- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.841
Ben kurban bayramında hedef 73 filan dedim ama 74.5 anca olurum.herhalde bu yavaslikla
Canım spor yapınca kas kütlesi artıyor ondan daha az düşüş görünür sen ağırlık filanda çalışıyorsun dambıl,makinalar vs. Hep kas kütlenin artmasını sağladı yani belki daha fazla yağ attın ama kas da artınca aradaki fark az görünmüş oluyor ama yağdan verip bir miktar da kas arttışafak ilerlemek vücudun için çok çok iyi bir 'su ve daralıp incelemelerin çok iyi olacak merak etme böylece sonlara geldiğin de görüntü tam istediğin gibi olacakBen kurban bayramında hedef 73 filan dedim ama 74.5 anca olurum.herhalde bu yavaslikla
Bende köfte salata mı yapsam diye düşündüm.BENDE kendimi tutamayp o sporu yaptm ya hem akşama aşırı bir halsizlik fenalarıma geldi hem geceye doğru migren başladı hemde belki daha iyi düşüş olacaktı çünki sporla bir miktar kasta artıyor düşüş az görünüyor ama benimki baya az oldu üzüldüm vallabir iki güne belli güzel düşer diye umuyorum seninki bence çok iyi kuzum zaten 67.7 lere çıkmıştı belki o 2gun gene abur cubur birilere devam etcektin ve bugün belki 68e çıkacak ti tartı ama 66.2 sin eğer iki gün dikkat edersen direk 65lere geçer çünki vücut şimdi şaşırdı verdi diyette olursan hızlı kilo atacak bence devam et diyete bugün öğlen tavuk+ salata akşamda yoğurt+sebze iki gün bunu yaparsan 65leri garanti görürsün
Listede tavuk yazıyor kuzum hem yağ oranı daha düşük oluyor hemde kalorisi ondan tavuk+salata yapsan daha iyi ama köftede yapacaksan gene yağsız ızgara gibi pişir salata yada yağ koyma okBende köfte salata mı yapsam diye düşündüm.
Ne zman gitceksiniz canımŞu sınav için izmire gidip gelme durumum olmasa hiç izne ayrılasım yokta evden uzak olunca bir de babamla kontrol elimden çıkcakmış gibi geliyor.
Yoo tavuk yaparım canım. Zaten pişirmedik onuda dolaba atarız.Listede tavuk yazıyor kuzum hem yağ oranı daha düşük oluyor hemde kalorisi ondan tavuk+salata yapsan daha iyi ama köftede yapacaksan gene yağsız ızgara gibi pişir salata yada yağ koyma ok
Bu gece gidicezNe zman gitceksiniz canım
**14.Takım 631.Etap***
Mavi95 (76.5/76.1/0.4/%0.52)
ucukgenclik (66.6/66.2/0.4/%0.60) izne ayrilmak istiyor.
dugi (56.5/56.2/0.3/%0.53)
kaptinn(59.3/58.8/0.5/0.84%)
Silent Scream (71.3///%) Kendi isteği ile ayrılmak istiyor.
antiaging (69.1/68.9/0.2/%0.29)
cakilinannesi (77.8/76.3/1.5/%1.93)
Dlrykc (54.0/53.8/0.20/%0.37)
yellow girl (62.5/62.3/0.2/%0.32)
Verano_porteno (58.5/62.6/+4.1/%-0.25) 604. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye kilo artışı ile geri döndü. (%5 ve 6 ay kuralından faydalanarak) Yüzdesi 28 e bölündü.
14. Takım ortalaması : 0.515
tugbaFB
Benimkide fena tubi bir ara hepten gitti açılmadiaynı anda hesaplamışız
ellerine sağlık kuzum aynı sonucu bulmuşuz
aynı anda yapmamışız bu arada ama net fena bi an önce gitmeden listeyi yayınlayım bari
Kuzu sen bence sabah tartılma. Vücut anca kendine geliyo demek kii. Moralin de bozuluyor böyle.Kızlar kahvaltı yaptım, pazara gidip geldim tartıldım 75.8 Cikti çok ilginç ya degstrmeyeyim demi tabloyutugbaFB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?