Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizim uçukkız gelip gidip yiyor bence

Canım teşekkürler siz yapın işe yararsa ben de yaparım hafta sonu biraz hasta olacak gibiyim dikkat etmem lazım bu birkaç gün

bi gün akşamı hafif atlatırsan toparlarsın bence

kuzum daha akşama çok var diye dedim
almazsın almazsın bu detoksu @SchonerDuft de yapmıştı oda güzel sonuç almıştı
Oh bugun carsambayms bn persembe saniyodum sevindim 2 gun siki tutaym gidr a da olsa

ne kadar çok kişinin bu aralar regl zamanı imiş ama senin tartıda ki artış reglden değil sabah götürdüğün su böreğindendir
Pazartesi misafire tatlı almayım derken su böreği aldım onlar da yemek çok fazla geldi diye 1 tane bile yemediler. Evde resmen tuzak. Akşam yürüyüşe götürdüm orada da satamadım. Kalanı köpeciklere vereceğim bugün artık.
Ayrıca artık regl çok zor oluyorum. Bitkisel bir karışım vardı onu almayı bıraktım. Kendi haline bırakmıştım. 3 ay daha olmaz sanıyordum. Sürpriz yaptı.
pek ruh halini nasıl etkiliyor bu dolunay
benim dün içimde acayip bi sıkıntı vardı ondan olabilir mi
Dolunay ve özellikle ay tutulması ruh halinde anlaşılmadık sıkıntıya sebep oluyormuş ya benimki gecenin 2'sinde uyanıp sınav sonucu şokuyla karıştı. Sıkıntı var hala ama. Yürüyüş grubunda boğa burcu bir arkadaş vardı. Ona göre terazi ve boğa burçlarını daha çok etkiliyormuş.
Evet oğlum girdi sınava. Bir senelik emek, heyecan boşa gitti. Artık ilk senede iyi bir yer kazanmak zor. Arkadan gelenlerle 2 milyonu geçti sınava girenlerin sayısı. 30-40 binlere girmeyi hayal edenler 70-80 binlere düştü.
İştahım benim bugün arttı ama en az 8 9 adet patates yedim. Sabahtan beri.
Artık dolunay oldu. Büyüme evresi bitti. Bundan sonra ay küçüldükçe biz de küçüleceğiz.

aynen canım yok etmekle iyi yaparsın o su böreklerini
erken menapoz felanmı kuzum yoksa , neden zor regl oluyorsun
maşallah sen cocuğu büyüütmüşün darısı bizimkilere inşallah Allahım o günlerini göstermeyi nasip etsin
sınav içinde çöpmüş gibi düşünme bu sene üzerine katar daha iyi yerler olur inşallah

harikasın canım bende detos girdim cuma sabahı detok tan çıkmış ve 61.5 olmuş olmayı umud ediyorum bende inşallah detoks bitişi seni yakalarım
Geçen seferki gibi başarılı geçerse beni geççeksin bile canım takipteyim
Ahahaahah ciddi mi boşuna mı aç duruyoz kız salmam kendimi

Olsun canım öyle düşünme onun üzerine bu yıl tekrar çalışır çok daha iyi yerlere tutar puanı inslh
Bu arada tugbaFB canm bak büyüme evresi varmış ondan 6kilo alıp büyüdün ama şimdi küçülme evresine girmişiz hızla küçülceksin ama şunu da belirteyim ben büyüme evresinde bile küçüldüysem küçülme evresinde ne olurum artık sen düşün

dolunayı bile kendine alet etmeyi başarsın ya pesss
demekki sende ters tepiyor bu işler yani büyümen yakındır ayağını denk al bence

Tamam sadece akşam kaldı. Kahve biraz durdurdu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…