Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz delimisin o kadar ugrastin o kilolari vermeye kendine gel
Sanirim hala goruntumde pek degisme olmadigindan tam baslayamadim hala iyiymis gibi geliyor ama bir turlu baslayamadim guya pazartesi basliyordum bu gidişle aday listesi paklayacak beni galiba
Ne bulursam yiyorum bugun baslayacagjm yarin baslayacagim diye

70 i görmedigim icin umursamiyordum
Kritirem 70 olmamakmis sanirim
70.5 i ne zaman gördüm kafama dank etti

Aman kızlar aç kaldığınız günlere yazık tutun kendinizi almayın

Ben de Tam tersi yaptm sen iyi yapmışsın bende yarın öyle yapicam sıvı az içtim ama bitki çaylarını içtim sıvıya yüklenmem lazım onu bitirmem şart
Uyandığım gibi onu yaptım. Tadı hoşuma gidince 1 litre hemen bitti. Maden suyunu içmedim bende şimdi onu içicem. Geceye bir Yeşilçay ve diyet çayı kaldı.

Evet firinda yagsiz guzel oluyo patates ustune de serbestse eger bahrat ekleyin mis
Baharat serbestti. Ben 2 3 ay önce yapmıştım bayağı iyi gelmişti bana.
Seninde mi durdu kuzu bakaym haftaya artik guzel gider insallah
Durdu da şöyle ödem vardır adet yeni oldum hoş adet oldum ama tam gelmiyor gelse rahat edecem.
Çok mu zorluyorsun kendini canım. Yoga dan vazgeçemiyorum artık beni çok güzel dizginledi farkındalığım arttı. Başlama seviyesinde yapabilirsin
Çok yedim. Sıvıyı da tüketiyorum. Dayanıyorum canım.
Ben dayanamıyorsun diye anlamdım canım pardon.
Boğayı etkiliyor canım bende boğayım ama tüm harita önemli.
Bu ay tutulmasını iyi astrologlar kötü yorumladı ama karanlık olmadan aydınlağa çıkamayız şuan zaten karanlığın ortasındayız ülke olarakta kişisel olarakta.
Bütünün hayrına olsun.
Oğlun üzülmesin onun beklediğinden daha iyisi olacaktır onun için allahın izniyle.

Bende hala olmadm bekliyom

Üzülmee önemli olan telafi edebilmek. Bak bana 2 p.tesidir artıyım.

Uyandığım gibi onu yaptım. Tadı hoşuma gidince 1 litre hemen bitti. Maden suyunu içmedim bende şimdi onu içicem. Geceye bir Yeşilçay ve diyet çayı kaldı.
Ben yeşil çayı içiyorum şimdi ama sor nasl içiyorum kv aradı evdeysen çay koy ben geliyorum ok.dedim evdeyim çayı hazır oldu bir ton pastane ürünü tatlıları vs. Alıp gelmiş çayla yeriz diyor doldurdum tabaklara benim kızla yiyorlar bende karşılarında yeşil çay içiyorum Bide diyo kız zaten çok zayıflamıştın ya sen devam mı ettin gene bu hafta iyice zayıf olmuşsun daha fazlasını napcan bırak yeter yok dedim 58lere geceyim öyle bırakıcam neee ne 50lileri napıyon okadar diyo dedim zaten 61 im yakında 58 olunca bırakırım hııhh..1 kilo da az söyledim detoks sonrası zaten 61 olcam ya şimdiden 61 bilsinler

Ayy tan gününde gelmiş kv . Gözünü doyurcaksın artık yapacak birşey yok

Yayları nasıl etkiliyor bilginiz var mı ?
Bu detoks sana da çok iyi gelmişti canım sende tiksindiğim yerde yap bunu zaten seninde yapalı 2-3 ay olmuş gene yapabilirsin istersen manavgat dönüşü yap bende aslında bodrum dönüşü düşünüyodum ama aniden karar verip başladım

Ayy tan gününde gelmiş kv . Gözünü doyurcaksın artık yapacak birşey yok
Bu kadar mı denk gelir hatta tam saatine geldi niye bukez detoks etki etmedi gibi derken çaylar ve patatesler anca etki etti demek ki an itibari ile ishal oldum sürekli wc deyim kadın salonda tek oturuyor her anlamda tam gününe denk getirmiş

Umarım küçük yavrularınız sağlıkla büyüyüp bu zorlu sınavı atlatırlar. Oğlumun da önümüzdeki yıl üzerine katıp daha başarılı olacağına inanıyorum.
6 ay önce menopoz öncesi döneme girdim. Biraz erken oldu belki stres tetikledi bilmiyorum. Bu aralar daha iyiyim.

Olsun boşver nazar değdirmesin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…