- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.421
süpersin canım mezunum ama bu benim kilo vermeme engel değil diyorsunSelamlar kızlar nasılsınızben dünden bugüne 300 gramı daha bırakıp gelmişim
ooo detoksmu yapıyorsunuz sizharikasın canım bende detos girdim cuma sabahı detok tan çıkmış ve 61.5 olmuş olmayı umud ediyorum bende inşallah detoks bitişi seni yakalarım
Eli kulağındadır belkiii59.3. Ciktm bu sabahregl olmam lazimdi bu hafta
Ama cuma tartida sabit cikcam buyuk ihtimalleEli kulağındadır belkiii
Ben sınav yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu yapacağımı bildiğim için izne ayrılmak istemiştim. Ama kader hala akıllanmadın değişmedin diyor. Onca şey yaşadın hala obursun diyor evren bana.süpersin canım mezunum ama bu benim kilo vermeme engel değil diyorsunmadem verdin keşke seninde mezuniyetini unutsaydım ( ucukgenclik izine ayrılmak istedi unutmuşum yazmayı oda sağolsun izinliyim diye yemişte yemiş 1 kilo almış ama bu hafta listede mecbur ) gör uçuk kız gör millet mezun oluyorda yemiyor sana noluyor böle
Hıh biz çoktan başladık detoksa hıh.ooo detoksmu yapıyorsunuz siz
arayı açıyım gidiyim diyorsun yani
yarın kabak yapıyım bende görün siz
Oğlumun üniversite sınav sonucu gece 2'de açıklandı. O sıkıntıyla uyudum , sabah baş ağrısı ve açlıkla uyandım.Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldümbiz de habire boğaz sıkıntısı yaşadık bu yil malesf çocuklar birbirinede bulastryor ama ateş insanı maf ediyor çok yorulmuşsundur gece sürekli takip sürekli eklemlere ıslak bez köy derken işede uykusuz gittin kıyamam bide ateş korkutuyor insanı tabi ama düşer bugün ilaçlar etki göstermiştir artk merak etme sen
Geçmiş olsun canım kaçı boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor Bide tuzlu su burnuna yapıyorsan daha çabuk atlar kuzum içiyorsa ıhlamur yap bal kat içine
Neden kuzum üzüldüm akşam ki muhabbetlerden etkilenmesin umarımçünki bu muhabbetler burda geçtiğinde canı çeken etkilenip diyeti bozan olur kimseyi etkilemeyelim diye herzamn uyarırım ben ama dün kalkıp kendim de bu muhabbeti yaptm ondan etkilediysem çok üzülürüm birde üni sınavına kim girmişti canım?
yanında sandaviç ekmeği,ketçap ı,mayonezi olmasada patatesi yiyebilceksin bugünfırın tepsisine yağlı fırın kağıdı koyup üzerine patatesleri dilimle fırına sür çok güzel oluyor canım de yoksa uygun haşlama halinden de daha güzel
regl zamanı sbt çıkılması normal kuzum mralini bozma çok güzel gidiyorsunAma cuma tartida sabit cikcam buyuk ihtimalle
ahahah ama ben bu oyunu bozarımBen sınav yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu yapacağımı bildiğim için izne ayrılmak istemiştim. Ama kader hala akıllanmadın değişmedin diyor. Onca şey yaşadın hala obursun diyor evren bana.
ay sen benden fazlamıydınHıh biz çoktan başladık detoksa hıh.
Hem zaten 64.5 gerçek kilon kaptanım dur bir sana yetişeyim.
evet canım başlamışlar bizsizAy kızlar patates detoksu mu yapıyorsunuz tam tarifi nedir kaç gün bir de??
ne kadar çok kişinin bu aralar regl zamanı imişRegl bana da uğradı bu arada
pek ruh halini nasıl etkiliyor bu dolunayDün yürüyüşte dolunay vardı sonra ay tutulması oldu. Çok güzeldi. Bu arada dolunaydan sonra hilale kadar küçülme ve iştahta azalma dönemi iyi değerlendirelim. Hilalden sonra bayrama kadarki 10 gün çok tehlikeli.
Mavi95= 600+182.5
yellow girl= 520+180
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5
antiaging=220+225
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66
90 dakika doğa yürüyüşü ama hızlı biraz yokuş yukarı sonra iniş
blonde ambition
yok kuzum hızlı vermem liste dışına da çıkmam zaten ama belki bir ihtimal sabah akşam sporu ile desteklenir ise olur mu diye düşündüm.reformer olsa her gün yapsan diyet ile fark eder mesela 1 beden olmasa bile. zaten vazgeçtim hiç yormayacam kendimi.1 beden 4 kilo . O kadar hızlı kastan kaybettirir. Riskli bence.
Geçmiş olsun. Havalar kararsız bugünlerde. Yaz gribi salgını da var sanırım.
çocuklarından biri mi girdi sınavaKızlar ben sabah su böreğine sarıldım. Acılı müzikler eşliğinde. Üniversite sınavı açıklandı. Kendim sınava girsem bu kadar stresli olmazdım.
İştahım benim bugün arttı ama en az 8 9 adet patates yedim. Sabahtan beri.Dün yürüyüşte dolunay vardı sonra ay tutulması oldu. Çok güzeldi. Bu arada dolunaydan sonra hilale kadar küçülme ve iştahta azalma dönemi iyi değerlendirelim. Hilalden sonra bayrama kadarki 10 gün çok tehlikeli.
İçim patates oldu.regl zamanı sbt çıkılması normal kuzum mralini bozma çok güzel gidiyorsun
ahahah ama ben bu oyunu bozarım
ay sen benden fazlamıydın65.6 yım kuzum bende gerçekte
evet canım başlamışlar bizsiz
blonde ambition açıklama bekleniyor
Ay pek uzuldm ama yaa ne guzelg gidiyoduregl zamanı sbt çıkılması normal kuzum mralini bozma çok güzel gidiyorsun
ahahah ama ben bu oyunu bozarım
ay sen benden fazlamıydın65.6 yım kuzum bende gerçekte
evet canım başlamışlar bizsiz
blonde ambition açıklama bekleniyor
bende yapmıştım sonuç güzel olmuştu. bozma sakın bir gün hşla bir gün fırında yap ki haşlama gayet yenebilir. sıvılar doyuruyor zaten . ha gayretİçim patates oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?