyim diye yemişte yemiş 1 kilo almış ama bu hafta listede mecbur ) gör uçuk kız gör millet mezun oluyorda yemiyor sana noluyor böle

harikasın canım bende detos girdim cuma sabahı detok tan çıkmış ve 61.5 olmuş olmayı umud ediyorum bende inşallah detoks bitişi seni yakalarım
ooo detoksmu yapıyorsunuz siz

arayı açıyım gidiyim diyorsun yani
yarın kabak yapıyım bende görün siz

Ben sınav yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu yapacağımı bildiğim için izne ayrılmak istemiştim. Ama kader hala akıllanmadın değişmedin diyor. Onca şey yaşadın hala obursun diyor evren bana.

Mavi95= 600+182.5
yellow girl= 520+180
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5
antiaging=220+225
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66
90 dakika doğa yürüyüşü ama hızlı biraz yokuş yukarı sonra iniş

blonde ambition

[/QUOTE]
Oğlumun üniversite sınav sonucu gece 2'de açıklandı. O sıkıntıyla uyudum , sabah baş ağrısı ve açlıkla uyandım.

Ama cuma tartida sabit cikcam buyuk ihtimalle
regl zamanı sbt çıkılması normal kuzum mralini bozma çok güzel gidiyorsun
Ben sınav yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu yapacağımı bildiğim için izne ayrılmak istemiştim. Ama kader hala akıllanmadın değişmedin diyor. Onca şey yaşadın hala obursun diyor evren bana.
ahahah ama ben bu oyunu bozarım
Hıh biz çoktan başladık detoksa hıh.
Hem zaten 64.5 gerçek kilon kaptanım dur bir sana yetişeyim.
ay sen benden fazlamıydın 65.6 yım kuzum bende gerçekte
Ay kızlar patates detoksu mu yapıyorsunuz tam tarifi nedir kaç gün bir de??
evet canım başlamışlar bizsiz
blonde ambition açıklama bekleniyor

pek ruh halini nasıl etkiliyor bu dolunay
benim dün içimde acayip bi sıkıntı vardı ondan olabilir mi

Oğlumun üniversite sınav sonucu gece 2'de açıklandı. O sıkıntıyla uyudum , sabah baş ağrısı ve açlıkla uyandım.
[/QUOTE]
nasıl canım sonuç peki
hangi bölüm istiyodunuz

1 beden 4 kilo . O kadar hızlı kastan kaybettirir. Riskli bence.

Geçmiş olsun. Havalar kararsız bugünlerde. Yaz gribi salgını da var sanırım.
yok kuzum hızlı vermem liste dışına da çıkmam zaten ama belki bir ihtimal sabah akşam sporu ile desteklenir ise olur mu diye düşündüm.reformer olsa her gün yapsan diyet ile fark eder mesela 1 beden olmasa bile. zaten vazgeçtim hiç yormayacam kendimi.
Kızlar ben sabah su böreğine sarıldım. Acılı müzikler eşliğinde. Üniversite sınavı açıklandı. Kendim sınava girsem bu kadar stresli olmazdım.
çocuklarından biri mi girdi sınava

İştahım benim bugün arttı ama en az 8 9 adet patates yedim. Sabahtan beri.

Ay pek uzuldm ama yaa ne guzelg gidiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…