- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.461
bizim uçukkız gelip gidip yiyor benceCanm 3 öğün olacaktı yazmıştım gidip gelip yemiyorsun demi doyana kadar yemek serbest sayisi önemli diil ama kahvaltıdan kalkınca bidaha öğleye kadar hiç tamamen lazım öğlen yedikten sonrada gene akşama kadar tamamen lazim
Canım teşekkürler siz yapın işe yararsa ben de yaparım hafta sonuMesajını arıyordum.
blonde ambition söyledi bana da canım.
Tarif 1 demet maydanoz, çubuk tarçın, 1 kök zencefil, kuru soğan bunları 3 litre suda kaynatıyorsun. 1.5 litre olarak bölüp iki gün içiyorsun. Gün içinde 2 fincan yeşil çay, 2 fincan kayısılı zayıflama çayı, 2 maden suyu içiceksin. Gün içinde de haşlanmış patates yiyorsun yağsız ve tuzsuz olacak.
ben 65.6 yım bugün
sende 62.5 olsan 3 kilo cicim fark
ayrıca sen 2 gün detoks yapıyorsan benim de elim armut toplamıyor yaaa
Oh bugun carsambayms bn persembe saniyodum sevindimbi gün akşamı hafif atlatırsan toparlarsın bence
kuzum daha akşama çok var diye dedim
almazsın almazsın bu detoksu @SchonerDuft de yapmıştı oda güzel sonuç almıştı
Şu havalara bak sanki ejderhası vartuğğbaaa be niiii ya ka la ya maz kiiii...
bende p.tesi işe gelmeyince salı sanıyorum hepOh bugun carsambayms bn persembe saniyodum sevindim2 gun siki tutaym gidr a da olsa
Pazartesi misafire tatlı almayım derken su böreği aldım onlar da yemek çok fazla geldi diye 1 tane bile yemediler. Evde resmen tuzak. Akşam yürüyüşe götürdüm orada da satamadım. Kalanı köpeciklere vereceğim bugün artık.ne kadar çok kişinin bu aralar regl zamanı imişama senin tartıda ki artış reglden değil sabah götürdüğün su böreğindendir
Dolunay ve özellikle ay tutulması ruh halinde anlaşılmadık sıkıntıya sebep oluyormuş ya benimki gecenin 2'sinde uyanıp sınav sonucu şokuyla karıştı. Sıkıntı var hala ama. Yürüyüş grubunda boğa burcu bir arkadaş vardı. Ona göre terazi ve boğa burçlarını daha çok etkiliyormuş.pek ruh halini nasıl etkiliyor bu dolunay
benim dün içimde acayip bi sıkıntı vardı ondan olabilir mi
Evet oğlum girdi sınava. Bir senelik emek, heyecan boşa gitti. Artık ilk senede iyi bir yer kazanmak zor. Arkadan gelenlerle 2 milyonu geçti sınava girenlerin sayısı. 30-40 binlere girmeyi hayal edenler 70-80 binlere düştü.yok kuzum hızlı vermem liste dışına da çıkmam zaten ama belki bir ihtimal sabah akşam sporu ile desteklenir ise olur mu diye düşündüm.reformer olsa her gün yapsan diyet ile fark eder mesela 1 beden olmasa bile. zaten vazgeçtim hiç yormayacam kendimi.
çocuklarından biri mi girdi sınava
Artık dolunay oldu. Büyüme evresi bitti. Bundan sonra ay küçüldükçe biz de küçüleceğiz.İştahım benim bugün arttı ama en az 8 9 adet patates yedim. Sabahtan beri.
aynen canım yok etmekle iyi yaparsın o su börekleriniPazartesi misafire tatlı almayım derken su böreği aldım onlar da yemek çok fazla geldi diye 1 tane bile yemediler. Evde resmen tuzak. Akşam yürüyüşe götürdüm orada da satamadım. Kalanı köpeciklere vereceğim bugün artık.
Ayrıca artık regl çok zor oluyorum. Bitkisel bir karışım vardı onu almayı bıraktım. Kendi haline bırakmıştım. 3 ay daha olmaz sanıyordum. Sürpriz yaptı.
Dolunay ve özellikle ay tutulması ruh halinde anlaşılmadık sıkıntıya sebep oluyormuş ya benimki gecenin 2'sinde uyanıp sınav sonucu şokuyla karıştı. Sıkıntı var hala ama. Yürüyüş grubunda boğa burcu bir arkadaş vardı. Ona göre terazi ve boğa burçlarını daha çok etkiliyormuş.
Evet oğlum girdi sınava. Bir senelik emek, heyecan boşa gitti. Artık ilk senede iyi bir yer kazanmak zor. Arkadan gelenlerle 2 milyonu geçti sınava girenlerin sayısı. 30-40 binlere girmeyi hayal edenler 70-80 binlere düştü.
Artık dolunay oldu. Büyüme evresi bitti. Bundan sonra ay küçüldükçe biz de küçüleceğiz.
Geçen seferki gibi başarılı geçerse beni geççeksin bile canım takipteyimharikasın canım bende detos girdim cuma sabahı detok tan çıkmış ve 61.5 olmuş olmayı umud ediyorum bende inşallah detoks bitişi seni yakalarım
Ahahaahah ciddi mi boşuna mı aç duruyoz kız salmam kendimisüpersin canım mezunum ama bu benim kilo vermeme engel değil diyorsunmadem verdin keşke seninde mezuniyetini unutsaydım ( ucukgenclik izine ayrılmak istedi unutmuşum yazmayı oda sağolsun izinliyim diye yemişte yemiş 1 kilo almış ama bu hafta listede mecbur ) gör uçuk kız gör millet mezun oluyorda yemiyor sana noluyor böle
Olsun canım öyle düşünme onun üzerine bu yıl tekrar çalışır çok daha iyi yerlere tutar puanı inslhPazartesi misafire tatlı almayım derken su böreği aldım onlar da yemek çok fazla geldi diye 1 tane bile yemediler. Evde resmen tuzak. Akşam yürüyüşe götürdüm orada da satamadım. Kalanı köpeciklere vereceğim bugün artık.
Ayrıca artık regl çok zor oluyorum. Bitkisel bir karışım vardı onu almayı bıraktım. Kendi haline bırakmıştım. 3 ay daha olmaz sanıyordum. Sürpriz yaptı.
Dolunay ve özellikle ay tutulması ruh halinde anlaşılmadık sıkıntıya sebep oluyormuş ya benimki gecenin 2'sinde uyanıp sınav sonucu şokuyla karıştı. Sıkıntı var hala ama. Yürüyüş grubunda boğa burcu bir arkadaş vardı. Ona göre terazi ve boğa burçlarını daha çok etkiliyormuş.
Evet oğlum girdi sınava. Bir senelik emek, heyecan boşa gitti. Artık ilk senede iyi bir yer kazanmak zor. Arkadan gelenlerle 2 milyonu geçti sınava girenlerin sayısı. 30-40 binlere girmeyi hayal edenler 70-80 binlere düştü.
Artık dolunay oldu. Büyüme evresi bitti. Bundan sonra ay küçüldükçe biz de küçüleceğiz.
salmada zaten kuzum ben mezun olduktan sonra saldımda noldu bak hala debelenip duruyorumGeçen seferki gibi başarılı geçerse beni geççeksin bile canım takipteyim
Ahahaahah ciddi mi boşuna mı aç duruyoz kız salmam kendimi
dolunayı bile kendine alet etmeyi başarsın ya pesssOlsun canım öyle düşünme onun üzerine bu yıl tekrar çalışır çok daha iyi yerlere tutar puanı inslh
Bu aradatugbaFB canm bak büyüme evresi varmış ondan 6kilo alıp büyüdün ama şimdi küçülme evresine girmişiz hızla küçülceksin ama şunu da belirteyim ben büyüme evresinde bile küçüldüysem küçülme evresinde artk ne olurum sen düşün
dolunayı bile kendine alet etmeyi başarsın ya pesss
demekki sende ters tepiyor bu işler yani büyümen yakındır ayağını denk al bence
Ahahhahaha bide uçuğu örnek veriyon kız doğru asıl kötü örnek sensin takımımızda ahahaahahasalmada zaten kuzum ben mezun olduktan sonra saldımda noldu bak hala debelenip duruyorum
şimdi yavaşça yere bırak o patateslerikorktum şimdi ☻ korkudan patatesimide yedirmiycen bana
bak bak bakAhahhahaha bide uçuğu örnek veriyon kız doğru asıl kötü örnek sensin takımımızda ahahaahaha
O yüzden sade kahve içtim. Durdursun beni diye.Kucukse 8 tane fazla degil aslinda , ama nolur nolmaz fazla yeme
Tamam sadece akşam kaldı. Kahve biraz durdurdu beniCanm 3 öğün olacaktı yazmıştım gidip gelip yemiyorsun demi doyana kadar yemek serbest sayisi önemli diil ama kahvaltıdan kalkınca bidaha öğleye kadar hiç tamamen lazım öğlen yedikten sonrada gene akşama kadar tamamen lazim
Bugün ü bitirdik sayılırTamam sadece akşam kaldı. Kahve biraz durdurdu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?