- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.481
şimdi yavaşça yere bırak o patatesleri
bak bak bak
ben 1 sene öncede 60 la mezun oldum sonra işte 60-70 arası takılıyorum
Ben de Tam tersi yaptm sen iyi yapmışsın bende yarın öyle yapicamKahvaltı ve öğle yemeği iki öğün şeklinde yedim. Sıvıyı bitirdim. Akşama pek kalmadı. Bitki çaylarım var.
VeremezsinkiBu sefer kilo veremzsem tek sorumlusu sensin tuğba bilinç altımla oynadın bunu yapmıycaktn
ne kadar da masum söylüyon ama gerçekten çok çabuk alıp verebiliyosun şurda 60a incez diye çatladık kızın hobisi 60a inip 70e çıkmak
Bitirirsin canim daha geceye cok varBen de Tam tersi yaptm sen iyi yapmışsın bende yarın öyle yapicamsıvı az içtim ama bitki çaylarını içtim sıvıya yüklenmem lazım onu bitirmem şart
Zaten artıyım yarına hedef 62.5 u geri görüp öbür güne de 61.5 a inmiş olmakBitirirsin canim daha geceye cok var
Yarin tartilacakmisiniz merak ederiz biz simdi sonucu
Bugun de uyudumŞaşırdık mı HAYIR
Güzelligini öglen uykusuna borclusun sanirsam
Sen izine ayrildin canim farkinda misin mezun gibi davranmayi birakheee iyi olmus o zaman sana ohhhh iyi ki yazmamısım izinli diye 1
Protein onlar proteinKedim şuan 100 gr ördekli, 60 gr kuzu etli yaş mama, 30gr salam yedi resmen bana nispet yapıyor.
Cok fark varKızlarr günaydın bu aradaaa. Ben tartıldım. P.tesi 78.8dim. Bu sabah 77.3 olmuşum. 2 gündür değiştirdiğim sporun etkisi.eşim kızıyordu kendini çok yoruyorsun diye ama bu şekilde yağ yakabilirim diyordum. Şimdi de kilomu duyunca şaşırdı vay be diyo. bi de reglim 2 gün gecikti ne zaman olcam acaba. Ödem çayı da içiyorum ödemiş yok sanki, gelen giden de yok hayırlısı.
Sagol fistik serum fizyolojik var ondan yapiyorum ara araÇok geçmiş olsun kuzum çok üzüldümbiz de habire boğaz sıkıntısı yaşadık bu yil malesf çocuklar birbirinede bulastryor ama ateş insanı maf ediyor çok yorulmuşsundur gece sürekli takip sürekli eklemlere ıslak bez köy derken işede uykusuz gittin kıyamam bide ateş korkutuyor insanı tabi ama düşer bugün ilaçlar etki göstermiştir artk merak etme sen
Geçmiş olsun canım kaçı boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor Bide tuzlu su burnuna yapıyorsan daha çabuk atlar kuzum içiyorsa ıhlamur yap bal kat içine
Neden kuzum üzüldüm akşam ki muhabbetlerden etkilenmesin umarımçünki bu muhabbetler burda geçtiğinde canı çeken etkilenip diyeti bozan olur kimseyi etkilemeyelim diye herzamn uyarırım ben ama dün kalkıp kendim de bu muhabbeti yaptm ondan etkilediysem çok üzülürüm birde üni sınavına kim girmişti canım?
yanında sandaviç ekmeği,ketçap ı,mayonezi olmasada patatesi yiyebilceksin bugünfırın tepsisine yağlı fırın kağıdı koyup üzerine patatesleri dilimle fırına sür çok güzel oluyor canım de yoksa uygun haşlama halinden de daha güzel
Ama kac haftadir guzel verdin olabilir kuzum bozma moralini hem reglide etkiliyorAma cuma tartida sabit cikcam buyuk ihtimalle
Arkandan geliyorum tubi yolunda ilerliyorumsalmada zaten kuzum ben mezun olduktan sonra saldımda noldu bak hala debelenip duruyorum
2. Ornek olmaya adayım galibaAhahhahaha bide uçuğu örnek veriyon kız doğru asıl kötü örnek sensin takımımızda ahahaahaha
İnşallahhh. P.tesi artı çıktığım için şu an fark 500gr ama olsun. Cumaya -1 olur belkiCok fark varcumaya bayagi eksi goreceksin canim
Demek artidasinZaten artıyım yarına hedef 62.5 u geri görüp öbür güne de 61.5 a inmiş olmakgeçen seferde öyle olmuştu ilk gün artılar komple gitmişti ikinci günde -1 e geçmişti inslh seni düşündükçe gidip gelip içiyorum yoksa canıma okursun
Vayyy arti oldugunuda hic söylemiyor hainZaten artıyım yarına hedef 62.5 u geri görüp öbür güne de 61.5 a inmiş olmakgeçen seferde öyle olmuştu ilk gün artılar komple gitmişti ikinci günde -1 e geçmişti inslh seni düşündükçe gidip gelip içiyorum yoksa canıma okursun
Olsun 1 olmasa da az olsun bizim olsunİnşallahhh. P.tesi artı çıktığım için şu an fark 500gr ama olsun. Cumaya -1 olur belki
Kafamizin daginik oldugu dogrudurbende p.tesi işe gelmeyince salı sanıyorum hep
cuma liste yayınlamazsam perşembe sandığımdandır
Ben saat 4 civari yedim yemegimi firinda patates salata yogurtKızlarrr akşamane yiceksinizzzz?
Kiz delimisin o kadar ugrastin o kilolari vermeye kendine gelBugun de uyudumuyku duzenimi bozdum yine.
1 haftadir iyiydi gunduz uyumadan gece 12 gibi yatip uyuyordum simdi yine gece 2 lere kadar uyumuyorum sonra kizimla oglen uykusuna yatiyorumsonra ayni kisir döngü gec yat oglen uyu gidiyor
Protein onlar protein
Cok fark varcumaya bayagi eksi goreceksin canim
Sagol fistik serum fizyolojik var ondan yapiyorum ara ara
Keci boynuzu pekmezi dr var evde ondan da vereyim
Ama kac haftadir guzel verdin olabilir kuzum bozma moralini hem reglide etkiliyor
Arkandan geliyorum tubi yolunda ilerliyorum
2. Ornek olmaya adayım galibaipin ucu kaçtı kaçacak
Köz biberli yogurt yiyecemKızlarrr akşamane yiceksinizzzz?
Heveslenme tuzlu yedim ondan oldu bikere hahaahaDemek artidasin
Ya menülerin bir iki hata dışın da çok iyiydi protein yapmıştım hep gayet iyi idi ama son iki akşam biraz çerez yedimVayyy arti oldugunuda hic söylemiyor hainpek mutlu oldum ama benim listeyi dusunup mutlu olmamam lazimdi aslinda aman banane
Ne yedinde arti ciktin bakiyim sen dur menülerine bi bakiyim paylasiliyor dimi menuler hııı
Bil bakalım ben ne yiycemKızlarrr akşamane yiceksinizzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?