- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.861
sen bilirsin canım listeyi yayınlamadık istersen değiştirirzKızlar kahvaltı yaptım, pazara gidip geldim tartıldım 75.8 Cikti çok ilginç ya degstrmeyeyim demi tabloyutugbaFB
ya en son kararsızdı bakalım girebilirse kararını söyler yoksa izine ayırırızBenimkide fena tubi bir ara hepten gitti açılmadi
Ucuk izne ayrilmiyor mu kuzum yine kaynamasin
Ama o zmn bildirim gecikiyor cnm napcazKuzu sen bence sabah tartılma. Vücut anca kendine geliyo demek kii. Moralin de bozuluyor böyle.
Kaptanımız beni izne ayırmadan mezun edecek. Salı günü bir şok diyet daha yaparım. 65.7 çıkarım. Sonraki hafta şok 64.9. Ondan sonrada 63.7 . bayram sonrasıda 62.9 ben mezun nasıl ama.Benimkide fena tubi bir ara hepten gitti açılmadi
Ucuk izne ayrilmiyor mu kuzum yine kaynamasin
sen bilirsin canım listeyi yayınlamadık istersen değiştirirz
yada neyse net zaten kötü tekrar hesaplamayalım şimdi
Çok sevindim senin adına canım mükemmelEv sahibimin kizi geldi kirayı almaya o beni böle ara ara görüyor. Gizle görülür derecede zayiflamissin gerçekten çok iyi olmuş dedi şaşırdımutlu oldum kizlarr
Net yüzünden yazamadım canım. Yayınladınız mı?ucukgenclik izine ayrılacakmısın canım listeyi yayınlamam lazım
Sporlu 76 ile sporsuz 76 arasında baya fark var eskiden 76 kiloyken tombiktim şimdi gerçekten iyi gorunuyorÇok sevindim senin adına canım mükemmel
tamam cnm düzeltiyorumDegstrelim madem cnm yüzde 0.92 yapıyor yanlış hesaplamadıysam.
76.5/75.8/0.7/0.92
yok kuzu yayınlamadıkNet yüzünden yazamadım canım. Yayınladınız mı?
Tesekkur ederm .tamam cnm düzeltiyorum
Bencede en azından bayrama hedefi de tuttururum. Anneannem de beni eskisi gibi görür. Şişman koca totolu görünce teyzelerim demesin bu kıza çok yedirmişsiniz diye. Annem bile onun stresini dünden yaptı. Akşam yemekleri yok bundan sonra dedi. Erkenden yiyorsunuz. Gece acıkan en fazla yoğurt yicek. Sabahta babama demiş. Bundan sonra alışveriş yok. Bu evde kilo verilecek. İyi hoş bunu yaz başı yumuşak versiyonu yaptı ama işe yaramamıştı.yok kuzu yayınlamadık
güzel düşünmüşünmezun olup öle ayrılırsın artık
Demek ki begenilcek kivama geldin,75 i kesin görürüm diyordum sadece 400 gr gitmis 76.1 ciktim .
Gerçekten çok üzülüyorum her tartildigimdaeşim demin tartılırken evdeydi o da merak edip baktı . Olsun üzülme ben senin vücudunu hiç böyle güzel bulmamıştım diyor bakıp bakıp duruyorum sana çok güzelsin deyip duruyo sabah akşam manyadi çok zayıfladın çok güzel oldu diyor ama 75 i biraz ucundan gorseydim ..of of ya 400 gramcik nedir ya şaka gibi
Amiiiiin insallah yaaaaaaTeşekkür ederim canım darısı sana olsun ozaman
Bnde basladim 500 lereRegl olmasa 3 kilo veriyorrakibim diye demiyorumm maşallahı var aman bizim gibi olmasın zaten hep böyle devam eder umarim ..
Biraz da bize bulaşır ins haftada 400 gram 300 gram 500 gram vermekten kusucam artık
Valla Bn de bgenmeye başladım kendimi . Bikini giyebilirim bu kiloyla bile abes durmaz öle fazlalık yok göze batacak . Hatta fena görünmüyor ama mayoyu tercih ederimDemek ki begenilcek kivama geldin,sn canim yavas yavas gider geriside haftaya 75 kesin
Valla Bn de bgenmeye başladım kendimi . Bikini giyebilirim bu kiloyla bile abes durmaz öle fazlalık yok göze batacak . Hatta fena görünmüyor ama mayoyu tercih ederimDemek ki begenilcek kivama geldin,sn canim yavas yavas gider geriside haftaya 75 kesin
Onu veremeyenler de var.Bnde basladim 500 lereartik ayda 2 kilo anca gider boyle devam edersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?